Şimdi Ara

DOMİNOS PİZZA TÜRKİYENİN PİZZA GÜNÜ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
2
Favori
9.039
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önünden geçtiğim için orta boy alıyım dedim 13'e. Dominos Pizza neden yemediğimi bir kez daha anladım. Berbat ötesi bir pizza. Uzak durun.
  • Abartmıyorum, artık neredeyse köşe başında ki adı sanı duyulmamış bir çok pizzacı bunlardan iyi pizza yapıyor emin olabilirsiniz en son 3 ay falan önce yine cazip bir indirim denk gelmişti söyleyeyim dedim söylemeseydim keşke bildiğiniz salçalı ramazan pidesi yollamışlardı tek tesellisi uygun fiyata almış olmam oldu, boyut konusuna bir arkadaş değinmiş zaten yerinde tespit olmuş aynen söylediği gibi orta boyu bildiğiniz küçük boy gibi, hala nasıl batmıyor bu firma anlamış değilim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Salçalı hamur sevenler için güzel fırsat

• Shovel Knight kullanıcısına yanıt
    ben de yapıyordum da malzeme fiyatlarındaki artıştan sonra ev daha pahalıya gelir oldu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aman diyeyim. Düdükleyecek adam arıyorlar. Hazır donuk pizzalar dominostan iyi. DR.Oetker Ristorante hele.

• Haber veren arkadaşa teşekkürler en iyi pizzalar bile 12.99 birer tane Konyalım, mangal sucuk ve pastırma sucuk söyledik. Markettende 1 litre içecek alıp DH ölücülüğümüzü gösterdik yine 😃

• Böyle adi bir yemek firması görmedim. Siparişi verdik, ben 20 dakika sonra durumunu sorunca "gönderemiyoruz teslim alanımız dışındasınız" diye başka şubeye aktardılar siparişi ki en yakın şube olan yerden. 15 dakika daha sonra sordum noldu bizim pizza diye, "hazır gönderiyoruz" dediler. Tam 1 saat sonunda tekrar arayınca bizim hazır olan ve dağıtıma çıkacak pizza bir anda "teslim alanı dışında" oluverdiğimiz için iptal edildi... Dalga geçer gibi başka şubeye yönlendirelim mi diye soruyorlar bir de...
  • Büyük boy pizza aldığımı sanıyordum cücük boy yolladılar. Abartmışlar iyice

• Galiba bu fiyat ince hamur için geçerli. Normal hamura 2 tl fark alıyorlardı. Bir de Konyalım ve pastırma&sucuk harici hepsi tavuk eti.

• orta boy pizza eskiden 28cm idi, 25cm olmus. 3cm kenar dersek 22cm malzemeye kaliyor.
    new york pizzayi tavsiye ederim. ben pepperoni pizza seviyorum, bunda newyork pepperoni yaziyordu bu da guzel. oburu bol malzemos, deneme amacli aldim hic memnun kalmadim.
    pizzaseverlere tavsiyem hicbir pizzacida cok malzemeli pizza almasinlar, zaten dogasina aykiri da tadini da bozuyor.
    13tl'ye pidem'de tavuklu pide yerine alinir.

dh ruhuna uygun cetvelli paylasimimi da yapayim
    DOMİNOS PİZZA TÜRKİYENİN PİZZA GÜNÜ

• Fırından ekmek hamuru alıp yuvarlak şekilde açın üstüne salça sürün evde ne varsa atın oldu size essahtan bol malzemos. Abartılacak birşey değil az totonuzu kaldırın. Çoluğunuza çocuğunuza da kendi işini kendi yapmayı pratik düşünmeyi öğretirsiniz. Beceri eğitimi belli bir yaşa kadar verilmeli sonra yumurta bile kırmayı bilmeyen nesiller yetişiyor. Bu da kimin işine geliyor bilin bakalım. Tabiiki hazır gıda satanların. Neyse bugünlük bu kadar uyanış yeter.

• OsmanlıKafası kullanıcısına yanıt
    Bütün sırrı bozdun.

• Bimde 2li pizza tabanı 4 lira. Üzerini keyfine göre doldur at fırına. Dominosu 5e katlar.

• büyük boy söyledim dün reklamda görüp. birde bol malzemostu. hanımda tok oturup aç kalktık öyle diyim. lidıl sizırs güzel onu tavsiye ederim.
  • mozarella nerdeyse hiç olmuyor. bol salça hep. bi daha almayacağım içerde puanım birikmesine rağmen. sürekli hb nin papa johns kamapnayaını takip ediyorum otrdan alıyorum.
  • Büyükboyu tek kişi yiyip doyuluyo mu

• quote:

Orijinalden alıntı: Schtroumpf Grognon

orta boy pizza eskiden 28cm idi, 25cm olmus. 3cm kenar dersek 22cm malzemeye kaliyor.
    new york pizzayi tavsiye ederim. ben pepperoni pizza seviyorum, bunda newyork pepperoni yaziyordu bu da guzel. oburu bol malzemos, deneme amacli aldim hic memnun kalmadim.
    pizzaseverlere tavsiyem hicbir pizzacida cok malzemeli pizza almasinlar, zaten dogasina aykiri da tadini da bozuyor.
    13tl'ye pidem'de tavuklu pide yerine alinir.

dh ruhuna uygun cetvelli paylasimimi da yapayim

Bunla benim 10 yaşındaki oğlan anca doyar.
    Konyalım normal fiyatı 41 liraymis bide. Ulan ederine gelmiş 13 lira yeter bana rezil şirkete.

• Dominos yurtdisinda boyle degil, bunlar Turkiye`ye ozel... Yurtdisinda Papa John`s mesela et urunlerini tavuktan yapmiyor, o da Turkiye`ye guzel... Sansimiz cok fazla
  • Dominos Türkiye Salçalı ekmek günleri hayırlı olsun

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.