Şimdi Ara

Burger King'de Ilk Is Günüm -- İŞTEN ÇIKARILDIM.!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
32
Favori
21.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

11.02.2015 İŞTEN ÇIKARILDIM.!!!! Mesai saatlerim yatmadıgı için facebooktan burgerking 'e şikayet ettim ertesi gün işten çıkarttılar hakkımı aramak suç oldu.

GÜNCELLEME : 05.03.2015' tarihinde içerden alacagım para fazlasıyla yatmış bulunmaktadır. 378 TL yatirmişlar ..

21.01.2015 NOT : ÖNEMLİ BİR GELİŞME OLMADIGI SÜRECE KONUYU GÜNCELLEMEYECEĞİM.. SORULARINIZ OLURSA CEVAPLARIM.. FAKAT DAHA GÜNCELLEME GELMEYECEKTİR BİLGİNİZE..

26.12.2014 : mrb arkadaslar bugün günüm gayet güzedi . Öncelikle 12'de isbasi yaptim saat 3 'e kadar hamburger,whooper jr , mega chesee,big king , big king extra gibi ürünleri ben yaptim . Daha sonra 4 gibi yemege çiktim gene kendime ,
    çift peynirli whopper yaptim istedigim malzemeyi koyuyuorum karisan eden yok :) Yanina orta boy patates 3 tane barbekü 1 tane ranch sos ve XXL kola aldim :D:D 1 litre yani yemegimi yedim daha sonra tepsi sildim yaklasik 3 saat boyunca arada çöp attim iste soguk oda (-18)'den malzeme getirdim götürdüm felan filan bugünümde böyle geçti genede yoruluyoruz baya ama napacaz alisacagiz artik :))
    NOT: Arkadaslar hijyen kurallarini yazmami istemis öncelikle eller sürekli yikanacak ozel sivi sabunla çok kirliyse amonyakla çitileyeceksiniz . 10-15 dk'da bir yikaniyor 5-10-15 dk'da bir yeni eldiven takiyoruz bazen dakikasinda çikariyoruz 1 dk içinde kirlenirse :)
    Hijyen kurallari gayet iyi . Mesela önlük varsa üstünüzde kasanin oraya çikamazsiniz yada elinizde eldiven varsa çikamazsiniz . Sivil kiyafetle kasaya mutfaga giremezsiniz sapkasiz giremezsiniz. Mutfaga önlüksüz giremezsiniz vs.

27.12.2014 Merhabalar bugün 14.00'da mesaim basladi arkadaslar. Öncelikle Broiler'de 2 saat et attim hamburger, whopper, steak , chiken whoper felan attim daha sonra çöp paspas süpürge derken yemek saatim geldi .
    Chiken Whooper yedim bol peynirli yaptim kendime :D + xL kola küçük patates barbekü ranch sos felan :) Daha sonra yemekten geldim 2 saat tepsi sildim . Hamburgere geçtim 1.5 saat ( whooper jr . big king extra ) felan yapiyorum .
    22.00'da isten çiktim bugün ayaklarim agrimadi alisti galiba :D Çikistada süpervizorum mudurumle kahve içtim eve geldim :) Bugünde böyle bitti ama cumartesi diye inanilmaz kalabalik vardi baya yogundu. Yetistiremiyoruz ürün o derece yagmur yagmasina ragmen 20-25 Bin ciro yapmisizdir ..

03.01.2015 Selam arkadaslar adminlere gene karabasanlar inmis ondan ban atmislar bana :) neyse konumuza dönelim . Sonra 3-4 gündür güzel gidiyor hersey . Bugün 4 saat araliksiz tepsi sildim haftasonu oldugu için çok yogun yani 1 dk boardlar bos kalmiyor sürekli hamburger , whooper , special gidip duruyor . Ben 2 saat hamburger board'da takildim ögrendim iyice bi tavuk olan hamburgere geçemedim whooper boardini ve hamburger boardini ögrendim . Kasaya henüz almadilar içeriyi komple ögrenip kasaya geçecekmisim Neyse yorulunca su yerine limonata dolduruyorum çaktirmadan Herkes öyle yapiyor gerçi :D Neyse bugun herise kosturdum valla baya yoruluyorum haftasonlari . Yemege çikinca rahatladim hemen bi steakhouse çektim yanina xxL kola - orta patates ve 5'li Çitir peynir barbekü ve ranch sossuzda olmaz tabiki 20 Liralik menü yiyorum hergün :D Bizde puan muabbeti yok kimin cani ne çekiyorsa onu yiyor wallaha :D arada kimisi yemege çiktiktan sonra karni acikiyor . Hemen bi hamburger hazirlayip kolasiyla arka odada götürüyor Bu arada maasim yarim yatmadi . Yani 10 günlük yatmadi ay basina herkes aldi maasini benim 40 günü ocagin sonunda yatircaklar 1300 felan galiba bakacagiz :D . Bugünlük bukadar görüsürüz

04.01.2015 Selam arkadaslar bugünü kisaca özet geçeyim ; Saat 12.00 itibariyle vardiaya basladim saat 14:00'a kadar hamburger board'indaydim . Daha sonra tepsiye geçtim 2 saat tepsi sildikten sonra yemege çiktim. Bu arada çöp felan atiyorum iste -18'den et veya patates getiriyorum felan . Yemekten geldim biraz öyle böyle takildim yani oraya kostur buraya kostur son 3 saatte whooper board'ina geçtim Whooper serisi steakhouse texas felan yaptim . Yogunluk çok diye suta doldurduk ürünleri saat 20.00'a dogru azaldi müsteriler ondan sutta kaldi yaklasik 1 saat sutta texas ve steakhouse kaldi :D normalde 10 dakika sonra çöpe gitmesi gerekiyor fakat sutta sicakligini korudu kimsede atmadi suta benden duymus olmayin :D
    Hadi iyi forumlar ..

05.01.2015 Merhabalar arkadaslar bu tarihte yani dün kapanisa kaldim :) ilk kapanisimdi . Saat 17.00'da mesaim basladi hemen whooper boarda geçtim fazla müsteri yoktu hafta içi diye. Iste 2-3 saat çalistik daha sonra lobby 'e geçtim boslari topladim falan saat 21.00 gibi yemege çiktim bugün steakhouse + Sufle üstüne dondurma + orta patates + XXL kola aldim tikabasa doydum :D Neyse daha sonra 22.00 gibi dükkani kapattik . 1 Saat içeride oturduk iste takildik konustuk sonra ise basladik saat 23.00 gibi Ben Broileri'in tavanini sildim çikolata gibi yag var arkadaslar o derece hergün silinmesine ragmen . :) Tepsi açtim ve benim isim bitti digerleride komple bi temizlik yapti sonrra biz çiktik 1 gibi . Bugün gene kapanisim çarsamba izinliyim. Yarin bu saatlerde 2.kapanisimi anlaticam kg

06.01.2015Merhabalar bildiginiz gibi bugün 2.kapanisim Herneyse hafta içi diye fazla kalabalik degildi gene mesai saatim 17-01 arasi. Gene whooper board'a geçtim yardirdim :) Steaklar , tribleler , texaslar havada uçustu 9 gibi yoruldum :D sonra yemegee çiktim benim en sevdigim yer burasi :D Hemen bi chicken whooper yaptim kendime yanina XXL kola , orta pattes , dondurmali sufle gene karnimizi doyurduk . Daha sonra 22.00'gibi dükkani kapattik. Içeride 1 saat sohbet muabbet derken saat 23.00'ü geçiyordu hemen giristik kapanisa , Arkadas benim dün yaptigim yeri broiler tavanini ve broileri halletti ben ortaligi yikadim süpürdüm , tepsi açtim etlerin tavuklarin felan koyuldugu yer ufak donduruculari temizledim. Diger arkadasim patates ünitesini ve kizartma ünitesini halletti en zorunu o yapti :D Daha sonra servise atladik eve geldik bugünde böyle geçti .

08.01.2015 Selam arkada?lar bugün 14-22 'ydi vardiyam geldim 14'de hemen hamburger board'a geçtim ve yakla?yk 6 saat hamburger board'daydym son iki saat di?er elemanlar gidince hamburger ve whooper boardi birle?tirdik tek ba?yma ikisine birden baktym :D O kadar ilerledim yani i?i kaptyk artyk millet paso övüyor beni Bugün peki bi?ey olmady sadece boardlardaydym yani.
    Yemektede Chiken Whooper + 2 Portakal suyu + 6'li Wings Yedim ve orta pattes :D

09.01.2015 Bugün bütün gün gene whooper hamburger boardlarında geçti zamanım 10 15 defa çöp dökmeye gittim bayiyor artık. bi gün küfür edecem bu çöp olayına :D sürekli kartonları düzeltip koyma felan sıkıyor.
    Yemeğe geç çıktım karnım çok açti ama kalabalik diye geç çıktım 5 saat sonra. Neyse bugün pek ekşın olmadı Bakalım yarın nasıl geçicek ve herzamanki gibi yemeğimi yaziyorum Bana küfür edenler olabilir k.bkmayın :D
    Steakhouse + orta boy pattes + XXL kola + 5'li Çıtır peynir. Deli gibi doydum Bu arada Rev geldi bugün denetimci. Bizimkiler ordan oraya koşturdu Heryer temizlendi düzenlendi falan . Adamın yanında müdürler dut yemiş bülbül gibi görmeniz lazım Ne güldüm müdürlere Adam rapor tuttu daha sonra geçti lobye açti laptobunu raporu yolladı galiba Bk ana ofisine puanı yarın söylüceklerdi ama bakalım. Neyse hadi görüşürüz

12.01.2015 Bugün gene bi whooper bi hamburger boarddaydım kalabalik değildi hatta müşteri yoktu nerdeyse yağmurdan dolayı rahattık bugün . 13-21'di vardiyam. Yarın 17-01 'im kapanişim yani kapaniş güzel geçiyor genelde bakalım yarın nasıl olacak . Bugün anlatılacak bişey yoktu yani boştu :)

15.01.2015 Dün çok eğlendik . Bi arkadaş askere gidicek diye işten ayrıldı. Son günüydü yani bizim elemanlar mesai saatinde adamı ıslattı , buz döktüler asıl yapilacaklar restourant kapanincaydi :))
    Saat 22.00'ı göstermeye başladıgında restaurantı kapattık. Herkes eline ketçap , hardal , a1 sos [Steakhouse Sosu] , Barbekü , Mayonez. Elmize ne geçtiyse nasıl sıkıyoruz ama biliyonmu müdürler geldi onlarda su döküyor sos sıkıyor buz döküyor . Çocugun yüzü gözükmüyor o derece. Acıdım vallaha hemen yıkandı üstünü değiştirdi sonra kapanişti kapanişa kaldı işte. 4 Ay sonrada ben gidicem askere büyük ihtimal banada yapacaklar aynısını vallaha gözüm korktu ne yalan söylim :D
    Kapanişta restourant müdürüyle güreştiler EQW:RQWE:r Görmeniz lazım müdüre 3 eleman daliyor gene yatıramadılar :D :D :D Neyse böyle bitti. Bu arada Artık kola içmiyorum. İceTea Limon içiyorum mükemmel bir tadı var yeni keşfettim restouranttaki harika oluyor yemekteyken şekerli değil tadı normalki gibi . Ve buz gibi harika geliyor BK'ya gelirseniz kesinlikle Bk'nin Lipton icetea'sini için. Pepsiden şurupla geliyor oda şurup halinde ama mükemmel tadi.

SORULARINIZ VARSA ÇEKINMEDEN SORUN HERGÜN YAZMAYA ÇALISACAGIM BAZEN GEÇ ÇIKABILIYORUM ERTESI GÜNE BIRAKIYORUM YORGUNLUKTAN KUSURUMA BAKMAYIN :) SUBE VERMEK ISTEMIYORUM BAZI NEDENLERDEN DOLAYI LÜTFEN ISRARCI OLMAYIN . IYI FORUMLAR

NOT 2 : MÜDÜRDEN ÖĞRENDİĞİM BİLGİYE GÖRE ETLERDE PATATESLERDE ÇİN TOZUMU TUZUMU NE VARMIŞ BAĞIMLILIK YAPSIN DİYE. YANİ SÜREKLİ YEME İSTEĞİ UYANDIRIYORMUŞ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BingolluKenan -- 9 Mart 2015; 14:54:37 >

• Allah Kolaylık Versin

Edit:İşten çıkarıldığına üzüldüm.Elin de diploma yokken yerden yere vursalar seni yine onlar haklı çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Valve Corporation -- 12 Şubat 2015; 4:56:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valve Corporation kullanıcısına yanıt
    Egiwllah hocam sağol
  • vay be
  • Ya işte böyle
  • Git adam gibi iş bul bence nabıan burger de falan ezerler adamı oralar da
  • Bir tane big king menu king boy olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Burger King'te Müdür Olucam?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hemen soralım yere düşen köfteleri ne yapıyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi davidddd -- 23 Aralık 2014; 15:28:19 >
  • davidddd kullanıcısına yanıt
    Bugün hiç köfte felan düşürmedim :D :D düştüğünde neler yapicam bakalım :D
  • Maaşın kaç para ve güzel bir yermi?

• Hocam geçici çalişicam askerlik var :) askerden sonra adam gibi bulucam bişey bakalım
  • Kıvrılalım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilader köftelerin içinden taş felan çıkıyor bizim orada sizin oradakinin köftesi nasıl?

• ayakkabıların siyah olma şartı mı var ee kışın ne yapacaksınız bot filan giymiyor musunuz veya içeride mi değişiyorsunuz ayakkabıları bunu merak ettim
  • terleyenbalık20 kullanıcısına yanıt
    Maaş yeni asgari ücrete göre 900-920 felan mesai hariç Yer alişveriş merkezinde kalabalik yani :D
  • Hocam vallaha hiç anlamadım bende :) bot felan yok .. adamlar beyaz spor ayakkabıya laf yapiyor botu düşünemiyorum :D Ayakkabıları ya soyunurken istersen yedek getirdiysen onu giyer otekini çıkarırsın yada direk giyip gelirsin.
  • Akşam dükkan kapanınca köfte patates artıyormu

• xxxpisikopat kullanıcısına yanıt
    Hocam ben duydum onu bi yerden bazı bklarda oluyormuş ama bnm çaliştiğim yerde görmedim ben pişiriyordum köfteleri kesinlikle taş felan görmedim. Görürsem söylerim :)
  • terleyenbalık20 kullanıcısına yanıt
    Daha ilk günüm hocam akşamı göremedim paydos ettim ben kapanişa kalirsam güncellerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: BingolluKenan

Hocam ben duydum onu bi yerden bazı bklarda oluyormuş ama bnm çaliştiğim yerde görmedim ben pişiriyordum köfteleri kesinlikle taş felan görmedim. Görürsem söylerim :)

Sağolasın cevabın için inşallah işinde iyi geçer yarın .

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.