Şimdi Ara

Domino's ta Çalışıyorum Soruları Alayım (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
2
Favori
45.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: echelon34

2 adet orta karışık+1 lt. kola 28,90

Dominosa gideceğime kfc veya popeyesa giderim.Hem ucuz, hem de kaliteli
  • Yere düşen pizzaları... Şaka şaka mangal pizza gibi önerdiğin bir pizza var mıdır hocam
  • Proscd P kullanıcısına yanıt
    Şubeler isterlerse indirim uygulayabilirler bu aslında vardiya ve şube müd. yetkisindedir isterlerse yapabilirler
  • 4007 kullanıcısına yanıt
    Hocam gel-al servislerde orta boy 9,90
    28,90 eve servislerde geçerli, giderim dediğiniz için söylüyorum kendiniz alırsanız 9,90 orta.
  • mic kullanıcısına yanıt
    Birincisi 30 dk geçince 2. pizzayı zaten isteyemezsiniz gelen pizzayı ücretsiz alırsınız, ikincisi cevabım net maaştan kesilme durumu yok üçüncüsü yalvarmak hiç hoş kelime değil dördüncüsü pizza gecikse bile gecikme kuryeden değil mutfaktan kaynaklanır ancak bu sorun değildir ücretsiz veririz olur biter kimseye gecikti diye yaptırım uygulanmaz
  • İlçelerin çoğunda Dominos`un şubesi yok.Bu çok kötü pizza`dan mahrum kalıyoruz.
  • SinirliSimit kullanıcısına yanıt
    Hergün yeni bir ya da bir kaç şube açılıyor ancak ilçenizde olmasa bile çevrw ilçelerden sipariş getirirler 30 dk. garntisi olmaz sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen.md

Bi ara domuz eti söylentileri vardı bir bilgin var mı?

Alıntıları Göster
    Kuryelerin 30Dk'yı geçirdiği halde para almak için binbir çeşit takla atma sebebi nedir?
  • quote:

Hergün yeni bir ya da bir kaç şube açılıyor ancak ilçenizde olmasa bile çevrw ilçelerden sipariş getirirler 30 dk. garntisi olmaz sadece

Merkeze 40 dk. uzaktayım.Gelse bile soğumuş olur.
  • Hocam malumunuz jambon domuz etinden yapılıyor.Ama ülkemizde dana eti jambon diye satılan helal ürünlerde var.Şimdi dominostan pizza siparişi verdik.Adam jambon olsun mu dedi.Biz de helal etden yapmışlardır diye koy dedik.Sonra haberlerden baktık domuz eti skandalı dominos falan yazıyordu.Hocam var mı böyle bir şey.Jambonu domuz etinden mi yapıyorlar.
  • Advancensar kullanıcısına yanıt
    Hocam şubeler yaptıkları ciro üzerinden prim dağıtırlar eğer o gün iş durgunsa ya da fazla miktarda bedava verildiyse şube müdürü parayı almak için biraz ısrar etmesini söyler ancak vermek zorunda değilsiniz 30 dk geçince ücretsiz alabilirsiniz aksi durumda müşt. hizm. yardım alabilirsiniz
  • quote:

Hocam şubeler yaptıkları ciro üzerinden prim dağıtırlar eğer o gün iş durgunsa ya da fazla miktarda bedava verildiyse şube müdürü parayı almak için biraz ısrar etmesini söyler ancak vermek zorunda değilsiniz 30 dk geçince ücretsiz alabilirsiniz aksi durumda müşt. hizm. yardım alabilirsiniz

Bir soru daha, pizza siparişi verdiğim yere pizza geliyorsa 30dkda gelmiyorsa bedava hizmetine (sitede belirtilen kötü hava koşulları vs hariç) ne olursa olsun dahildir değil mi?
  • Gaddarblue kullanıcısına yanıt
    Bakın şu konuda anlaşalım dominosun eti sütü biberi yağı tavuğu diye bişey yok. Bu ürünlerin tamamı diğer markalardan temin edilerek pizza yapımında kullanılıyor. Yani örneğin tavuk ürünleri banvitten alınıyor aynı ürünü siz de gidip marketten alabilirsiniz. Gelelim domuz eti konusuna; böyle bişey kullanılmıyor olaki kullanılıyor olsa bile bunu dominos değil sizin de dominos gibi marketlerden alabileceğiniz markalar kullanıyor demektir. Dolayısıyla domuz eti konusuna bu kadar takılıyorsanız bunu üretici markalara sorarak detaylı bilgi alabilirsini
  • quote:

Hocam gel-al servislerde orta boy 9,90
    28,90 eve servislerde geçerli, giderim dediğiniz için söylüyorum kendiniz alırsanız 9,90 orta.

Yani sadece servis tam 19 lira ha harbiden fiyatlar hiç uygun değil
  • Advancensar kullanıcısına yanıt
    Sipariş verdiğini yer bölge dışı olabilir bunu sipariş verirken telefonda öğrenebilirsiniz
  • Hocam oyle değil şuan uygulanan bir kampanya kapsamında gel-al siparişlerde geçerli 9,90 normalde fiyat aynıdır
  • quote:

Hocam oyle değil şuan uygulanan bir kampanya kapsamında gel-al siparişlerde geçerli 9,90 normalde fiyat aynıdır
    Yere düşen kuryeleri ne yapıyorsunuz?
    Bir tanesi bana pizza getirmişti ağzı yüzü dağılmıştı. Sordum geçmiş olsun ne oldu diye. Abi motordan düştüm dedi.

Asıl soru geliyor:
    Çöpe atmanız gerekmez miydi?
  • ozdek kullanıcısına yanıt
    Len kaç dakikadır gülüyorum is yerinde rezil ettin beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: zenmavi

Len kaç dakikadır gülüyorum is yerinde rezil ettin beni
    paralel dominos çalışanları hakkında ne düşünüyorsunuz şirketin çalışma planlarını little chearse atıyorlarmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen.md

Bi ara domuz eti söylentileri vardı bir bilgin var mı?

Alıntıları Göster
    Malzeme kaliteniz düştü bir pideye 30 lira fiyat çekiyorsunuz bu yüzden artık dominostan almıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.