Şimdi Ara

Dominos her şeye bahane bulur ama ben yer miyim hiç?? ( ibretlik bi olay yaşadım SS var (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: The Melancholy Tower

Bu ne ya Pizzadan çok sosisli pideye benziyor bu

pizza dediğin zaten et ürünleri olur içinde içinde mantar biber domates vb olan pizzalara pizza denmez o ne öyle. pizza dediğin kumru pizzadır. salam, sosis ,sucuk, jambon ,küp sucuk, küp kıyma, şerit sosis vb olur
  • hiç beleş yiyemedim.bugün sipariş ettim 10 dakikada geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

ARKADAŞIM HİÇ İNSAFIN YOK MU SENİN GETİREN KURYENİN MAAŞINDAN KESİYORLAR ASGARİ MAAŞ ALIYOR PARASININ YARISINI SİZİN GİBİ TİPLER BEDAVA PİZZA YİYEREK HARCIYOR BELKİ ANNESİ HASTA BELKİ ÇOCUĞUNUN AMELİYAT MASRAFLARI VAR DEĞER Mİ 5 DAKİKA GECİKME İÇİN ARKADAŞIM KURYEYE YAZIK DEĞİL Mİ SONRA KAZA YAPIYORLAR YETİŞTİRİCEZ DİYE ÖLÜYORLAR ARKADAŞIM BOĞAZINDAN GEÇİYOR MU O YEMEK!!

• bu nasıl pizza la

Dominos her şeye bahane bulur ama ben yer miyim hiç?? ( ibretlik bi olay yaşadım SS var

Dominos her şeye bahane bulur ama ben yer miyim hiç?? ( ibretlik bi olay yaşadım SS var

new york & kumru oooofff

• quote:

Orijinalden alıntı: sirenia

Yaziktir gunahtir aksama kadar motor ustunde calisiyolar. senin gibiler yuzunden maasindan kesiliyo o para. Hicmi vicdanin sizlamadi yerken.......

Saka saka afiyet bal seker olsun yiceksin tabi :D

öyle bişey yokmuş..para felan kesilmiyormuş..
  • önceden yemek yedirip içimiz huzur dolan bir toplumduk...şimdi yediği yemeğin parasını ödemeyip bunu maharet sanan neslin yetiştiği bir toplum olduk...yanlış yoldasın genç arkadaş...para her zaman kazanılır ama onurunu bir kaybedersen o bedbahtlık üzere son nefesini verirsin...
  • Sizin gibi insalara yazık be o kuryeyi getiren kişinin yemediği azar kalmamıştır heralde bunun üstüne birde maaşından kesmişlerdir oh ne ala ;

görende açlıktan ölecek sanacak .

Öküz gibi yemekten başka birşey bilmiyorsunuz .

Hadi şimdi ddefolun
  • ARKADAŞIM HİÇ İNSAFIN YOK MU SENİN GETİREN KURYENİN MAAŞINDAN KESİYORLAR ASGARİ MAAŞ ALIYOR PARASININ YARISINI SİZİN GİBİ TİPLER BEDAVA PİZZA YİYEREK HARCIYOR BELKİ ANNESİ HASTA BELKİ ÇOCUĞUNUN AMELİYAT MASRAFLARI VAR DEĞER Mİ 5 DAKİKA GECİKME İÇİN ARKADAŞIM KURYEYE YAZIK DEĞİL Mİ SONRA KAZA YAPIYORLAR YETİŞTİRİCEZ DİYE ÖLÜYORLAR ARKADAŞIM BOĞAZINDAN GEÇİYOR MU O YEMEK!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_ikbal

önceden yemek yedirip içimiz huzur dolan bir toplumduk...şimdi yediği yemeğin parasını ödemeyip bunu maharet sanan neslin yetiştiği bir toplum olduk...yanlış yoldasın genç arkadaş...para her zaman kazanılır ama onurunu bir kaybedersen o bedbahtlık üzere son nefesini verirsin...
    . teşekkürler artık hayatımda yeni bir sayfa açıldı bu yazınla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hahayouaredead

quote:

önceden yemek yedirip içimiz huzur dolan bir toplumduk...şimdi yediği yemeğin parasını ödemeyip bunu maharet sanan neslin yetiştiği bir toplum olduk...yanlış yoldasın genç arkadaş...para her zaman kazanılır ama onurunu bir kaybedersen o bedbahtlık üzere son nefesini verirsin...

nasihate muhatap olmak için bile belli bir kapasiteye sahip olmak lazım gelir...merak etme, sen bu kafayla hiç bir zaman yeni bir sayfa açamassın...zekası geri kalmış arkadaş....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_ikbal -- 18 Temmuz 2012; 0:31:22 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hahayouaredead

quote:

nasihate muhatap olmak için bile belli bir kapasiteye sahip olmak lazım gelir...merak etme, sen bu kafayla hiç bir zaman yeni bir sayfa açamassın...zekası geri kalmış arkadaş....

alay etmek için mi böyle saçma sapan şeyler yazıyorsun, yoksa ciddi misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: mecnunhop

Herkese selam saat 14.37 de tercüman dominos tan bir orta boy spesyal pizza aldım 16. 90 tl ye bekledim bekledim gelmedi piza saate baktım 15.17 olmuş hemen aradım dominosu hala gelmedi pizam diye tamam arkadaş geliyo dediler sonra adam geldi pizayı verdi ben de bedava olucak diye hiç bişey söylemeden öyle bekledim sonra adam bana ücretiniz 16. 90 dedi ben de 30 dk yı aştığı için ücret ödemiyceğimi söyledim adam da bugün promosyon günü o yüzden 30 dk kuralının geçerli olmadığını söyledi ben de bu promosyon gününü afişlerinizde vb gösteriyor musunuz dedim sustu promosyon günleri hangi günler dedim değişiyo dedi ben de müdürünüzle görüşmek istiyorum dedim tel no sunu verdi onun yanında müdüre durumu anlattım müdür telefonu arkadaşa verir misin dedi verdim adam tamam dedi sonra da afiyet olsun dedi gitti :D yani siz siz olun bu bahanelere kanmayın not: şu an pizzamı afiyetle yiyorumhttp://i.imgur.com/0lrC5.jpg

vay helal olsun abime iyi yapmışsın valla

• http://i.imgur.com/OtXDj.png buyrun servis elemanlarının maaşından kesiliyor diyenlere gelsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.