Şimdi Ara

Domino's ta Çalışıyorum Soruları Alayım (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
2
Favori
45.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Malzeme kalitesinde değişen bişey yok, şubedeki işçilik kötü olabilir fiyat kosunun muhatabı olabilecek pozisyonda değilim, istediğiniz yerden alabilirsiniz pizza ya da pidenizi banane..
  • quote:

Orijinalden alıntı: echelon34

Hocam gel-al servislerde orta boy 9,90
    28,90 eve servislerde geçerli, giderim dediğiniz için söylüyorum kendiniz alırsanız 9,90 orta.

İyi de 9.90 olan pizzanız tam bir leş. (Nimete saygısızlık olmasın) Niye o kadar az malzemeniz var. Yahu sucuk kalınlığı kağıt kalınlığından biraz daha fazla.. Onun yerine kfc yada popeyes derim ben.

Thomas Bangalter aynen hocam
  • Yere dusen motosikletleri ne yapiyorsunuz ?
  • 4007 kullanıcısına yanıt
    Karar sizin tabii de bol sucuklu yu beğenmediyseniz bol malzemos deneyin 9,90'a
  • yere düşen .....................................................
  • echelon34 kullanıcısına yanıt
    Sosis,sucuk gibi et ürünlerinin kalitesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
    Pınar büfe ayarında, bim sosisleri ayarında flm gibi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: infest06

Sosis,sucuk gibi et ürünlerinin kalitesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
    Pınar büfe ayarında, bim sosisleri ayarında flm gibi ?
    zamanında %50 indirimli gel al kampanyasından yalan olmasın sanırım 2 orta bir büyük pizza almıştım 62 lira tutmuştu. İçecek falan hariç. Hatta kasada ki kıza yani normal alsam 120 tl mi bunlar dediğimde efendim demişti. aynen efendim biz size böyle sokuyoruz. O gün bitti dominos
  • infest06 kullanıcısına yanıt
    Trakya et ve süt ürünleri isimli firmadan temin ediliyo, kişisel fikrimi sorarsanız pınardan kötü ama bimden iyi ortada yani (kişisel fikrimdir)
  • barantr90 kullanıcısına yanıt
    Öyle bi fiyat yok kasadaki arladaş bir yerde hata yapmış 60 tl ye 2 pizza olur mu hiç şuan bile tanesi 9,90 - 15,90 gibi fiyatlara satılıyo
  • quote:

Öyle bi fiyat yok kasadaki arladaş bir yerde hata yapmış 60 tl ye 2 pizza olur mu hiç şuan bile tanesi 9,90 - 15,90 gibi fiyatlara satılıyo
    Tavana yapışan pizza hamurlarını ne yapıyorsunuz?

Edit: Ayrıca teşekkürler:). Geçen gün 2 Orta boy karışık pizza+1 lt kolayı bedavaya, bugünde 2 adet büyük boy pizza+1lt fantayı 30 dakikada gelmediği için sadece3 tl ye aldık. Gerçekten hiç kem küm etmeden, bahane aramadan evet yetiştiremedik diyip para almadan teslim ediyorsunuz:).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real_DisasteR -- 5 Şubat 2014; 17:59:48 >
  • quote:

bol malzemos pizza kac kalori bide diğer pizzaların kalorilerini alıyım
  • quote:

Trakya et ve süt ürünleri isimli firmadan temin ediliyo, kişisel fikrimi sorarsanız pınardan kötü ama bimden iyi ortada yani (kişisel fikrimdir)

tesekkurler bi arkadasim pizza pizza icin sosis sucuk
    birbirinin ayni pembe garip demisti sizinkini merak etmistim
  • Yere düşen kuryeleri ne yapıyorsunuz ?
  • Pizzalar hazır mi geliyor yoksa siz mi yapıyorsunuz
  • Malzeme ve fiyatlar kötü pasaportu tercih ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen.md

Bi ara domuz eti söylentileri vardı bir bilgin var mı?

Alıntıları Göster
    Kampanya yapıldığında malzemeleri az koyuyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: bückstabu189

Malzeme ve fiyatlar kötü pasaportu tercih ederim
    fiyatlar çok kötü birde bir şehire yapılan kampanyalar diğerlerine yapılmıyor mesela benim telefona ankara kampanyaları geliyor antebinkilerden kesinlikle daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: EkmekArasıKupŞeker

acıkınca kafamız size geliyor

size gelen kafaları nerede saklıyorsunuz
  • Soruldu mu bilmiyorum, sufleler hakkında bilgi verir misiniz? Anlaşmalı olduğunuz vs bir yer var mı? Kim yapıyor bu sufleleriiii
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sebastian Monroe

Soruldu mu bilmiyorum, sufleler hakkında bilgi verir misiniz? Anlaşmalı olduğunuz vs bir yer var mı? Kim yapıyor bu sufleleriiii
    hocam gözünü seviim bi cevap ver.
    Sence gazetede dağıtım yapmak mı yoksa domino's ta kuryelik mi ? Gazete dağıtımının çalışma saatleri cazip kılıyor kendilerini.Kışı atlattıktan sonra düşünüyorum bi yardım et şu gardaşına.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.