< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zella Day -- 7 Mart 2020; 20:53:52 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zella Day -- 7 Mart 2020; 20:53:52 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dominos çöp
|
ortalar--->küçük
büyükler--->orta oldu bilginiz olsun. |
Fırından ekmek hamuru alıp yuvarlak şekilde açın üstüne salça sürün evde ne varsa atın oldu size essahtan bol malzemos. Abartılacak birşey değil az totonuzu kaldırın. Çoluğunuza çocuğunuza da kendi işini kendi yapmayı pratik düşünmeyi öğretirsiniz. Beceri eğitimi belli bir yaşa kadar verilmeli sonra yumurta bile kırmayı bilmeyen nesiller yetişiyor. Bu da kimin işine geliyor bilin bakalım. Tabiiki hazır gıda satanların. Neyse bugünlük bu kadar uyanış yeter.
|
10 TL ye yediğiniz pizza dan ne gibi bir lezzet bekliyorsunuz? Yarım ekmek tavuk döner o fiyata artık
|
Aman diyeyim. Düdükleyecek adam arıyorlar. Hazır donuk pizzalar dominostan iyi. DR.Oetker Ristorante hele.
|
Pöç
|
30 tl'ye salcali ekmek yemek isteyen varsa buyursun.
|
Ben yedim gayet malzemesini bol koymuşlardı. İndirim var diye cimrilik yapmamışlar. Ama kesinlikle şubeden şubeye değişir bu durum diye düşünüyorum. Bazıları ateş zoruyla çalıştırılıyor herhalde. Bi afralar tafralar. Yapamıyorsan s...git , senin yerinde olmak isteyen kaç tane insan var.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zella Day -- 7 Mart 2020; 12:27:59 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fanzi -- 7 Mart 2020; 13:55:14 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|