Şimdi Ara

Dominos kadar çıkarcı bi firma yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eve daha yeni geldim yorgun argın annemede aç gelicemi söylemiştim süpriz yapmak istemiş dominostan sipariş vermiş şu yeni acılı pizzalar var ya 14.90 onlardan 2 tane sipariş vermiş . dominosunda kampanyalarından haberim var girdim baktım netten 2 orta boy pizza+kola 28.90 orta boy pizza secimlerine de baktım hani olurda bizim verdiğimiz pizza olmaz diye baktım sipariş verdiğimiz pizzada var annem pek anlamadığı için direk 2 orta boy pizza demiş telefondan siparişi alan adam veya kadın bole bi kampanyaları olduğu halde tek kelime etmemiş ve şimdi 29.80 fiş var ve kolasız. üstüne üstlük 50 dk filan sürdü adamın gelmesi 30 dk olayını söylediğimizde hava şartları dolayısıyla kaldırıldı efendim dendi. sinirden çıldırdım şuan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iplenmeyen -- 26 Ocak 2013; 19:31:19 >

• Tamam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızın hatası o suçu ne Dominos'a atıyorsun? Gidip olayı anlatsan paranı verirler kolanı da verirler
  • Ara anlat derdini böyle böyle

• bugünde hava rüzgarlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

Kızın hatası o suçu ne Dominos'a atıyorsun? Gidip olayı anlatsan paranı verirler kolanı da verirler

bu 30 dk olayı hem ilk olmuyor bayadır burdan sipariş veriyoruz ve hep bi bahaneleri var adamların. birinde size 30 dk geçerli değil demişlerdi ne yapıcağımı bilemedim. nasıl olurda her yerde 30 dk olan kampanya bizde geçerli olmaz sanki uzaya götürüyorlar pizzayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: broxx

Ara anlat derdini böyle böyle

müdürleri kadın aradım bağlandım dedim böle böle bilgilendirme yapmanız gerekmezmiydi diye onu sizin bilip bize söylemeniz gerekir dedi ve ben bu kadınla 2-3 kezde farklı sebeplerden dolayı daha oncedende tartışmıştım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: iplenmeyen

quote:

Orijinalden alıntı: broxx

Ara anlat derdini böyle böyle

müdürleri kadın aradım bağlandım dedim böle böle bilgilendirme yapmanız gerekmezmiydi diye onu sizin bilip bize söylemeniz gerekir dedi ve ben bu kadınla 2-3 kezde farklı sebeplerden dolayı daha oncedende tartışmıştım

Kadın haksız mesela ben sipariş verdiğimde hiç böyle böyle bir promosyonunuz var demiyorum direk söylüyorum iki orta boy bir de kola diye hemen 28.90 tuttu diye söylüyorlar konuş hallet güzelce

• beğenmedim pizzanızı paramı geri iade istiyorum de. eğer geri iade yaparlarsa ceza puanı alıyorlar galiba ben kar yağışı sırasında pizza istedim 50 dakikada geldi kar var diye hiç bişi demeden ödemeyi yaptım. yazık adamlar karda motor sürüyorlar diye bir açtım taş olmuş pizza buz gibi hemen mail attım ertesi gün sipariş verdiğim şubenin müdürü aradı işte efendim yoğunuz şöyle böyle diye. sonra biz size ücretsiz aynı üründen istediğiniz zaman göndersek diye. yoksa iade yapalım dedi. bende olur bi ara aradığımda alırım siparişimi dedim. müdür bi sevindi kabul ettiniz mi diye onaylattı bidaha 6 saat sonra da aradım aldım. sıkıntı varsa çözerler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcakkofte

beğenmedim pizzanızı paramı geri iade istiyorum de. eğer geri iade yaparlarsa ceza puanı alıyorlar galiba ben kar yağışı sırasında pizza istedim 50 dakikada geldi kar var diye hiç bişi demeden ödemeyi yaptım. yazık adamlar karda motor sürüyorlar diye bir açtım taş olmuş pizza buz gibi hemen mail attım ertesi gün sipariş verdiğim şubenin müdürü aradı işte efendim yoğunuz şöyle böyle diye. sonra biz size ücretsiz aynı üründen istediğiniz zaman göndersek diye. yoksa iade yapalım dedi. bende olur bi ara aradığımda alırım siparişimi dedim. müdür bi sevindi kabul ettiniz mi diye onaylattı bidaha 6 saat sonra da aradım aldım. sıkıntı varsa çözerler.

Bari ertesi gün falan arasaydın.

• Tivibu açıktı tam konuya girdim dominosun yeni pizzasının reklamı çıktı.

bu bir işaret
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

quote:

Orijinalden alıntı: alcakkofte

beğenmedim pizzanızı paramı geri iade istiyorum de. eğer geri iade yaparlarsa ceza puanı alıyorlar galiba ben kar yağışı sırasında pizza istedim 50 dakikada geldi kar var diye hiç bişi demeden ödemeyi yaptım. yazık adamlar karda motor sürüyorlar diye bir açtım taş olmuş pizza buz gibi hemen mail attım ertesi gün sipariş verdiğim şubenin müdürü aradı işte efendim yoğunuz şöyle böyle diye. sonra biz size ücretsiz aynı üründen istediğiniz zaman göndersek diye. yoksa iade yapalım dedi. bende olur bi ara aradığımda alırım siparişimi dedim. müdür bi sevindi kabul ettiniz mi diye onaylattı bidaha 6 saat sonra da aradım aldım. sıkıntı varsa çözerler.

Bari ertesi gün falan arasaydın.

yok ya pizzayı gece 1 de almıştım ertesi gün saat 2-3 gibi aradılar bende 5-6 saat sonra aradım akşam yemeği yani

• Pizzanın kaşarından yapışmış halde kıl çıktı zorla yenisini getirdiler . Daha da alışveriş etmem dominostan
  • valla tüm dominosdaki yetkililer aynı inceliği göstermiyor malasef bidaha alışveriş yapmam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.