Şimdi Ara

dominos extravaganza mı bol malzemos mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryin -- 29 Ağustos 2014; 12:36:48 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Domino's Extravaganza ve Bol Malzemos: Hangisini Seçmelisiniz?

Pizza siparişi verirken Domino's menüsünde iki popüler seçenekle karşılaşacaksınız: Extravaganza ve Bol Malzemos. İşte bu iki seçeneğin karşılaştırması ve en iyi tercihi yapmak için bilmen gerekenler:

Malzemeler:

• Domino's Extravaganza: Sucuk, dana kıyması, domuz pastırması, soğan, yeşil biber, mantar, zeytin, domates ve peynir içerir.
    • Domino's Bol Malzemos: Sucuk, dana kıyması, pastırma, soğan, yeşil biber, mantar, zeytin, kırmızı biber ve peynir içerir.

Gördüğünüz gibi, Extravaganza pizzada iki ekstra malzeme (domates ve kırmızı biber) bulunmaktadır.

Lezzet:

İki pizza da lezzetlidir, ancak malzemelerdeki farklılıklar lezzet profillerinde küçük farklılıklara yol açar. Extravaganza, domatesin ekşiliğiyle biraz daha dengeli bir lezzet sunarken, Bol Malzemos, ekstra kırmızı biber sayesinde daha baharatlı ve tuzlu bir tada sahiptir.

Fiyat:

Fiyatlar mağazadan mağazaya değişiklik gösterse de genellikle Extravaganza, Bol Malzemos'tan biraz daha pahalıdır.

Sonuç:

En iyi seçim, kişisel tercihlerine bağlıdır. Eğer daha dengeli ve ekşi bir lezzet arıyorsan, Domino's Extravaganza iyi bir seçenektir. Daha baharatlı ve tuzlu bir lezzeti tercih edersen, Domino's Bol Malzemos daha iyi bir seçim olabilir. Fiyat da göz önünde bulundurulması gereken bir faktördür ve Extravaganza biraz daha pahalıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • İskender
  • Extravaganza

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RΣΛPΣR

İskender

Bunu demek için geldim gidiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Diabolik- -- 29 Ağustos 2014; 12:38:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • extravganza al. Bol malzemosda ne yedigni anlamiyrsun cok malzeme oldugu icin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Extravaganza.

• bence tırıkmalzemos
  • YAKININDA LITTLE CAESARS VARSA ONA GIT. DOMINO'S'TAN 999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999
    kat daha LEZZETLİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosunkaya -- 29 Ağustos 2014; 12:55:52 >
  • İkisi arasından extravaganza
  • extravaganza tabiki
  • git fırından hamur al evdeki artık malzemeleri koy al sana bol malzemos. extravaganza al
  • Viral xd

• Dominos extravaganza
  • knk extravaganza ezer geçer de bol malzemosun 13 liraya düşmüş bir indirimi vardı. Yani ben olsam onu alırdım :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.