Şimdi Ara

Domino's ta Çalışıyorum Soruları Alayım (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
2
Favori
45.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diyarbakır şubelerinde ciğerli pizza yaptıkları doğru mu
  • Bu kadar lezzetsiz pizza yapmayı nasıl başarıyorsunuz
  • Pişirince hamurunuz neden yumuşak oluyor çok lezzetli. Nasıl pişiriyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnarşistKeko

hocam gözünü seviim bi cevap ver.
    Sence gazetede dağıtım yapmak mı yoksa domino's ta kuryelik mi ? Gazete dağıtımının çalışma saatleri cazip kılıyor kendilerini.Kışı atlattıktan sonra düşünüyorum bi yardım et şu gardaşına.

Bende merak ediyorum bunu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmzandaki iPhone'u o maaşla mı aldın rahat yetiyor mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Mcp -- 5 Şubat 2014; 20:39:08 >
  • Telefonuma sapık gibi mesaj atmasını nasıl engellerim Dominos'un ?
  • Orta boy pizza (Adanalım) sanki küçülmüş gibi. Az önce ölçtüm 25x25 çıktı kutu boyutu. Bu normal mi orta boy için?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sebastian Monroe kullanıcısına yanıt
    Sufleler başka bir pastane ürünleri üreten firmadan geliyo biz sadece pişiriyoruz

• AnarşistKeko A kullanıcısına yanıt
    Gazete çalışma ortakını bilmiyorum maaş durumunuda bilmiyorum o yüzden karşılaştıramam bizde maaşlar 8 saat 1050-1150 11 saat 1350-1450 arasında buna göre karar verebilirsin

• Harunk1994 kullanıcısına yanıt
    240 derece fırında 6 dakika

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Pizza boyutları global dir. Hiç bir şube kafasına göre değiştiremez kaldı ki hamurlar şubelere boyutlarına göre ayrılmış olarK gönderilir değiştiremezler....
    Orta boy pizza 10 inch olmalıdır netten araştırarak kaç cm ye denk geldiğini bulabilirsin

• profiteer kullanıcısına yanıt
    Böyle bişey kesinlikle söz konusu değil samimiyetle söylüyorum standardı neyse o

• yere düşen dominoları ne yapıyorsunuz
    şaka bi yana şu 30dk muhabbeti kalksın yaw görüyorum kuryeleri kaldırımdan falan gidiyolar millet 5dk önce karnını doyurcak diye bi sürü kaza oluyor hem kuryeye yazık hem de trafiktekilere
  • Beslenme şeklin nasıl bir gün içinde sabah:xyz öğlen:xyz şeklinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: echelon34

Pizza boyutları global dir. Hiç bir şube kafasına göre değiştiremez kaldı ki hamurlar şubelere boyutlarına göre ayrılmış olarK gönderilir değiştiremezler....
    Orta boy pizza 10 inch olmalıdır netten araştırarak kaç cm ye denk geldiğini bulabilirsin

Evet 10 inch ise 25 cm'ye denk geliyor. Teşekkürler. Yalnız global pazarda orta boy için Pizza Hut'un 12 inch olduğunu düşünürsek bence 10 inch küçük boy olarak düşünülebilir. Son derece yetersiz bence. 1 kişiyi anca doyurabilir haliyle. Tabi içecek ve yan ürünler ile desteklenirse.
  • quote:

240 derece fırında 6 dakika

Gerçekten tam 6 dakika bekletsem böyle yumuşak mı olur vay be çok sağol.
  • Eve servislerde motor ücreti oluyor mu?Oluyorsa ne kadar?
  • İphone umu maaşımla aldım maaşım yetiyor çok şükür...
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

Evet 10 inch ise 25 cm'ye denk geliyor. Teşekkürler. Yalnız global pazarda orta boy için Pizza Hut'un 12 inch olduğunu düşünürsek bence 10 inch küçük boy olarak düşünülebilir. Son derece yetersiz bence. 1 kişiyi anca doyurabilir haliyle. Tabi içecek ve yan ürünler ile desteklenirse.

+1 yanlış hatırlamıyorsam boyutlar daha büyüktü önceden(baya önceden)

• Essentiel kullanıcısına yanıt
    Genelde hazır yemekler yerim, dominosta çalışıyor olsamda pizza yemediğim için akternatif fast-food lardan sipariş veririm. Sabahları da poğaça candır hiç değişmez akşam da hanım ne yaptıysa artık....
    Beslenme alışkanlıklarım ezelden beri aynıdır dominostan önce de böyleydi
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.