Bildirim
İSTANBULDA DOMUZ ETİ İÇEREN SOSİSLİ , PİZZA , HAMBURGER SATAN YERLER VAR MI ?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Mekan olarak olacağını pek zannetmem, çünkü iş yapamaz. Ama büyük hotellere bir sormak lazım, sonuçta yabancı misafirler de geliyor. Onların isteklerine hayır demek yakışmaz büyük bir hotele. -
Taksimde ve şişhanede miss pizza diye bir mekan var, domuz eti ürünleri kullanıyorlar. Deneyebilirsin. -
Lüks otel etraflarındaki restoranlarda olur genelde -
Pizza Locale diye bir pizzacı var İzmir'de. İstanbul'a da şube açmışlar ama nerededir bilmiyorum. Menüde vardı domuz etli pizzaları yanlış hatırlamıyorsam. O çeşidinden yemedim ama genel olarak güzel pizzaları. Deep Dish pizza yapıyorlar onu tavsiye ederim kesinlikle. İç malzemesini zaten size soruyorlar neli olsun diye. İstersen yaparlar belki domuz etinden.
Not: 55 lira fiyatı ama 2 kişiyi doyurur. -
Hayret kimse saldırmamış -
macro centerda bacon var hemde turk marka -
Hocam nasıl yiyorsunuz domuz etini, çok denedim en iyi hali ızgaradaydı ama o bile dana etinin yerini tutmaz. -
quote:
Orijinalden alıntı: dsaewq
Hayret kimse saldırmamış
ateistim ama domuz eti yemiyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
çırağanda ve beşiktaşta upper crust pizza var orda da var domuz etli pizza -
Özentilik. -
öff çok süperim domzu eti yiyom off süperim hayranım kendime yaaaaa -
Ankarada denemek amaçlı alabileceğimiz neresi vardır?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X