Şimdi Ara

Domino's ta Çalışıyorum Soruları Alayım (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
2
Favori
45.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pizza şubede yapıolıyo hazır gelmiyo yani üstelik mutfak kısmı açık olduğu için hazırlanırken izleyebilirsin
  • 1tiger1 kullanıcısına yanıt
    Böyle bi fiyat uygulamamız yok
  • Pizza düzgün olduğu halde olmamış bu diyip ikincisini istersek yolluyorlar doğrumuyum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C5AA60993 -- 5 Şubat 2014; 22:58:22 >
  • Fiyatlar pahalı pizza hut'u tercih ederim
  • Evet doğru, olmamış derseniz kimse size olmuş bu pizza diye diretmez müşteri memnuyeti falan gibi düşüncelerle yenisini gönderirler
  • Hocam et ürünleri içeren pizzalarda niye % 100 dana eti kullanılmıyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soruldu sanırım ama et(sosis sucuk gibi) ürünler vs cidden sağlıklı mı ? Yani pizza hamuru vs neysede bu beni endişelendiriyor.Ayrıca bu ilçedeki dominos şubesindeki çalışan çok kaba şikayet etmek de istemiyorum ama ettirecek bana sonunda
  • zombimsi kullanıcısına yanıt
    Maliyet açısındandır diye düşünüyorum (Kişisel görüşüm)
  • quote:

Orijinalden alıntı: echelon34

Maliyet açısındandır diye düşünüyorum (Kişisel görüşüm)

Teşekkür ederim

Tepkim size değil firmayaydı yanlış anlaşılmasın...

• İplenmemekten Bıkan Adam kullanıcısına yanıt
    Hocam soruldu ve yanıtladım bir kez daha yazayım;
    Et ürünleri farklı firmaların üretimi dominos üretmiyor yani, banvit gibi trakya et ve süt ürünleri gibi sizinde marketlerden temin edebileceğiniz ürünler kullanılıyor, ortada sağlıksız bi durum varsa marketlerden de satın alınmamalı o zaman bu ürünler
  • Gel-al pizzalar ile eve teslim edilen pizzalarda kalite ve malzeme miktarı farkı olduğuna katılır mısınız?

• zombimsi kullanıcısına yanıt
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

Hocam nerden bu kanıya varıyorsunuz allah aşkına, herşeyi bırakın da o yoğunlukta kim uğraşacakta pizzaları ayıracak bu eve servis bu gel-al servis
    Yok öyle bi durum
  • Dominos ile yaklaşık 1 aydır tanışıyoruz.... Ev tadilattayken yemek pişmediğinden pizza söyledim 7 gün üst üste... Birader sosyal pizza önermişti peynir kenarlı olan gayet güzeldi... İki orta boy benim için doyurucu oluyor... Ama geçenlerde sosyal pizza istedim başka bi şey geldi... Ben de pizzaları tanımadığım ve bu işleri hiç bilmediğim için sosyal pizzayı içeriği değişken bir kampanya sandım herhalde bugünkü sosyal pizza modeli buymuş değilse bile motorcu siparişleri karıştırmıştır deyip öküz gibi yedim iki tane orta pizzayı yine...

neyse pazar günü araçla giderken biraderle bi de yerinde yiyelimd edik bayrampaşa dominosa gittik... inanılmaz bir kaos vardı.... Bankodaki iki kız bi de lavuk hem telefonlara bakıp hem de gelen insanlara bakıyodu.... Biz şaşkın ve sakince bekledik siparişi verdik masaya oturduk bi yandan ortada dönen aksiyonu takip ediyorum... Bu bankodaki üç kişi dellendi bi ara bunlara bi hal deldi telefonların hepsini açık bıraktılar ama başka bi yerlerden gene zırıl zırıl telefon sesleri geliyo... Siparişler merkeze düşssün diye yapıyolarmış... Restoranın içinde insanın kulağının ırzına geçecek şekilde telefon çınlamalarına alışmaya çalışırken bu sefer de motorcular kapışmaya başladı bankodaki elemanla... Adamlar bize küfür ediyor... söyle o müdüre gelsin kendi dağıtsın kolaysa falan dedi... Sonra diğer motorcu girdi araya bi sakinleşiyolar bi kavga ediyolar.... orta yolu bulamadılar... Motorcular sinirle çıktı dışarı çıkarken sövüyodu iki tanesi hala yanımızdan geçerken... şimdi ben iki defa gelen motorculara bahşiş verdim... Çakal gibi süre de tutmadım kimseye... Ama bu gencecik adamları böyle ezerek hem bankoda hem motorun üstünde aylık kaç para karşılığında çalıştırıyorlar allah bilir dedim kendi kendime...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KötüKediŞero -- 5 Şubat 2014; 23:50:16 >

• etlerin markası nedir ?
  • Kullandıgınız domates sosu bazen ekşi gibi geliyor hatta bazen kokuyor.Bu soslar günlük mü geliyor yoksa 2-3 gün kullanılıyor mu?
  • Josepth kullanıcısına yanıt
    Soslar şubede hazırlanıyor, günlük değil saatliktir sosların kullanım süreleri saati dolduğunda ömrü biter, şube yapacağı siparişlerş ortalama olarak bilir ve ona göre sos hazırlar, sosun süresi dolmadan tükenir zaten olaki tükenmedi kullanılmadan atılır aksini yapan şube olduğunu sanmıyorum personele niye attın diyen yok çünkü aksine atmazsa niye süresi doldu da atmadı diye uyarırlar....
  • Trakya et ve süt ürünleri diye bi yerden temin ediliyo etler, tavuk ürünleri de banvit
  • quote:

Orijinalden alıntı: echelon34

Hocam nerden bu kanıya varıyorsunuz allah aşkına, herşeyi bırakın da o yoğunlukta kim uğraşacakta pizzaları ayıracak bu eve servis bu gel-al servis
    Yok öyle bi durum

Maliyet yönetimi için zaten yapılabilen bir uygulama bu.

• dominos kişisel görüşüm bence pahalı bir pizza üreticisi,fiyatlar daha makul seviyelerde olabilir çünkü maliyeti o kadar pahalı değil bir pizzanın
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.