Şimdi Ara

Baklava yiyebilen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aylardır canım baklava çekiyor ama kilosu olmuş bilmemkaç lira, alamıyorum. Paraya kıyıp yiyebilen var mı baklava. Yemekhanede falan çıksın diye bekliyorum kaç aydır...

• 1 porsiyonu taş çatlasın 20 25 lira olur. aylardır canın çekiyor ve alamıyorsan saçma bir hareket yapıyorsun yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: haqueim

1 porsiyonu taş çatlasın 20 25 lira olur. aylardır canın çekiyor ve alamıyorsan saçma bir hareket yapıyorsun yani
    hocam bir porsiyona 20-25 lira çok fazla????
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C0CC0A85C

hocam bir porsiyona 20-25 lira çok fazla????

Alıntıları Göster
    ya kardeşim fazlada aylardır canının çektiği birşeye 20 lira veremiyormusun
  • Bazı insanlar da çok abartıyor böyle. Tadımlık al ye kardeşim ne olacak 15-20 lira para alt tarafı. Pahalı ama aylardır canın çekiyor beklenir mi o kadar para için.
  • Burda 1 kgsini 30tlye alıyorum. Merdiven altınında altı herhalde, fakat zehirlenmedik daha

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulan tadı çok kötü diyeceksin sandım. baklava türk mutfağının en abartı tatlısıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lor Peyniri Kullanan Var Mı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arada sırada firmalar hediye getiriyor veya eksperler getiriyor anca öyle bazende iş yerinde her öğlen gittiğimiz esnaf lokantasında çıkıyor ama cevizli çıkıyor fıstıklı değil parayla almıyorum
  • 1 porsiyon al ye taş çatlasın ne kadar tutar ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 20 Ekim 2019; 20:4:13 >
  • Bazen ölücülüğü bir kenara bırakmak gerek.....

• Napak bizim de paramiz frozen haute chocolate a yetiyo acıızz accc

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arada bir kendini ödüllendir. 3 çocuk babası asgari ücretli evli isen bilemem.

• Ulan canım istedi eğer Ankaradaysan 1 porsiyona ortak girelim daha hesaplı olur
  • Baklava yiyebilen var mı?
    30 çıkmıyor mu hocam adedi 23 liraymış görünce bu nasil fiyat diyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi g70g -- 20 Ekim 2019; 20:40:47 >
  • O ne hocam ?

• Şahsen rahatca alabiliyorum, 53 kiloyum ayrıca iki taraftan da rahatım da şeker komasına girmemek için almıyorum, evde olunca sürekli aklkm gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordfaydur4 -- 20 Ekim 2019; 22:0:59 >
  • Hocam bi zamanlar yemez, teknoljik aletlere para akitirdim. Sonra ne yapiyorum dedim kendi kendime. Bogazdan kismanin yanlis bir sey oldugunu sonunda anladim. Yemege para yok deme Bari.

• Alimoglundan alıyorum 34 TL ye 1 kg ama çokta kaliteli değil. Şöbiyet severim ama oda kilosu en az 80 TL falan içine birkaç tane koyduruyorum bazen. Arkadaş ile bir ara fistiga gittik 3 dilim ona 3 dilim bana 1 kilo baklava parası verdik oda toplasan 1 dilim baklava yapmazdi çok koydu. Antep fıstıklı baklavanın yanından bile geçilmez artık. Ancak fındık yada cevizli baklava alabiliriz.

• iyy nasıl yiyorsunuz ya, full şeker.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.