Şimdi Ara

Dominos Pizzam geç kaldı ne yapayım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
4.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yarım saati geçti hala gelmedi pizza. O yarım saat olayı hala geçerli mi ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Domino's Pizzanız Geç Kalırsa Ne Yapmalısınız?

Domino's Pizza'dan sipariş ettiğiniz pizza, belirtilen teslimat süresi olan 30 dakika içinde gelmediyse, aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

• Domino's Müşteri Hizmetlerini Arayın: En hızlı yol, Domino's Müşteri Hizmetleri hattını aramaktır. Müşteri temsilcisine sipariş numaranızı ve geç teslimat durumunu bildirin.
    • Sosyal Medyadan Ulaşın: Domino's'un Facebook veya Twitter hesaplarına mesaj göndererek geç teslimatı bildirebilirsiniz.
    • Mağazayı Arayın: Siparişi verdiğiniz Domino's mağazasını arayabilir ve geç teslimat durumu hakkında bilgi alabilirsiniz.

Domino's Pizza'nın bir "30 Dakika Teslimat Garantisi" vardır. Bu garantiye göre, siparişiniz 30 dakika içinde teslim edilmezse ücretsizdir. Ancak, bu garanti geçerli olması için aşağıdaki koşulların sağlanması gerekir:

• Siparişin çevrimiçi veya Domino's uygulaması üzerinden verilmiş olması gerekir.
    • Siparişin minimum tutarın üzerinde olması gerekir.
    • Geç teslimatın Domino's'un kontrolü dışındaki faktörlerden kaynaklanmaması gerekir (örneğin, trafik sıkışıklığı).

Geç teslimat durumunda, Domino's aşağıdaki telafi seçeneklerinden birini sunabilir:

• Siparişinizin ücretsiz olması
    • Bir sonraki siparişinizde indirim
    • Hediye çeki

Domino's Pizza'nın "30 Dakika Teslimat Garantisi" ve geç teslimat durumunda yapılabilecekler hakkında daha fazla bilgiyi Domino's Pizza web sitesinden veya müşteri hizmetleri hattında alabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Gecerlidir heralde bugun istedim, ustunde siparisi verdigim saat yaziyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada açlıktan ölücem
  • O parayı kuryeden kesiyorlar, kuryenin evinde çocugu eşi ekmek bekliyor bedava alayım deme sakın

• Kuryeden falan kesmiyorlar , 1 kuruş para verme.

30 dakikayı geçerse zaten , pizza harab olmuştur , sen paranla rezil olacakken , gerisini dominos düşünsün
  • Bedavaya getirdin işte daha ne istiyorsun

Kuryeden kesiyorlar olayı hikaye.

Buyur link.
    http://www.dominos.com.tr/dominos-hakkinda/siparis-ve-hizmet-kosullarimiz.aspx

Girmeye üşenenler için.

30 Dakika Teslim Garantisi Koşulları

Domino's Pizza, 30 dakikada teslim garantisi veren ve bu sözün arkasında duran tek markadır.
    Siparişinizin 30 dakikadan geç teslim edilmesi durumunda Domino's Pizza'nın maksimum yükümlülüğü sipariş başına menüdeki en yüksek fiyatlı bir adet ürün kadardır. Fiş tutarından bu miktarda indirim yapılacaktır. Sipariş bedeli daha az ise hiç bedel alınmayacak, üzerine herhangi bir bedel verilmeyecektir.
    30 dakikada teslim garantisi, sipariş verilen şubenin servis sınırlarında geçerlidir.
    Toplu siparişlerde (4 pizza ve üzeri adet) 30 dakikada teslim garantisi yoktur.
    Domino's Pizza 30 dakikadan geç yapılan teslimatlardan dolayı dağıtım elemanlarına ceza vermez veya maaşında bu bedel kesilmez.
    Domino's Pizza servis garantisini önceden haber vermeksizin geri çekme hakkını saklı tutar.
    30 dakika teslim garantisi promosyon günleri, özel günler, kötü hava koşullarında ve 23:30-04:00 arası gece servis saatlerinde geçerli değildir.
    Hastane, Okul, İş merkezleri ve Siteler gibi alanlarda 30 dakika garantisi Güvenlik veya Danışma birimlerine kadardır.
    Adres bildirimlerinde, yazım hatalarında (Cadde/sokak adı veya bina numarası hatalı yazıldığında) 30 dakikada teslimat garantisi verilmemektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fëanor_ -- 5 Mart 2014; 22:32:51 >

• Yagmur varsa unut bedava pizzayi

• kuryeden kesmiyorlar rahat ol , yağmur yağıyor bahanesinede kanma hakkını ara illa motorcu seninle laf dalaşına girerse şube müdürünü arat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SystemRQ

Kuryeden falan kesmiyorlar , 1 kuruş para verme.

30 dakikayı geçerse zaten , pizza harab olmuştur , sen paranla rezil olacakken , gerisini dominos düşünsün

Ya hocam haklısın aradım şimdi yağmurdan dolayı falan diyorlar. Yağmurda yağmıyor ama gündüz yağmıştı biraz yollar ıslak diye galiba.
  • Siparişi nereden verdin?

yemeksepeti.com'dan sipariş verdiysen evine 30 dk. geçerli olup olmadığına bakabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

Siparişi nereden verdin?

yemeksepeti.com'dan sipariş verdiysen evine 30 dk. geçerli olup olmadığına bakabilirsin.

Telefonla aradım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enes4125

quote:

Ya hocam haklısın aradım şimdi yağmurdan dolayı falan diyorlar. Yağmurda yağmıyor ama gündüz yağmıştı biraz yollar ıslak diye galiba.

Eğer yağmur yağıyorsa, 30 dakika olayını kabul etmezler.Bizzat sitesinde yağmurlu günlerde geçerli olmaz vs vs yazıyor.Sen şimdi beni dinle.

Kurye geldiğinde geç geldiğini ve para vermek istemediğini söyle.Adam sana pizzayı %99.9 vermeyecek.Restoranı arayacağım deyip beklet

Sizin oradaki dominosu ara ve müdürlerine vermelerini iste teli.Müdürlerine , pizzam geldi ancak buz gibi olmuş , bu muydu dominos kalitesi , paramla rezil olacağımı bilsem almazdım gibisiden bir nutuk çek.Müdür , kuryeyi arayıp bedava verdirecek pizzayı.

Tecrübe ve çalışma alanımla sabittir.

• quote:

Orijinalden alıntı: T.Edison

O parayı kuryeden kesiyorlar, kuryenin evinde çocugu eşi ekmek bekliyor bedava alayım deme sakın

O yönden düşünürsek bu adamda evinde aç bekliyor kurye yemeği erken getirmeye çalışsın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

Siparişi nereden verdin?

Telefonla aradım.

Telefonla arayıp geçerli olup olmadığını sorabilirsin. Kuryeye güven olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pizza gelince yaz olanlari

• quote:

quote:

quote:

Eğer yağmur yağıyorsa, 30 dakika olayını kabul etmezler.Bizzat sitesinde yağmurlu günlerde geçerli olmaz vs vs yazıyor.Sen şimdi beni dinle.

Kurye geldiğinde geç geldiğini ve para vermek istemediğini söyle.Adam sana pizzayı %99.9 vermeyecek.Restoranı arayacağım deyip beklet

Sizin oradaki dominosu ara ve müdürlerine vermelerini iste teli.Müdürlerine , pizzam geldi ancak buz gibi olmuş , bu muydu dominos kalitesi , paramla rezil olacağımı bilsem almazdım gibisiden bir nutuk çek.Müdür , kuryeyi arayıp bedava verdirecek pizzayı.

Hocam yağmur yağdığı falan yok valla evde birşeyler hazırlayıp yiycem gelsin para mara yok ona, paramızla aç kaldık valla.

• Sizin pizzanız yüzünden kuryeler kaza yapıyor(!)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam yağmur yağdığı falan yok valla evde birşeyler hazırlayıp yiycem gelsin para mara yok ona, paramızla aç kaldık valla.

Tamam , sen yine beni dinle.Kuryeler her zaman şartlanmış gelir.Sana pizzayı asla bedava vermez , vermek istemez.İşi müdürle çözeceksin.Sonucu bana alıntıyla yazmayı unutma , afiyet olsun.

• Bizim burdakiler kuru havada bile vermemek için bin takla atıyor 55 dakikada gelmişti adamın bana dediği :
    Kapıdan girerken baktım 2 dakika geçmiş
    O ne kadar diretirse sende diret
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.Edison

O parayı kuryeden kesiyorlar, kuryenin evinde çocugu eşi ekmek bekliyor bedava alayım deme sakın

Kuryeden filan kesmiyorlarmış geçen gün sordum motorluya.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.