Bildirim
ileride işten eve geldiğimde klasik müziği açmış, elinde şarap, gecelik giymiş eşim olur mu sizce
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İkisi de olmaz senin sadık bir eş bulman çok zor. Ateist olduğun için. İman et tövbe et dindar kız bul
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Öykü sadıktı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sonra bi uyandin donda islaklik.
Aksama kadar beynini sacma entrika dizileriyle uyusturan avrat bu hayalini her defasinda sana geri kusturur.
Corak topraktan lezzetli meyve beklenmez.o dedihini avrupali avrat yapar hemde en kralindan..
Hepsi cehapeli şirketin suçu
Ya sen kıvanç misin beklediğin şeye bak
ya bacım uğraşma benle senin gibi kaç kızı dehledim ben
Ben sana bayılıyodum
ayrıca erkeğin esmeri makbul, karıların sarışını yani kendi derdine yan sen
Benim bütün sevgililerim sarışın di bı tanesi haric
doğrudur
beni de zaten esmer gacılar beğenmiyor kumral sarışınlar seviyor
Ayrı kulvarlarda başarılar ikimizede
yalvarırım bana yardım edin
-
Hiçbiri sen eve gelcen seni türkü söyleyerek , elinde bi tas Ayran ile karşılayacak
Ucuz şarap ve efes aynı fiyat. Klasik müzik dinlemenin maliyeti yok. Bu yazdığın zenginlikle değil, evleneceğin kişinin vizyonu ile alakalı.
Vizyon sahibi insan bulmak o kadar kolay değil. Sen deli gibi zengin ol vizyonsuz biri ile evlensen nolur yine bu hayatı yaşayamazsın
hocam zaten maddi şeyleri kast ederek açmadım ki konuyu, bana göre varoşluk parayla alakalı değil vizyonla alakalı zaten
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X