Şimdi Ara

Baklava yiyebilen var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul da isen gel Avrupa yakasına otobüs paran ve doya doya yiyebileceğin kadar baklava da benden olsun. Canı çekmiş bir kardeşimizin, başım üstüne yerin var gel misafirim ol kardeşim.

• Müsait olursan Karaköy Güllüoğlu önünde buluşalım ikramım olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: haqueim

ya kardeşim fazlada aylardır canının çektiği birşeye 20 lira veremiyormusun

Alıntıları Göster
    Allah bilir LM 'ye 14,5 tl vermesini biliyordur ama bilmem içiyor mu sigara kendisi ama etrafımda böyleleri var görüyorum izlemeye alıyorum ve hep aynısı oluyor adamın durumu iyi değil, iyi telefon alacağım ne alayım diye sorar bana o 1000 tl bu 2000 tl bu 3000 tl diye anlatırım der ya bu 1000 tl ama şu bu olsun dersek 2000 tl lik almak daha mantıklı der ama kaşıntısı vardır ya der ya 2000 tl 'yi veren 3000 tl 'yi de verir der ama yok ya 2000 'i alayım ben gerek yok kasmaya der ama ileriye dönük almaya kalkarsak 3000 tl 'lik te iyi olur der ve şimdi 2000 tl 'liği alsak sonra ileri de yavaşlayacak 3000 tl 'liği alamayacağız bunu satmak zor olur elimizde kalacak der ve böyle geçer bu muhabbet sonra birkaç gün geçer görürüm kendisini gelir yanıma der bak 3000 tl 'liği aldım der girdi o biçim der acaba der doğru mu yaptım diye sorguluyorum kendimi der sanki çok para bu telefona der der der ve bakarım zamanla 3000 tl 'lik telefonun hakkını vermez öyle boşa boşa ölür gider o telefon. Bizim böyle bir yapımız var anlayacağın adam 25 tl 'lik faturalı hattı 45 tl 'ye geçiremiyor gidiyor 3000 tl 'lik telefon alıyor aynı şekilde ona buna canı çekiyor çok para be aga diyor bir bakıyorum o kişi günde iki paket sigaraya 29 tl para veriyor oluyor, halbu ki kenara atsa her gün 5 10 sene sonra arabasını kredi çekmeden alacak belki de ama işte anlatamayız bizim millete bunu yer yer bende yaşamışımdır bunu inkar edemem kendimi ama kendimi kontrol etmeye çalışıyorum bu konularda ve uyarıyorumda etrafımda sende üyemizi uyarmaya çalışmışsın. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C0CC0A85C

hocam bir porsiyona 20-25 lira çok fazla????

Alıntıları Göster
    ülkede ucuz bir şey mi var ????
  • baklava ne abi bu kadar abartılan birşey yok gevur tatlısı olsa yüzüne bakmazsınız yemin ediyorum
  • Ben senin yerinde olsam yemem :D
  • çok salak saçma boş beleş konular açılmaya başladı..
  • Arkadaşlar tamam herşey pahalandı da aylardır 20 tl de bulursunuz yani abartmayın alüminyum folyo

• Geçen hafta Ankamall'da Hacı Şükrüde ayıptır söylemesi 1 porsiyon baklava ve 400 gr dondurma gömmüş biri olarak tavsiye ederim
    2-3 paket sigara içmeyin baklavada yersiniz vibratör de alırsınız
  • Migrosta 250 gr al 12-13 lira tutuyor, tadı da idare eder.

• quote:

Orijinalden alıntı: WILDBOYS

Müsait olursan Karaköy Güllüoğlu önünde buluşalım ikramım olsun

• Baklavacı Şemsettin

• Çuğara içerler, Arabayı büyütmek için yeni iPhone almak için yırtınırlar,yemeye gelince boğazdan kes.Benimde böyle arkadaşlarım var. Gıcık oluyorum böyle tiplere.Yemeden içmeden hayatta kesmem. Ne için çalışıyoruz?? Canım istediği her gün yaş pasta tatlı alırım.Eve Haftada 200 tl lik pasta aldığım oluyor bazen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Git marketten 2.5 liraya bi sakızlı muhallebi ye, kasma.
  • Kaç para ulan bi kilo baklava he kac para?!!!

• Kilo yapar yeme zaten. Meyve ye
  • Hiç canım çekmez. Aşırı tatlı Zaten 2 tane yediğimde beynime çıkıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.