Şimdi Ara

Dominos her şeye bahane bulur ama ben yer miyim hiç?? ( ibretlik bi olay yaşadım SS var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese selam saat 14.37 de tercüman dominos tan bir orta boy spesyal pizza aldım 16. 90 tl ye bekledim bekledim gelmedi piza saate baktım 15.17 olmuş hemen aradım dominosu hala gelmedi pizam diye tamam arkadaş geliyo dediler sonra adam geldi pizayı verdi ben de bedava olucak diye hiç bişey söylemeden öyle bekledim sonra adam bana ücretiniz 16. 90 dedi ben de 30 dk yı aştığı için ücret ödemiyceğimi söyledim adam da bugün promosyon günü o yüzden 30 dk kuralının geçerli olmadığını söyledi ben de bu promosyon gününü afişlerinizde vb gösteriyor musunuz dedim sustu promosyon günleri hangi günler dedim değişiyo dedi ben de müdürünüzle görüşmek istiyorum dedim tel no sunu verdi onun yanında müdüre durumu anlattım müdür telefonu arkadaşa verir misin dedi verdim adam tamam dedi sonra da afiyet olsun dedi gitti :D yani siz siz olun bu bahanelere kanmayın not: şu an pizzamı afiyetle yiyorumhttp://i.imgur.com/0lrC5.jpg

• o pizzadaki yeşillikler nedir aga
  • quote:

Orijinalden alıntı: zero bulls

o pizzadaki yeşillikler nedir aga
    üniversitede kızlar teklif ediyormuş üstad.
  • quote:

.
  • quote:

Sos.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hooiken

quote:

Sos.

Alıntıları Göster
    koyacak masa yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickki minaj

koyacak masa yok mu

Alıntıları Göster
    baharatosu okadar koyarsan pizzanın tadını alamazsın
  • Pizza söyleyesim geldi.
  • nasıl bir ibretlik olaysa mahalle duymuş bakcam bende bakcam diye apartmanın önüne dizilmişler.
    Tebrik ederim kardeş sen seçilmiş kişisin.Bu gece seni almaya gelecekler.
  • Yaziktir gunahtir aksama kadar motor ustunde calisiyolar. senin gibiler yuzunden maasindan kesiliyo o para. Hicmi vicdanin sizlamadi yerken.......

Saka saka afiyet bal seker olsun yiceksin tabi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirenia

Yaziktir gunahtir aksama kadar motor ustunde calisiyolar. senin gibiler yuzunden maasindan kesiliyo o para. Hicmi vicdanin sizlamadi yerken.......

Saka saka afiyet bal seker olsun yiceksin tabi :D
    Helal ilk defa beleşe alan gördüm dhde. Yalanlarına inanmayın şunların

edit:

şimdi ARKADAŞIM HİÇ İNSAFIN YOK MU SENİN GETİREN KURYENİN MAAŞINDAN KESİYORLAR ASGARİ MAAŞ ALIYOR PARASININ YARISINI SİZİN GİBİ TİPLER BEDAVA PİZZA YİYEREK HARCIYOR BELKİ ANNESİ HASTA BELKİ ÇOCUĞUNUN AMELİYAT MASRAFLARI VAR DEĞER Mİ 5 DAKİKA GECİKME İÇİN ARKADAŞIM KURYEYE YAZIK DEĞİL Mİ SONRA KAZA YAPIYORLAR YETİŞTİRİCEZ DİYE ÖLÜYORLAR ARKADAŞIM BOĞAZINDAN GEÇİYOR MU O YEMEK!!! ciler gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nickim Minaj -- 17 Temmuz 2012; 17:52:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nickim Minaj

Helal ilk defa beleşe alan gördüm dhde. Yalanlarına inanmayın şunların

edit:

şimdi ARKADAŞIM HİÇ İNSAFIN YOK MU SENİN GETİREN KURYENİN MAAŞINDAN KESİYORLAR ASGARİ MAAŞ ALIYOR PARASININ YARISINI SİZİN GİBİ TİPLER BEDAVA PİZZA YİYEREK HARCIYOR BELKİ ANNESİ HASTA BELKİ ÇOCUĞUNUN AMELİYAT MASRAFLARI VAR DEĞER Mİ 5 DAKİKA GECİKME İÇİN ARKADAŞIM KURYEYE YAZIK DEĞİL Mİ SONRA KAZA YAPIYORLAR YETİŞTİRİCEZ DİYE ÖLÜYORLAR ARKADAŞIM BOĞAZINDAN GEÇİYOR MU O YEMEK!!! ciler gelir

Alıntıları Göster
    ARKADAŞIM HİÇ İNSAFIN YOK MU SENİN GETİREN KURYENİN MAAŞINDAN KESİYORLAR ASGARİ MAAŞ ALIYOR PARASININ YARISINI SİZİN GİBİ TİPLER BEDAVA PİZZA YİYEREK HARCIYOR BELKİ ANNESİ HASTA BELKİ ÇOCUĞUNUN AMELİYAT MASRAFLARI VAR DEĞER Mİ 5 DAKİKA GECİKME İÇİN ARKADAŞIM KURYEYE YAZIK DEĞİL Mİ SONRA KAZA YAPIYORLAR YETİŞTİRİCEZ DİYE ÖLÜYORLAR ARKADAŞIM BOĞAZINDAN GEÇİYOR MU O YEMEK!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Darren16

ARKADAŞIM HİÇ İNSAFIN YOK MU SENİN GETİREN KURYENİN MAAŞINDAN KESİYORLAR ASGARİ MAAŞ ALIYOR PARASININ YARISINI SİZİN GİBİ TİPLER BEDAVA PİZZA YİYEREK HARCIYOR BELKİ ANNESİ HASTA BELKİ ÇOCUĞUNUN AMELİYAT MASRAFLARI VAR DEĞER Mİ 5 DAKİKA GECİKME İÇİN ARKADAŞIM KURYEYE YAZIK DEĞİL Mİ SONRA KAZA YAPIYORLAR YETİŞTİRİCEZ DİYE ÖLÜYORLAR ARKADAŞIM BOĞAZINDAN GEÇİYOR MU O YEMEK!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyfor -- 17 Temmuz 2012; 17:59:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: skyfor

quote:

Orijinalden alıntı: Darren16

Alıntıları Göster
    Yalan diyor beyler parayı verdi enayi birde 5 tl bahşişimi aldım.

• O degilde sadece pizzanin mi parasini almiyor? Yaninda cola falan parayi aliyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devrim

quote:

Sos.

ne sosu yahu baharat
  • quote:

Orijinalden alıntı: 82

Bu mesaj silindi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasamayısevıyorum

Alıntıları Göster

• Kurun beyler bombaları
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasamayısevıyorum

Alıntıları Göster
    Şuna bak lan pizza diye üstüne biraz sosis serpilmiş pide satıyolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executor06 -- 17 Temmuz 2012; 18:19:43 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.