Şimdi Ara

Bugün diyeti bozup bir popeyes/pizza/hamburger mı patlatsam?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
4.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir kerelikten bir şey olmaz değil mi? En az kalorisi hangisinin olur bunlardan? İçeceği de ayran alırım zaten.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Diyette Popeyes, Pizza veya Hamburger Yemek: Etkileri ve Kalori Bilgileri

Diyetteyken ara sıra diyeti bozmak istemek doğaldır. Ancak, bu seçimlerin kilo verme hedeflerinizi nasıl etkilediğini bilmek önemlidir. Popeyes, pizza ve hamburger, yüksek kalorili ve yağlı yiyeceklerdir ve aşırı tüketilmeleri kilo alımına yol açabilir.

Popeyes Kalori

• 2 parça kızarmış tavuk, yaklaşık 300 kalori içerir.
    • Popeyes'in patates püresi porsiyonu yaklaşık 200 kalori içerir.
    • Popeyes'in bisküvi porsiyonu yaklaşık 300 kalori içerir.

Pizza Kalori

• Orta boy, sade bir peynirli pizzanın bir dilimi yaklaşık 300 kalori içerir.
    • Pepperoni veya sosis gibi malzemelerle yapılan pizzalar daha kalorili olabilir.

Hamburger Kalori

• Ortalama bir hamburger, yaklaşık 250 kalori içerir.
    • Ekstra peynir, domuz pastırması veya soslar gibi ek malzemeler kalori sayısını artırabilir.

Pizza mı Hamburger mi Daha Kalorili?

Pizza ve hamburger benzer kalori miktarlarına sahiptir. Ancak, içerikleri farklıdır. Pizza genellikle daha fazla karbonhidrat içerirken, hamburger daha fazla yağ içerir.

Popeyes Zararlı mı?

Popeyes, yüksek yağ ve kalori içeriği nedeniyle aşırı tüketilmesi sağlıksız bir seçimdir. Ancak, ölçülü olarak tüketildiğinde ara sıra bir ödül yemeği olarak kullanılabilir.

Sonuç

Diyetteyken Popeyes, pizza veya hamburger yemek, kalori hedeflerinizi aşmanıza ve kilo almanıza neden olabilir. Sağlıklı bir diyeti sürdürmek için bu yiyecekleri ölçülü olarak ve aşırıya kaçmadan tüketmek önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Popeyes-hamburger yeme bence hocam. Bozma diyetini. Kullandıkları yağ, hamburgerin malzemeleri vs çok kalitesiz sağlığına zararlı. İçerde o menülerin nasıl hazırlandığını görsen ağzına sürmezsin.

Pizza güzeldir ama pahalı o yüzden yemiyorum ben. Senin bileceğin iş.
  • bende bozdum öyle. 3 haftadır deli gibi yemek yedim. dün tekrar başladım diyete. bozacaksan 1 kere ile sınırlı kalmaya çalış devamı geliyor..
  • Fast food tüketip diyete hala sadık kalmak mümkün. Önemli olan günlük yakabildiğin kalori miktarının altında kalmak. Yiyeceğin 1200-1300 kalorilik bir menü ile diğer öğünlerini kıstığın vakit rahat rahat ekside kalırsın.
  • ben olsam proteini bol olan popeyes yerim ye gitsin akşama egzersiz yaparsın biter
  • Moşer kullanıcısına yanıt
    Kardeş benim sorun şu ben yersem bir maxi xl + maxi dip chicken I götürürüm tek kerede, yanında da coleslav ve patates püresi
  • Ne zaman burger kingden menü yesem eve gelince ayna baktığımda yüzümün çirkinleştiğini fark ederim. Vücuda soktuğum trans yağlar buna sebep oluyor sanırım. Ertesi gün o yüzümdeki çirkinlik geçiyor ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Millennium

Kardeş benim sorun şu ben yersem bir maxi xl + maxi dip chicken I götürürüm tek kerede, yanında da coleslav ve patates püresi
    1 günlüğüne ye gitsin ne olacak egzersizisini yaparsın devam edersin hayatına

asıl hergün yersen kilo aldırır 1 günden ne olacak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moşer -- 10 Aralık 2019; 12:46:57 >
  • Bugün diyeti bozup bir popeyes/pizza/hamburger mı patlatsam?
  • Bir kerden bir şey olmaz ama patlak olmasın.
  • Bence evde kendin yap.
  • Bozmadım, eve gelip bir dilim kepekli ekmek ve yarım tabak patlıcan yemeği yedim, mutluyum.
  • Ben 2.5 aylik diyetle 18 kilo vermiştim mide kuculup istahin azalinca bunlari gorunce bi oturursta yiyemem diyorsun zaten
  • Millennium M kullanıcısına yanıt
    1000 kalori yesen 1 saat ağırlık antrenmanı yapsan 400-500 kalori gidiyor üstüne 30 dakika cardio 200 de ordan tamam işte kafanı dinç tut ki kendin dinç kalabilesin.
  • Nikopoll kullanıcısına yanıt
    bunları yerken kolamızı şekersiz alırsak sorun olmaz diyorlar
  • Bir cipsin icinden 1 tane yedigin zaman onu eritmek icin 45 dk yurumen lazim. Cips kola hepsinden uzak durdum. Cok zorda kalırsam ice tea iciyorum o kadar kötü degil. Zaten 18 kilo verirken 2.5 ayda cok sik ice tea icmistim
  • Evde kendin hamburger ya da pizza yap. Ben o sekilde kendime hakim olmaya calisiyorum. Popeyes zaten yemem bi kez yedim midemin agrisindan duramadim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-74F84D677

bunları yerken kolamızı şekersiz alırsak sorun olmaz diyorlar
    ZOOOOAAARRTTTT
  • valla ekmek ve tatlı yemezsen zayıflarsın bu işin lamı cimi yok, ne zaman ekmeği tatlıyı kaçırırım hemen kilo alırım, ne zaman ekmeği tatlıyı kısarım hemen kilo verirrim pantolon belimde dönmeye başlar olay budur

yani karbonhidrat ve şekerden uzak durursan mağazaların sepete attığı küçük beden markalı pantolonları çok ucuza alıp giyebilirsin, bu devirde şişmanlık hem kalbe yük hem keseye yük bu bir gerçek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.