Şimdi Ara

Sigara/cola vs dağıtım elamanları ( araçlı) Ne kadar alır ? iş nasıldır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
25.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sigara/cola vs dağıtım elamanları ( araçlı) Ne kadar alır ? nasıldır bilgisi olan yorumlarsa sevinirim

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sigara Dağıtım Elemanı ve Dağıtım Elemanı (Araçlı) İşleri: Maaşlar ve İş Koşulları

Sigara dağıtım elemanları ve dağıtım elemanları (araçlı), mal ve ürünlerin mağazalara, büfelere ve diğer perakende satış noktalarına teslim edilmesinden sorumludur. Bu işler, hem fiziksel hem de zihinsel olarak zorlu olabilir, ancak aynı zamanda istikrarlı bir gelir ve kariyer ilerlemesi fırsatları sunabilir.

Sigara Dağıtım Elemanı Şartları

• Lise diploması veya dengi
    • Geçerli ehliyet (araçlı dağıtım elemanları için)
    • Ağır nesneleri kaldırabilme ve uzun süre ayakta durma yeteneği
    • Mükemmel iletişim ve kişilerarası beceriler
    • Güçlü organizasyon ve zaman yönetimi becerileri

Sigara Dağıtım Elemanı Maaşları

Sigara dağıtım elemanlarının maaşları, tecrübe, konum ve şirket gibi faktörlere bağlı olarak değişmektedir. Ancak, genel olarak şu aralıklarda maaş almaktadırlar:

• Giriş seviyesi: 15.000 - 20.000 TL
    • Deneyimli: 20.000 - 30.000 TL

Dağıtım Elemanı (Araçlı) Maaşları

Dağıtım elemanları (araçlı), sigara dağıtım elemanlarından daha yüksek maaş alma eğilimindedir, çünkü genellikle daha fazla sorumlulukları vardır ve daha ağır yükler taşırlar. Maaş aralıkları şu şekildedir:

• Giriş seviyesi: 20.000 - 25.000 TL
    • Deneyimli: 25.000 - 35.000 TL

Sigara Dağıtım İşi Nasıl

Sigara dağıtım elemanları ve dağıtım elemanları (araçlı) genellikle sabah erken saatlerde işe başlarlar ve öğleden sonraya veya akşama kadar çalışırlar. Görevleri şunları içerir:

• Ürünleri araçlara yüklemek ve boşaltmak
    • Mağazalara ve diğer satış noktalarına ürün teslim etmek
    • Teslimatların doğru ve zamanında yapılmasını sağlamak
    • Müşterilerle iletişim kurmak ve siparişleri almak
    • Araçları ve ekipmanları temiz ve iyi durumda tutmak

İş Görünümü

Sigara dağıtım elemanları ve dağıtım elemanları (araçlı) için iş görünümü, genel ekonomiye ve perakende sektörüne bağlı olarak değişmektedir. Ancak, bu işler genellikle istikrarlı bir gelir ve kariyer gelişimi fırsatları sunar. Deneyim kazandıkça, yönetici pozisyonlarına veya satış temsilcisi gibi ilgili alanlara terfi etme fırsatları olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Parasını bilmem de iş çok kral gibime geliyor
  • Yokmu çalışan eden ?? Evet pek yormaz gibi gezmeli iş diye tabir edilen tarzdan :D
  • dostum kargo dağıtanlar 800 fln alıyor
  • Bizim üst komşu cips dağıtımda çalıştı bir ara. Maaşlarını tam bilmiyorum ama asgari ücretin üstünde olduğu kesin. Arabada veriyorlar, güzel güzel geziyorsun. Bir de koli koli cips getiriyordu, yiyorduk.
  • 1000 tl den fazla diye hatırlıyorum , göründüğü kadarda kolay değil türk esnafıyla uğraşmak , öyleleri varki hayatından soğutur insanı
  • Şoför/plesiyer olarak geçer bu iş. Zevkli ama pek de yorulmadan olmaz. Sonuçta mal vereceksin,direksiyon sallayacaksin,hesap kitap falan. 800 den aşağı maaş almayacaklarını zannediyorum. Bunun yanında SRC ve Psikoteknik belgeleri gerekli şoför adaylarının.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serkan Sarı

Şoför/plesiyer olarak geçer bu iş. Zevkli ama pek de yorulmadan olmaz. Sonuçta mal vereceksin,direksiyon sallayacaksin,hesap kitap falan. 800 den aşağı maaş almayacaklarını zannediyorum. Bunun yanında SRC ve Psikoteknik belgeleri gerekli şoför adaylarının.

Src Ve psikoteknik nedir peki ? Arkadaşın eniştesi bu işi ayarladıda bana yani kesin oldugunu söylüyo baya eskisi o şirketin aldırırmış bilmiyorum neyse sigara dagıtımcısı olarak calışıcam eğer olursa . Biraz daha anlatabilirmisin
  • Sigara dağıtımcısı dedin aklıma geldi hemde konu rezerve olsun bir tanıdık anlatmıştı sigara dağıtımda çalışan elemanı işten çıkartıyorlar ama üniformasını arabasını hemen almıyorlar bu elemanda gidiyor esnaftan tüm alacakları topluyor ve kaçıyor zamanında ne gülmüştüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: danger70

quote:

Şoför/plesiyer olarak geçer bu iş. Zevkli ama pek de yorulmadan olmaz. Sonuçta mal vereceksin,direksiyon sallayacaksin,hesap kitap falan. 800 den aşağı maaş almayacaklarını zannediyorum. Bunun yanında SRC ve Psikoteknik belgeleri gerekli şoför adaylarının.

Src Ve psikoteknik nedir peki ? Arkadaşın eniştesi bu işi ayarladıda bana yani kesin oldugunu söylüyo baya eskisi o şirketin aldırırmış bilmiyorum neyse sigara dagıtımcısı olarak calışıcam eğer olursa . Biraz daha anlatabilirmisin

SRC yük ve yolcu taşımacılığı yapanların almak zorunda olduğu mesleki yeterlilik belgesidir. Psikoteknik belgesi de ticari araç kullanan kişilerde bulunmak zorundadır. Bunları trafik polisi çevirmesinde sorar. Yoksa size ve çalıştığınız şirkete yüklü miktarda ceza keser. Yani trafikte ticari bir araç kullanıyorsan bu iki belgen olmak zorunda.

• Bakkalımız var ve tanık olduğum kadarıyla sigara dağıtmak göründüğü kadar kolay değil. Bir kere dağıtan kişinin sahte para yememesi lazım. Sonuçta gittiğin bütün dükkanlar 100lük 200lük paralar veriyor. Bir tane bile sahte yesen maaşının büyük bir bölümü gidiyor. Ama kola için siparişe gelen adam kebap, siparişi alıp gidiyor altında da araba. Ama sen işe başladığında hemen sipariş almaya yollarlar mı orasını bilemeyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: £se®

Bakkalımız var ve tanık olduğum kadarıyla sigara dağıtmak göründüğü kadar kolay değil. Bir kere dağıtan kişinin sahte para yememesi lazım. Sonuçta gittiğin bütün dükkanlar 100lük 200lük paralar veriyor. Bir tane bile sahte yesen maaşının büyük bir bölümü gidiyor. Ama kola için siparişe gelen adam kebap, siparişi alıp gidiyor altında da araba. Ama sen işe başladığında hemen sipariş almaya yollarlar mı orasını bilemeyeceğim.

Sigara işi riskli. Geçenlerde Marlboro dağıtımcısının minibüsünü yol kenarında bekleyip parasını sayarken bir adam gelmiş adamı öldürüp minibüsle beraber uçurumdan yuvarlamış. Parayla birlikte kayıplara karışmış hırsız. elemanın da 5 aylık çocuğu varmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 19 Ağustos 2011; 20:26:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TheDeSPoT

quote:

Orijinalden alıntı: £se®

Bakkalımız var ve tanık olduğum kadarıyla sigara dağıtmak göründüğü kadar kolay değil. Bir kere dağıtan kişinin sahte para yememesi lazım. Sonuçta gittiğin bütün dükkanlar 100lük 200lük paralar veriyor. Bir tane bile sahte yesen maaşının büyük bir bölümü gidiyor. Ama kola için siparişe gelen adam kebap, siparişi alıp gidiyor altında da araba. Ama sen işe başladığında hemen sipariş almaya yollarlar mı orasını bilemeyeceğim.

Sigara işi riskli. Geçenlerde Marlboro dağıtımcısının minibüsünü yol kenarında bekleyip parasını sayarken bir adam gelmiş adamı öldürüp minibüsle beraber uçurumdan yuvarlamış. Parayla birlikte kayıplara karışmış hırsız. elemanın da 5 aylık çocuğu varmış

Dediğin gibi hocam, arabada kaç bin liralık sigara var. Büyük sorumluluk gerektirir.

• quote:

quote:

quote:

SRC yük ve yolcu taşımacılığı yapanların almak zorunda olduğu mesleki yeterlilik belgesidir. Psikoteknik belgesi de ticari araç kullanan kişilerde bulunmak zorundadır. Bunları trafik polisi çevirmesinde sorar. Yoksa size ve çalıştığınız şirkete yüklü miktarda ceza keser. Yani trafikte ticari bir araç kullanıyorsan bu iki belgen olmak zorunda.

Haydaa .. Bak bu kötü oldu o zaman benim işin garanti olması gibi bi durum söz konusu dahi değil ..

Src belgesine baktımda kamyon - taşımacılık vs tarzında büyük şeyler için istiyo onu hocam yanlışın olmasın ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danger70 -- 19 Ağustos 2011; 20:35:36 >

• quote:

Haydaa .. Bak bu kötü oldu o zaman benim işin garanti olması gibi bi durum söz konusu dahi değil ..

Sigara işi iyi para verir ama çok risklidir. Arkadaş sahte para demiş bu olay doğru esnaf sahte parayı elinden çıkarmak için part-time çalışan işi tam bilmeyen üniversite öğrencilerini seçiyor aldığın anda bitti maaşından kesilir. Kısa süreli olarak çalıştım bu durumları bilirim.
  • Dostum ticari bir araçla,ister 30 ton yük taşı isterse 300 kg,ister 50 kişilik otobüs kullan istersen de 5 kişi taşı almak zorundasın. Ki senin işin kamyonet gibi veya panelvan bir araçla yük taşımak. Polis sana diyecek ki bunu taşımak için mesleki yeterliliğin var mi (src)?ise girersin sorun olmaz tanıdığinsa. Ama daha sonra trafik çevirmesini falan da hesaba kat.bu belgeyi almak da 300-400 tl gibi birşey.psikoteknik de 100 tl civarı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Dostum ticari bir araçla,ister 30 ton yük taşı isterse 300 kg,ister 50 kişilik otobüs kullan istersen de 5 kişi taşı almak zorundasın. Ki senin işin kamyonet gibi veya panelvan bir araçla yük taşımak. Polis sana diyecek ki bunu taşımak için mesleki yeterliliğin var mi (src)?ise girersin sorun olmaz tanıdığinsa. Ama daha sonra trafik çevirmesini falan da hesaba kat.bu belgeyi almak da 300-400 tl gibi birşey.psikoteknik de 100 tl civarı.

Sordum üç beş kişiye gerek yok dendi .Şöförlük için gerekirmiş . Neyse sağol yinede yorum ıcın
  • quote:

quote:

Dostum ticari bir araçla,ister 30 ton yük taşı isterse 300 kg,ister 50 kişilik otobüs kullan istersen de 5 kişi taşı almak zorundasın. Ki senin işin kamyonet gibi veya panelvan bir araçla yük taşımak. Polis sana diyecek ki bunu taşımak için mesleki yeterliliğin var mi (src)?ise girersin sorun olmaz tanıdığinsa. Ama daha sonra trafik çevirmesini falan da hesaba kat.bu belgeyi almak da 300-400 tl gibi birşey.psikoteknik de 100 tl civarı.

Sordum üç beş kişiye gerek yok dendi .Şöförlük için gerekirmiş . Neyse sağol yinede yorum ıcın

Sen bilirsin de, zaten yapacağın iş şoförlük. Sıkıntı çekme de. Zaten büyük firmalar bu belgeler olmadan şoför çalıştırmıyor.

• Oyle işleri yapman için sadece araba kullanmayı bilmek olmuyor.
    çok sağlam şöför olman lazım heryeri biliceksin, 30 dk yolu 15 dk gidiceksin
    trafikte çok sabırlı olman gerekiyor çünkü bütün günün trafikte geçicek
    Bu anlattıklarım tecrübeye basittir.
    Velasıl kelam öyle güründüğü gibi kolay değildir.
    En iyi tarafı sıkıcı değil. başında patron yok. araba kullanmayı seven biri için ise tadından yenmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDeSPoT
    Geçenlerde Marlboro dağıtımcısının minibüsünü yol kenarında bekleyip parasını sayarken

Gerçekten en büyük risk gasp. Çünkü günde 50-100 bin Tl lik sigara ile yola çıkıyorlar. Özellikle köylere ve varoş mahallelere gidenler için tehlikeli.

Ancak gasp tam senin anlattığın gibi olmamıştır. Çünkü yol kenarında para sayamaz. Bakkaldan/büfeden aldığı parayı araç içindeki kasaya koyar. Kasa, Transit minibüse fabrikada monte edilmiştir ve anahtarları işyerindedir. Marlborada böyle olduğunu kesin biliyorum. Kaçırılan minibüsteki kasa bir şekilde parçalanarak açılır, sigaralar alınır.

Bu tip gasp olayları çok yaşanmıştır. Yakınım 12 yıl çaılştı. 5-6 gasp olayı gerçekleşti,1 veya 2 tanesi ölümlü. Arabayı alıp kaçıyorlar genelde. Gerçi çete yakalandı sonra.

Şimdilerde araçlarda GPS ve otomatik kontak kapatma var. Biraz daha güvenlidir belki.

Maaşa gelince pirim vs 2000 civarı alır Marlboradakiler, ayrıca yemekler, geziler gibi sosyal imkânları da fazladır.

Edit:Başta 2000 Tl alamasan da 3-5 ay sonra alırsın. Yakınım satış şefliğine kadar yükselmişti, oldukça dolgun bir ücret alıyordu.
    Dağıtımdakiler de pirimler, küçük altın ödülleri, Sodexo falan ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mllm -- 20 Ağustos 2011; 2:53:16 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.