Şimdi Ara

İş çıkışı spordan önce ne yiyebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sabah 9 akşam 6 masa başı işim var. Kilo vermek için haftada 3-4 gün işten çıkıp spora gitmek istiyorum. Öğle yemeğini 1 gibi yiyorum iş çıkışında acıkmış oluyorum. İşten çıkıp yemek yesem tok karınla spor olmayacak, aç karınla hiç olmayacak.

boy 1,85 kilo 100 bana ne önerirsiniz bim migros a101 gibi yerlerden alıp tüketebileceğim bir şeyler var mıdır? saat kaçta ne yiyebilirim ki 6dan sonra spora gidebileyim?

• Antremandan önce yemek zorunda değilsin. Eğer yemek istersen antremandan tam 2 saat önce yemeğini ye sonra antremana git. İş arasında yiyebilirsin 5 dakikada. Hazır gıdalar yerine yanında besin götür tavuk pilav bile olur yanına biraz salata.
  • Trespuanie T kullanıcısına yanıt
    Ne demek yemek zorunda değilsin? Öğlen yediklerimle gidersem bayılırım orda koşarken. Tavuk pilav + salatayı da bulmak zor olur maalesef
  • Yağlanmadan kaçınıyor muyuz? Hedefimiz sadece hacim mi yağlanmadan hacim mi?
  • Doritoch kullanıcısına yanıt
    hedef hacmi küçültmek. 100 kiloyum, yağ deposuyum
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanturan

hedef hacmi küçültmek. 100 kiloyum, yağ deposuyum
    Anladım o zaman bence bir profesyonelden yardım alalım, bu sıkıntılı bir süreç. Maalesef hem ağırlık çalışıp hem yağ yakmak zor oluyor genelde metabolizmamız ikisinden birini yapmayı tercih ediyor genetik olarak şanslı bazılarında mümkün veya bol bol vaktiniz olucak, diyetisyeniniz personel trainerınız olucak vs. Size tavsiyem önce bir sağlık kuruluşunda genel bir kontrolden geçin, özellikle Homa indeksi ve Tiroid fonksiyon testlerini ölçmelerini rica edin.
  • Doritoch kullanıcısına yanıt
    Bilgiler için teşekkür ederim. Ama sorduğum şeyin senin dediklerinle hiçbir alakası yok. Ben benim şartlarımda birileri vardır da bir tavsiye verir diye sordum. Ama çok hoşunuza gidiyor alakasız yerlerde bildiğiniz her şeyi anlatmak.

Dediklerine gelecek olursak geçen sene hemen hemen 2 ay kadar spor salonuna gittim ve 7 kilo verdim ama o zaman işim okulum yoktu. Şimdi geri almaya başladım. Eğer dediğin gibi ölçümleri yaptırırsam geçen seneye göre ne gibi bir artısı olacak? Günde şu kadar et ye şu kadar şunu ye şu kadar bunu ye diye liste vereceklerse o işler herkesin yapabileceği şeyler değil. Diyet listesini anneme verip her gün şunu yap bunu yap diyemem, o diyet listeleri hem daha fazla para hem daha fazla zaman gerektiriyor.

Benim sorunum hareketsizlik. Hareket etmek için spora gideceğim. Spor yaparken rahatsız etmeyecek ama güçsüz de düşürmeyecek atıştırmalık bir şey önerisi istedim sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanturan -- 2 Haziran 2019; 12:33:48 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanturan

Bilgiler için teşekkür ederim. Ama sorduğum şeyin senin dediklerinle hiçbir alakası yok. Ben benim şartlarımda birileri vardır da bir tavsiye verir diye sordum. Ama çok hoşunuza gidiyor alakasız yerlerde bildiğiniz her şeyi anlatmak.

Dediklerine gelecek olursak geçen sene hemen hemen 2 ay kadar spor salonuna gittim ve 7 kilo verdim ama o zaman işim okulum yoktu. Şimdi geri almaya başladım. Eğer dediğin gibi ölçümleri yaptırırsam geçen seneye göre ne gibi bir artısı olacak? Günde şu kadar et ye şu kadar şunu ye şu kadar bunu ye diye liste vereceklerse o işler herkesin yapabileceği şeyler değil. Diyet listesini anneme verip her gün şunu yap bunu yap diyemem, o diyet listeleri hem daha fazla para hem daha fazla zaman gerektiriyor.

Benim sorunum hareketsizlik. Hareket etmek için spora gideceğim. Spor yaparken rahatsız etmeyecek ama güçsüz de düşürmeyecek atıştırmalık bir şey önerisi istedim sadece
    Sana kolay gelsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.