Arkadaşlar sabah iş görüşmesine gideceğim , nelere dikkat etmem giyim kuşam hariç ek olarak Dominos'a hiç görüşmeye giden oldu mu ? yardımlarınızı bekliyorum
Hangi pozisyon için gideceksiniz iş görüşmesine?
Pizzacı olarak hocam şubesi buraya yeni açılıyor , eğitim filan vereceklermiş galiba bu pozisyon için
Hayırlısı olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: ! Want to play a game
Pizzacı olarak hocam şubesi buraya yeni açılıyor , eğitim filan vereceklermiş galiba bu pozisyon için
O zaman çok kasmana gerek yok hocam, efendi gibi gidip merhaba de, görüş işte :) tırnakların uzun olmasın falan başka bişeye gerek yok^^ bol şanslar
Amin hocam teşekkür ederim :) biraz bilgi verebilecek olan varsa çok minnettar olurum
Kişisel temizliğime önem veririm ama şu terleme olayından korkuyorum aşırı terliyorum o yüzden biraz çekingenim teşekkür ederim ayrıca gece gece yardımınızdan dolayı :) yarın umarım mutlu haberleri paylaşırım burada :)
Gelişmelerden haber ver.Bu arada nereden başvurdun?.Ben 2hafta önce başvurdum sitesinden fakat dönen olmadı.
Hocam ilanı işkur'a açmışlardı İşkur üzerinden haziran ayının 27 sinde başvuru yapmıştım bugün görüşmeye davet edildim. Sabah ola hayrola yazarım sonucu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme