Şimdi Ara

Çiğ Kokoreç Aldım Beyler Evde Yapıyorum içinden tezek çıkar mı ? [SS'li]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
2
Favori
997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 haftadır peşinden koşturuyordum Carrefour'da olur dediler gittim koca marketi kapatmışlar elim boş geri geldim.
    A101'de var dediler gittim baktım kalmamıştı. Ama zamanında gelmiş fakat pek beğenen olmamış.
    Semtteki en büyük kasaba gideyim belki olur dedim içeri girdim kokoreç falan yoktu sordum derin dondurucudan çıkardılar yarım kiloluk pakette aldım.
    Şimdiye kadar 2 kere kokoreç yedim ama hem ekmeğe az koyuyorlar hem de pahalı birşey. 16TL veriyoruz döner ekmeğinde 100 gram bile olmayan kokoreç geliyor. Gram hesabı satılan birşey değil.
    Geçen yine 15tl verdim 150 gram civarı kokoreç vardı ama yine de insan doyasıya yiyemiyor. AOÇ'de 150 gramlık ekmeği 24 liraya veriyorlar. Toptancıda kilosu 20tl ye geliyor. Etten ucuz birşeyi etten pahalı satıyorlar.

Neyse dedim ben kendim yapacağım zaten asosyalim kokoreççiye gidecek imkanı bulamıyorum kendim yapayım dedim.

ŞU videodan bayağı birşey öğrendim. Önce haşlayacağım sonra mangalda pişireceğim. Olmadı mangalı balkonda yakarım

550 gram kokoreç aldım kilosu 28TL idi. 550 gram kokoreç ile çok çok rahat 3 tam ekmek çıkar. 15TL verip 3 tam ekmek kokoreç yapacağız hadi bakalım.

Kokoreç temiz görünüyor ama dış kısımlarında yanık gibi lekeler var. Muhtemelen ön pişirmeye tabi tutmuşlar sonra kesip dilimleyip dondurmuşlar. Çözülmesini bekliyorum fakat kafama takıldı eğer içinden birşey çıkarsa hayatım boyunca bir daha yiyemem.

Çiğ Kokoreç Aldım Beyler Evde Yapıyorum içinden tezek çıkar mı ? [SS'li]

• İğrenç görünüyo yw

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onu sakın balkonda pişirme
  • Arkadaşım emeğine sağlık afiyet olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • a101 de ki daha kolay oluyor ya dilimlenmiş dondurulmuş at tavaya dök baharatı mis gibi
  • yemede yanında yat
  • Çiğ Kokoreç Aldım Beyler Evde Yapıyorum içinden tezek çıkar mı ? [SS'li]

Arkadaşlar yeni fotoğraf geldi yavaştan eriyor suyunu tabağa bırakmış 1-2 saat sonra haşlamaya başlayacağım.
    Yüzünü biraz kızartmışlar anlaşılan yoksa birşeyi yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kolay gelsin afiyet olsun. İnşallah güzel olur çünkü evde yapmak biraz zordur tadı istediğiniz gibi olmayabilir.

• Afiyet olsun hocam bol kimyon kekik atmayı unutma..

• evi kokutmaz mı la o
  • Öbür açtığın konuda da youtube linkini doğru ekleyemedin burada da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamam peki deki trip -- 27 Temmuz 2017; 21:33:40 >
  • pişerken çok fena kokuyor ne kadar cam kapı varsa açıcaksın , hatta soğuyabilirsin bile kokoreçten
    piştikten sonra ss isteriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tamam peki deki trip

Öbür açtığın konuda da youtube linkini doğru ekleyemedin burada da

Niye kardeş DH Tüp düğmesine basıp video linkini yapıştırıyorum mesaja çok iyi entegre oluyor bende gayet iyi gösteriyor.

Bu arada çözülmesine 1 saat kadar kaldı sonrasında haşlayacağım. Şimdi bir kokusu yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.