Bildirim
Dominos indirim kuponu ile ilgili..
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
%150 indirim? :D
Şaka bi yana, belki ayrı ayrı siparişlerde kullanılabilir, emin değilim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nayc -- 10 Temmuz 2012; 13:36:51 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yaaani alacaklı duruma geçmek istiyorsun
ekleme: bi kaç kod daha bulursan ortak bile olabilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jorge -- 10 Temmuz 2012; 13:37:25 > -
nerden veriliyor bu kodlar banada gönderirmisiniz -
yok kullanamazsın. 3 tane olunca menü gibi oluyor o kuponu menülerde kullanamıyorsun sadece 1 tane orta boy pizzada kullanabiliyorsun -
Kupon nerden aliniyor.
varsa pmden rica etsem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamam da ben üç tane orta boy pizza alacağım. Her pizza için 1 tane kupon vereceğim. Bazı arkadaşlar hemen dalgaya başlamış.Sorum daha doğrusu şu: üçünü aynı anda nasıl alacağım tek siparişte.. -
Yukarı.. -
Yukarı.. -
quote:
Orijinalden alıntı: jorge
yaaani alacaklı duruma geçmek istiyorsun
ekleme: bi kaç kod daha bulursan ortak bile olabilirsin
-
Bende 5 tane dominos %50 kodu vardı . 15liralık pizza söyledim üste para getirdiler. -
Hocam biraz da yardımcı olsanız. Tamam geyik yapın da, sonrasında bi' akıl verseniz.. -
Bende bir sürü kupon vardı ama bir pizzada bir kupon kullandım daha sonra hakkım bitti. -
Üçünü de farklı hesaplardan istesem aynı anda olur mu acaba? -
Kuponu olan gönderebilirmi acıktım yahu -
quote:
Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa
Bende 5 tane dominos %50 kodu vardı . 15liralık pizza söyledim üste para getirdiler.
Hoşgeldin mübarek biz de seni bekliyorduk. -
Hadi arkadaşlar, konu rayından çıkmadan bi' yardım edin.. -
Seri şekilde verirsen 3ü de gelir. LC' de turkcell kampanyası olduğunda 2 pizzayı seri şekilde ayrı ayrı veriyorum, aynı anda geliyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Bllmrshn
Seri şekilde verirsen 3ü de gelir. LC' de turkcell kampanyası olduğunda 2 pizzayı seri şekilde ayrı ayrı veriyorum, aynı anda geliyor.
bunu yazmak için girmiştim -
quote:
Orijinalden alıntı: Bllmrshn
Seri şekilde verirsen 3ü de gelir. LC' de turkcell kampanyası olduğunda 2 pizzayı seri şekilde ayrı ayrı veriyorum, aynı anda geliyor.
Seri şeklinde derken, anlayamadım?
Benzer içerikler
- yatır olan evde neler olur
- kola lekesi çıkar mı
- komutan askeri döverse ne olur
- submissive ne demek
- ayı yağı kullananların yorumları
- exxen filmleri
- yeşil nasim
- kasım indirimleri ne zaman
- türk çay emojisi
- 5g nedir zararları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X