Şimdi Ara

Sigara/cola vs dağıtım elamanları ( araçlı) Ne kadar alır ? iş nasıldır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
25.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mllm

Gerçekten en büyük risk gasp. Çünkü günde 50-100 bin Tl lik sigara ile yola çıkıyorlar. Özellikle köylere ve varoş mahallelere gidenler için tehlikeli.

Ancak gasp tam senin anlattığın gibi olmamıştır. Çünkü yol kenarında para sayamaz. Bakkaldan/büfeden aldığı parayı araç içindeki kasaya koyar. Kasa, Transit minibüse fabrikada monte edilmiştir ve anahtarları işyerindedir. Marlborada böyle olduğunu kesin biliyorum. Kaçırılan minibüsteki kasa bir şekilde parçalanarak açılır, sigaralar alınır.

Bu tip gasp olayları çok yaşanmıştır. Yakınım 12 yıl çaılştı. 5-6 gasp olayı gerçekleşti,1 veya 2 tanesi ölümlü. Arabayı alıp kaçıyorlar genelde. Gerçi çete yakalandı sonra.

Şimdilerde araçlarda GPS ve otomatik kontak kapatma var. Biraz daha güvenlidir belki.

Maaşa gelince pirim vs 2000 civarı alır Marlboradakiler, ayrıca yemekler, geziler gibi sosyal imkânları da fazladır.

Haklısın Transitlerde kasalar arabaya monteli şekilde geliyor, bayağı geçti para saymıyor olabilir yanlış hatırlıyorda olabilirim. Arabaların normalde durması yasak malum araçta tenha bir yerde durunca gasp edilip uçurumdan aşağı yuvarlanıyor. Ama paranın çalındığına eminim yüklü bir meblağ sözkonusu. Maaşın yanında en son 200 liralık yemek için ticket alınıyordu şimdi arttırıldımı fiyat bilmiyorum.

Ekleme: Yol kenarında sayıyor dediğim arabanın içinde sayıyor yanlış anlatmış olabilirim önceki mesajımda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 20 Ağustos 2011; 2:54:14 >

• Hocam benim bildiğim kadarıyla en azından Sütaşta falan öyle araba senin oluyor ve senin bir şirket kurman gerekiyor kendi vergini falan ödüyorsun. Firma sadece arabayı falan giydiriyor. Böyle biliyorum ama yanlışta olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tyson Granger

Hocam benim bildiğim kadarıyla en azından Sütaşta falan öyle araba senin oluyor ve senin bir şirket kurman gerekiyor kendi vergini falan ödüyorsun. Firma sadece arabayı falan giydiriyor. Böyle biliyorum ama yanlışta olabilir.

Ooof ooof . Bakalım ne olucak . Arkadaşın eniştesi yapıyo bu işi arkadaşa böyle bişiy olsa bahsederdi cünkü yaşım 19*20 adam olmaz o cocugun daha şusu şusu yoktur derdi ama dememiş konuşmuşlar öncelikle şirketin deposunda çalışıcam daha sonra geçicem dagıtım kısmına dagıtım kısmındada şöför olmam bir kaç ay alır diye düşünüyorum ama arkadaşın enişte başaklı adammış orada öyle bahsetti bana .

Src ye baktım ben sadece diğerini anlamadım pek src sürücü şöförlük(toplu taşıma vs ) tarzı gibi şeyler yazıyodu baktığım sitede . Tam anlamadım mahalleden büyüklerle konuştum onlarda aynı şeyi söylediler .

Dediğiniz gibi biraz tehlikeli bir iş ama izmirde böyle bir olayla karşılaşılınıldığını hatırlamıyorum heryer şehirleşmiş köy yok calışcagım yer gaziemir tarafında ve toy olucagım için öyle yerlere gönderilmem diye düşünüyorum pişene kadar . Yorumlar için teşekkürler cok yardımı dokundu fikir sahibi oldum baya bi o yüzden bir up :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mllm

quote:

Orijinalden alıntı: TheDeSPoT
    Geçenlerde Marlboro dağıtımcısının minibüsünü yol kenarında bekleyip parasını sayarken

Gerçekten en büyük risk gasp. Çünkü günde 50-100 bin Tl lik sigara ile yola çıkıyorlar. Özellikle köylere ve varoş mahallelere gidenler için tehlikeli.

Ancak gasp tam senin anlattığın gibi olmamıştır. Çünkü yol kenarında para sayamaz. Bakkaldan/büfeden aldığı parayı araç içindeki kasaya koyar. Kasa, Transit minibüse fabrikada monte edilmiştir ve anahtarları işyerindedir. Marlborada böyle olduğunu kesin biliyorum. Kaçırılan minibüsteki kasa bir şekilde parçalanarak açılır, sigaralar alınır.

Bu tip gasp olayları çok yaşanmıştır. Yakınım 12 yıl çaılştı. 5-6 gasp olayı gerçekleşti,1 veya 2 tanesi ölümlü. Arabayı alıp kaçıyorlar genelde. Gerçi çete yakalandı sonra.

Şimdilerde araçlarda GPS ve otomatik kontak kapatma var. Biraz daha güvenlidir belki.

Maaşa gelince pirim vs 2000 civarı alır Marlboradakiler, ayrıca yemekler, geziler gibi sosyal imkânları da fazladır.

Edit:Başta 2000 Tl alamasan da 3-5 ay sonra alırsın. Yakınım satış şefliğine kadar yükselmişti, oldukça dolgun bir ücret alıyordu.
    Dağıtımdakiler de pirimler, küçük altın ödülleri, Sodexo falan ...

up :)

• up
  • Noldu başladın mı işe
  • Bizim komşunun çocuğu ülker kamyonu almıştı da 500milyar mı ne borca girmişlerdi.
  • arkadaşlar merhaba
    beni de ankara ili için ilkin dağıtım ve pazarlama a.ş çağırdı
    sigara dağıtma işi philip morrisin ankara bölge bayisi bunlar.eski bi bakan işletiyo.

iş yeri ve maaşlar hakkında bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirm ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.