Bildirim
mc donalds İş başvurusu Yaptım ( Ne zamana Dönerler)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
biz sizi ararız mı dedi? -
Ben Doldurdum Anlattım. Teşekkür ettim Tam çıkarken dedim. Nezaman Geri dönüşü olur dedim 1 haafta içinde Geri Dönüş Olur dediler. bu 1 haftamı sürer bazı yerlerde 3 hafta diyenide var anlamadım -
En son çalışılcak yerler
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Haklısın Ama şöyle bir durum var kardeşim ben kendimi hayatta öven biri değilim ego sahibi de değilim gerek bir fit vücudum var her gün belli aralıklar da sporum var grafik tasarım işi ile uğraşıyorum , birde genetik damar tıkanıklığı hastalığın olunca oturasım gelmiyor. Çünkü Oturdukça tıkanma olasılığı artıyor.hep bilgisayar olmuyor. bende mc yada burger king kardiyo yapayım diye giriyorum. vücud spor yapsın diye... -
Avmlerde satış danışmanlığı yap şartları daha iyidir ordada oturmassın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 17 Temmuz 2018; 12:50:29 >
Şöyle bi durum var ben onu sordum satış danışmanlığını Zaten işim gereği günde 5 -1 0 kişiyle konusuyorum 30 dk ile 3 saat arası değişiyor. insanlar ile konuşma iş içine girdi mi sıkkıntı oluyor . bana mc de şunu yap desinler yeter yaparız . birde askerliğini yapmış istiyorlar anlamadım -
Dönmezler
Bende basvuru yaotim 1 sene oldu hala donmediler
quote:
Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull
Dönmezler
Bende basvuru yaotim 1 sene oldu hala donmediler
Kanatlandırmayan redbullu kim ne yapsın genç
Tanri askina dostum senin benimle sorunun ne haa
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X