Şimdi Ara

Burger King'de Ilk Is Günüm -- İŞTEN ÇIKARILDIM.!!!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
32
Favori
21.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • anladım hocam allah kolaylık versin o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stannis Baratheon

quote:

Orijinalden alıntı: asiruhh1903

neden öyle dediniz hocam?

Haksızlık çok ve hertürlü işi yapıyorsun öyle dışardan göründüğü gibi sadece kasa ve mutfak ile bitmiyor.

Çöp atarsın,yerleri süpürürsün mutfak işi içini bilmiyorum o vardır birde kasada yani başka ne varki zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ache The

quote:

Orijinalden alıntı: Stannis Baratheon

quote:

Orijinalden alıntı: asiruhh1903

neden öyle dediniz hocam?

Haksızlık çok ve hertürlü işi yapıyorsun öyle dışardan göründüğü gibi sadece kasa ve mutfak ile bitmiyor.

Çöp atarsın,yerleri süpürürsün mutfak işi içini bilmiyorum o vardır birde kasada yani başka ne varki zaten

lağım temizlemek, tuvalet temizlemek vb.

ek olarak haksızlık adam kayırma gibi şeyler gittiğim her burger king de oldu 2 senede 5 restoran değiştim. yani bu sektör yapılacak iş değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkanDRDYK -- 28 Aralık 2014; 20:36:31 >

• Tavuk burgerlerinin icinde ostrojen var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maaş ne kadar kardeş? Birde bi ricam var, artan etleri falan kedi köpeğe versen olur mu hocam?
  • takip
  • Of hepbi laf sokma çabası ergen ergen hareketler. Benim beynim durmuş ne yazdığımı bilmiyorum işte bişeyide alttan alın şimdi bunu yazdın noldu ? Benim demek istediğim bayanlar daha sıcak kanlı yaklaşıyor ama erkekler öyle değil yani ben senin üstünüm akıllı ol havalarında anladınmı ? kadınlar böyle birşey yapmıyor müdür geliyor bana çok samimi davranıyor fakat expert gelip atar gider yapiyor ortamı görmediğin için böyle boş konuşman normal.
  • @emple İzmir bornova

@07kubi07 Hocam et pişirmek kolay :) fakat elin ağrıyor bir süre sonra :D
  • ŞevketMarco kullanıcısına yanıt
    Gün içinde vayzırlarımız değiştiriyor ( ingilizcenin bittiği yer ) :D
  • DragonDogan D kullanıcısına yanıt
    okadar detaylı bilmiyorum o varmı bu varmı :D ileride öğrenirsem yazarım.
  • Günde 8 saat çalişiyorum bazen mesai 2 saat 10 oluyor . Binbir türlü insanla uğraşıyorsun biri bağırıyor benim patatesim nerde diğeri diyor ketçap yerine bilmemney ver ..
    Aylık alıcam 920 + prim felan gelirse 1000 ' i bulur
  • hgwxx/7 kullanıcısına yanıt
    Maaş 920 + , Etleri kedi köpeğe biz vermiyoruz daha sonra veriyorlarmı bilgim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BingolluKenan

Günde 8 saat çalişiyorum bazen mesai 2 saat 10 oluyor . Binbir türlü insanla uğraşıyorsun biri bağırıyor benim patatesim nerde diğeri diyor ketçap yerine bilmemney ver ..
    Aylık alıcam 920 + prim felan gelirse 1000 ' i bulur

Allah kolaylik versin hocam bu devirde para kazanmak kolay degil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayatta calismam oyle biyerde maaşida azdir kesin hocam daha samimi biyerde calisin kumrucu olur tost cu olur veya turk hamburgerci falan ama bu tur yerler hep itici gelmistir.

• Kardeşim çalışmak ayıp değil çalış bizde çok çalıştık öyle yerlerde alın terimizle para kazandık kolay gele
  • Hayırdır bu neyin kafası kardeşim ? Çalışmanın nesi ayıp ister su satar ister ayakkabı boyar sonuçta helalinden para kazanıyor arkadaşımız yorumların beni insanlığımdan utandırdı
  • Hocam aldığınız maaşı saat türünden yazarsanız sevinirim
  • Okuduklarıma göre Burger King de çalışıyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr xXx

Hayırdır bu neyin kafası kardeşim ? Çalışmanın nesi ayıp ister su satar ister ayakkabı boyar sonuçta helalinden para kazanıyor arkadaşımız yorumların beni insanlığımdan utandırdı

Calıştığı insanları beğenmeyenlerden tiksiniyorum
    Orada calışanlar senin gibi mecburiyetten calışıyor
    Yine senin gibi ömür boyu calışmak istemiyor
    Onları hor gorup kendinden asağı görürsen
    Biride cıkar seni asağı görür
    Ozamanda zoruna gitmeyecek
    Anlıyana

• Fazla okumadım mesajları ama sizin mesajı görünce şalterler attı ..Gözüm karardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr xXx -- 29 Aralık 2014; 10:38:53 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.