Şimdi Ara

Burger King'de Ilk Is Günüm -- İŞTEN ÇIKARILDIM.!!!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
32
Favori
21.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BingolluKenan

Hocam Steak house 13 puan 18 puanımız var şimdi bizim büyük boy kola 2 puan büyük boy patates 2 puan 17 puan yapiyor . ben onun yerine 8li çıtır peynirli tavuk + tavuk gögüsüünden whooper yapiyorum bol malzemeli ve kola patates aliyorum daha çok doyuyuorum :D

Tahmin ettim zaten. Belirli bi limiti vardir. Yoksa benim gibi acgozluler iflasa sokarlar burgeri. Yine de cok heveslendigim bi is. Bazilari hayvan gibi muamele yapiyor diyorlar sendeki durumu bilmem ama kimse kimsenin babasinin oglu degil cok iyi niyetlu davranmasini da beklemiyorum. Isin zor kolay gelsin. Sagligina da dikkat et. Yoksa ayda 2 kilo rahat alirsin bu gidisle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş bıraksan işi anlatacağına paso yediklerini yazmış .d

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş hangi şehirde çalışıyorsun?
  • Aciktim

• işin hakkında değilde ballı hardal mükemmel bir nimet değilmi? bence burgerın en iyi olayı o meret sırf onun ıcın burger a gittigimi bilirim.
  • Mânâlùx Râpérâ M kullanıcısına yanıt
    Ben sevmiyorum hardala bayilirim fakat bal
  • Hocam bunlari merak ediyorlar :D :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BingolluKenan -- 28 Aralık 2014; 1:28:05 >
  • Sana pek süre vermiyorum, 15-20 gün daha dayanırsın

He fazlası olursa demek ki bünyen kölelik yapısına alışık bir bünye
  • hic gitmedimde burberkinge xxl kola dedigin kac litre oluyor. bide o kadar yiyecegi nasil yiyon.

• Frost 112 kullanıcısına yanıt
    1 litre oluyor kola yiyiorum acıkıyorum sürekli çalişiyoruz
  • Yapmayin beyler aciktim yavv

• Rahat ol hocam ben 14 yaşında 17 saat çalişmiş bir insanım bırakmam ama 5 ay sonra mecburi birakicam askerlik var.
    Kölelik demişsiniz fakat ben yapmazsam o yapmazsa kim yapacak ? ozaman kimse çalişmasın oturalım evimizde miss gibi ohh..
    Ne yani Gidip 200 bin lira para çekip dükkanmı alayım ? saçma yorumlar yapmazsanız sevinirim. ben alnımın teriyle kazanıyorum paramı gerekirse sürünücez .
  • quote:

1 litre oluyor kola yiyiorum acıkıyorum sürekli çalişiyoruz

hocam bir litre kolayi nasil içiyonuz ya. ben o kadar seyi yesem bide ustune o kadar kola icsem ki bi kac sene once yapmistim boyle birsey karin agrisindan duramadim gece 4 de bakkal actirdim soda almak icin

• Frost 112 kullanıcısına yanıt
    Bünye yapisi hocam ben sporda yapiyorum bu günlük bu kadar yeter yorgunum yaticam yarın 23.00 gibi konuya gelirim iyi aksamlar
  • quote:

Bünye yapisi hocam ben sporda yapiyorum bu günlük bu kadar yeter yorgunum yaticam yarın 23.00 gibi konuya gelirim iyi aksamlar

yazayimda az sulu yemek ye kabiz olcan (ciddiyim)

• kolay gelsin madde. madde sorucam

1- yas kac ?

2-calisma saatleri her gun degisiyor galiba ?

3-gunluk ne kadar aliyorsun ?

4-yevmiye ve kac saat calistigini soylermisin yani saatte ortalama ne kadar kazaniyorsun ?

5- daha onxe tecruben varmiydi ?

6- nasil girdin ise direk kapidan girip patronlami gorustun ?

• 4-5 gündür tiplere alıştınmı ? hala zorluk cıkaran tipler varmı birde arada kapalıyken sabahları bakıyorum oturmus 20 kişi masaya birşey konusuyor günün planımı :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulunmayan -- 28 Aralık 2014; 2:17:16 >
  • her gün hergün hamburgermi yenirmiş ööyykk

ayakkabı konusundada nick ayakkabı uyumu olmuş çorapta beyazmıdı
  • Usta k.gelsin.Allah yardımcın olsun.benim sorum şu mesela ben burger kingde ki hiç bir menünün adını bilmem.pek de sevmem açıkcası.her neyse yazın iş bakmayı düşünüyorum.ben burger kinge baksam beni alırlar mı? Mesela birisi bi menüyü hazırla dese ben kesin o menü neydi fln derim ilk günler.bu çok sıkıntı olur mu?mmenüleri Öğrenme süreci kaç gün sürer mesela? Bir de saat başı ücret ve mesai ye kaldığınız zaman mesaideki saat başı ücreti yazar mısınız?uzun oldu ama son sorum part time maaşları ve çalışma saatleri ne kadar? Şimdiden teşekkürler.sorum olursa yazarım tekrar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GorThaurS

kolay gelsin madde. madde sorucam

1- yas kac ?

2-calisma saatleri her gun degisiyor galiba ?

3-gunluk ne kadar aliyorsun ?

4-yevmiye ve kac saat calistigini soylermisin yani saatte ortalama ne kadar kazaniyorsun ?

5- daha onxe tecruben varmiydi ?

6- nasil girdin ise direk kapidan girip patronlami gorustun ?

1-Yaş 20
    2-Vardiyali hergün değişik bazen 2 gün üst üste aynı saatler örn. sali: 12:00-20:00 çarşamba aynı perşembe 14:00-22-00 vb
    3-günlük almiyoruz aylık asgari ücret + prim ve mesailerle 1100 felan bulan arkadaşlar var benim ilk ayım bakalım ne gelicek :D
    4-Saatte bilmiyorum asgari ücrettten hesapla işte 8 saat çalişiyorum.
    5-Hiç tecrübem yoktu bu tarz yerde 3 günde öğrendik :D
    6-Kasaya gittim başvuru formu aldım doldurdum . Daha sonra 7 gün sonra aradlar gittim konuştum aldılar

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.