Şimdi Ara

DOMİNOS PİZZA TÜRKİYENİN PİZZA GÜNÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
2
Favori
9.039
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5-11 martta orta boy 12,99 gel alda sıcak gibi tüm çeşitler aynı fiyat ekstravaganza bile 12,99
    DOMİNOS PİZZA TÜRKİYENİN PİZZA GÜNÜ
    Edit 1 : arkadaşlar bugün gel al ile 1 tane ekstravaganza aldım boyut çok az küçülmüş malzemeden kaçma görmedim hep yendiğim bir pizzaydı zaten ortalar küçük olmamış örnek vermek gerekirse mesela eskiden dairenin çapı 14cm ise şimdi 12cm olmuş tüm pizzalarda geçerli olması çok güzel ekstravaganza ve Konyalımı deneyin derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zella Day -- 7 Mart 2020; 20:53:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fırından ekmek hamuru alıp yuvarlak şekilde açın üstüne salça sürün evde ne varsa atın oldu size essahtan bol malzemos. Abartılacak birşey değil az totonuzu kaldırın. Çoluğunuza çocuğunuza da kendi işini kendi yapmayı pratik düşünmeyi öğretirsiniz. Beceri eğitimi belli bir yaşa kadar verilmeli sonra yumurta bile kırmayı bilmeyen nesiller yetişiyor. Bu da kimin işine geliyor bilin bakalım. Tabiiki hazır gıda satanların. Neyse bugünlük bu kadar uyanış yeter.
    orta boy pizza eskiden 28cm idi, 25cm olmus. 3cm kenar dersek 22cm malzemeye kaliyor.
    new york pizzayi tavsiye ederim. ben pepperoni pizza seviyorum, bunda newyork pepperoni yaziyordu bu da guzel. oburu bol malzemos, deneme amacli aldim hic memnun kalmadim.
    pizzaseverlere tavsiyem hicbir pizzacida cok malzemeli pizza almasinlar, zaten dogasina aykiri da tadini da bozuyor.
    13tl'ye pidem'de tavuklu pide yerine alinir.

dh ruhuna uygun cetvelli paylasimimi da yapayim

• Arkadaşlar var mı yiyen nasıl malzemeden mi kaçmışlar

• kayseri ateşi falanda mı bu fiyata
  • Dominos çöp

• GasiOr kullanıcısına yanıt
    Evet hocam hepsi aynı fiyat.Güzel mi Kayseri ateşi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zella Day -- 7 Mart 2020; 12:27:59 >
  • Pöç

• ben evde kendim yapıyorum pizzamı ama bütün pizzalar dahil olduğu için yenebilir 1.5 lirayada kalın hamur yapmak lazım orta boy çok küçük anca doyuyor insan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Burger King & McDonalds
    17 yıl önce açıldı
    Bedava tavuk burger yeme yolu.
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ortalar--->küçük
    büyükler--->orta oldu bilginiz olsun.
  • extravaganza ve bol malzemos oldukça iyidir
  • Scorpioleo kullanıcısına yanıt
    Biraz küçüldüler evet ama büyük orta oldu diyemem. Ama küçülttüler aynen. Geçen orta aldım bu ne yavv dedim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • eve servis olsa iyimiş kim uğraşacak
  • Gıda sektörüne olan güven git gide azalıyor.
    İnsanların daha dikkatli ve seçici davranmaları çok daha iyi
    Daha önceleri insanlar bu şekilde yaklaşmıyordu.
    Şimdilerde herkes daha dikkatli olmaya özen gösteriyor.
    Şimdi yediğimizin bundan 10, 20 belki insan yaşarsa tabi 40 yıl sonraya etkisi var.

• Yediğim en kötü pizza dominostur net.

• 30 tl'ye salcali ekmek yemek isteyen varsa buyursun.

• Dün süperos olandan aldık ilk ve sondu pişman olduk üzerinde sayılı sucuk ve zeytın vardı
  • 10 TL ye yediğiniz pizza dan ne gibi bir lezzet bekliyorsunuz? Yarım ekmek tavuk döner o fiyata artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fanzi -- 7 Mart 2020; 13:55:14 >
  • Ben yedim gayet malzemesini bol koymuşlardı. İndirim var diye cimrilik yapmamışlar. Ama kesinlikle şubeden şubeye değişir bu durum diye düşünüyorum. Bazıları ateş zoruyla çalıştırılıyor herhalde. Bi afralar tafralar. Yapamıyorsan s...git , senin yerinde olmak isteyen kaç tane insan var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Esktra mozarella ve sarımsak kenar ekleyince anca birşeye benziyor bol malzemos bile. Öyle de 36 TL oluyor büyük boy. eh.
  • İki orta bir büyük eder mi

• Bu dominosun küçük, orta ve büyük boyları kaç cm acaba bilen var mı?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.