Şimdi Ara

Domino's ta Çalışıyorum Soruları Alayım (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
222
Cevap
2
Favori
45.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: echelon34

Trakya et ve süt ürünleri diye bi yerden temin ediliyo etler, tavuk ürünleri de banvit

http://www.polonez.com.tr/hakkimizda/
  • 1)Pizza Hut
    2)Little Ceasers
    3)Dominos

Dominosun hamuru da çok kötü bu arada,Pizza Hut daki hamur ile Dominos pizzanın hamuru arasında dağlar kadar lezzet farkı var niye böyle kötü hamur yapıyorsunuz la? Pizza Hut da falan hiç yedin mi bilmiyorum karşılaştırma yapabilir misin ama gerçekten çok kötü
  • echelon34 kullanıcısına yanıt
    Orta boy bir pizzanın maliyeti ve satış fiyatı ne kadar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Genelde hazır yemekler yerim, dominosta çalışıyor olsamda pizza yemediğim için akternatif fast-food lardan sipariş veririm. Sabahları da poğaça candır hiç değişmez akşam da hanım ne yaptıysa artık....
    Beslenme alışkanlıklarım ezelden beri aynıdır dominostan önce de böyleydi

Ev geçindiren bir insansınız herhalde Dominos'dan aldığınız para ile geçinmek kolay mı,hanım da çalışıyor mu yoksa? (soruya cevap yazmayabilirsiniz tabikide)
  • quote:

Öyle bi fiyat yok kasadaki arladaş bir yerde hata yapmış 60 tl ye 2 pizza olur mu hiç şuan bile tanesi 9,90 - 15,90 gibi fiyatlara satılıyo

2 değil 3 pizza ama şu bir gerçek hata yoktu. Dominos pahalı. Türkiye de ucuz pizza ne yazık ki yok.
  • Daha önce hiç pizza yemedim o yüzden karşılaştırma yapamam söylediğiniz doğru olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maliyet %35-37 arasındadır

• 1,5 aylık bi kızım var dolayısıyla eşim çalışmıyor, kendime ve aileme zorda olsa yetmeye çalışıyorum, kolaymı sorusuna evet diyebilmem için ya franchasee sahibi ya da hisse ortağı olmam lazım dominosta

• quote:

Bakın şu konuda anlaşalım dominosun eti sütü biberi yağı tavuğu diye bişey yok. Bu ürünlerin tamamı diğer markalardan temin edilerek pizza yapımında kullanılıyor. Yani örneğin tavuk ürünleri banvitten alınıyor aynı ürünü siz de gidip marketten alabilirsiniz. Gelelim domuz eti konusuna; böyle bişey kullanılmıyor olaki kullanılıyor olsa bile bunu dominos değil sizin de dominos gibi marketlerden alabileceğiniz markalar kullanıyor demektir. Dolayısıyla domuz eti konusuna bu kadar takılıyorsanız bunu üretici markalara sorarak detaylı bilgi alabilirsini

bu başka markalar yapıyordur dominos yapmaz diye bir savunma olamaz. O ürün ara üründür ve nihai olarak Dominos pizzası ulaşır bana. Benim muhattabım dominos tur. Kendi kalitesini korumak için analizini yaptırması gereken dominostur. Böyle bir savunmayı müşteriye yapmayın diye söyleyeyim dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpgg -- 6 Şubat 2014; 11:08:00 >

Allah kolaylık versin,bu arada isterseniz forumdaki profilinizi gizleyin çünkü adınız falan yazıyor orada ,kolaylıkla ifşa edilebilirsiniz :)
  • Alpgg kullanıcısına yanıt
    Hocam hiçbirşeyi savunduğum yok bizdeki ürünlerin aynısını sizde marketlerden temin edebiliyorsunuz ve güvenerek bunları alıyorsunuz dedim yani güvenerek aldığınız ürünleri kullanıyoruz biz dominosun eti sütü biberi vb. kötü denmemeli diyorum madem o kadar kötü gidip marketlerden alıp yemeyin o zaman demek istedim. Dominosa özel içinde domuz eti vb. bulunan ürünler üretmiyor bu üreticiler piyasayaki ürün neyse dominosa gelen de o demek istedim. Ayrıca müşterilere neyi nasıl anlatmam gerektiği konusunda uyarınız için teşekkür etsem de buna ihtiyacım olmayacak bir kariyerim olduğunu hatırlatır iyi günler dilerim....

• İfşa olmamam gereken bişey yaptığımı düşünmüyorum kötü bişey yapmıyorum ki saklanayım

• quote:

1,5 aylık bi kızım var dolayısıyla eşim çalışmıyor, kendime ve aileme zorda olsa yetmeye çalışıyorum, kolaymı sorusuna evet diyebilmem için ya franchasee sahibi ya da hisse ortağı olmam lazım dominosta

Hocam tam olarak ne is yapiyorsunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    yok şubeyi falan sormayın yazmışsınız ya o yüzden demiştim :) sıkıntı yok o zaman
  • Arkadaşlar sanırım bu kadar soru cevap yeter dominosla ilgili merak ettiklerinizi elimden geldiği kadar yanıtlayama çalıştım, bi hatamız olduysa affola
    Son olarak gün içinde bir de pizzanın hazırlanışı ile ilgili video çekip eklemeyi düşünüyorum, hem pizzanın hazır geldiğini düşünen arkadaşlar hem de daha önce görmemiş arkadaşlar varsa görmüş olur hepinize teşekkürler.

• Pizza kokulu parfümünüz varmı

• quote:

Trakya et ve süt ürünleri diye bi yerden temin ediliyo etler, tavuk ürünleri de banvit

polonez markası. Müslüman arkadaşlar uzak durabilir. Bir kere yemiştim buradan pizza, daha yemem yedirtmem tanıdıklarıma.
  • Domuz eti filan katiyorlarmi ciddi soyluorum internette katabilecekleri ihtmali war yaziodu

• quote:

Arkadaşlar sanırım bu kadar soru cevap yeter dominosla ilgili merak ettiklerinizi elimden geldiği kadar yanıtlayama çalıştım, bi hatamız olduysa affola
    Son olarak gün içinde bir de pizzanın hazırlanışı ile ilgili video çekip eklemeyi düşünüyorum, hem pizzanın hazır geldiğini düşünen arkadaşlar hem de daha önce görmemiş arkadaşlar varsa görmüş olur hepinize teşekkürler.

Bekliyoruz hocam

• Arıyorum orta boy bol malzemosun fiyatını soruyorum 30 lira civarı bir şey diyor, orta boy niye o kadar pahalı diye soruyorum isterseniz kampanya var 18.90'dan göndereyim diyor Bunu niye yapıyorlar ?

He bir de pizza kaç dakikada pişiyor ? Aradığımdan 15 dakika sonra pizza geliyor ne ara pişiyor da geliyor anlamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DT Swiss -- 10 Şubat 2014; 16:05:49 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.