Şimdi Ara

Burger King'de Ilk Is Günüm -- İŞTEN ÇIKARILDIM.!!!! (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
32
Favori
21.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BingolluKenan

Rahat ol hocam ben 14 yaşında 17 saat çalişmiş bir insanım bırakmam ama 5 ay sonra mecburi birakicam askerlik var.
    Kölelik demişsiniz fakat ben yapmazsam o yapmazsa kim yapacak ? ozaman kimse çalişmasın oturalım evimizde miss gibi ohh..
    Ne yani Gidip 200 bin lira para çekip dükkanmı alayım ? saçma yorumlar yapmazsanız sevinirim. ben alnımın teriyle kazanıyorum paramı gerekirse sürünücez .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah kolaylık versin okurken ben yoruldum abi ya.

• quote:

Teşekkürler, hocam şimdi şöyle bir durum var hafta sonları çok yogunuz bu yüzden şutlarda 4'er tane beklemek zorunda en fazla 10 dk bekliyor 10 dkyi geçerse direk çöpe atiliyor. 10dakikalik timemiz var bu timeyi geçerse direk çöp :)

Çöpe mi atılıyor? İsrafın böylesi. Bari yardıma muhtaç insanların karınlarını doyursalar. Uyuz oluyorum bu ve benzeri fast food restaurantlara. Giderim çorbamı içerim, sulu yemek yerim mis gibi Antep sofrasından.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • içim karardı sabh sabah..
  • aquarius man A kullanıcısına yanıt
    sağol hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le Citoyen

Chichken Whopper nasıl güzel mi ? Gramaj olarak en büyük et hangisi ?

kedilere yiyecek veriyor musunuz?
  • Kolay gelsin hocam. Kola size nasıl geliyor özüt olarak mı?
  • Quinox Q kullanıcısına yanıt
    Kolalarımız pepsi marka. Özel Kutunun içinde Şurup olarak geliyor bizim kendi suyumuz ve Co2 'miz ile birleşince normal kola oluyor o içtiğiniz kolalardaki su oranı bu yüzden fazla normalden fazla koyuluyor su :)
  • BingolluKenan B kullanıcısına yanıt
    Bide o buzları çok atıyolar kolanın yarısı %100 su oluyo

• quote:

Kolalarımız pepsi marka. Özel Kutunun içinde Şurup olarak geliyor bizim kendi suyumuz ve Co2 'miz ile birleşince normal kola oluyor o içtiğiniz kolalardaki su oranı bu yüzden fazla normalden fazla koyuluyor su :)

Buz da olunca iç iç bitmiyor :D
  • Ne güzel anlatıyorsun valla insanın gidip çalışası geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: just4techno

Ne güzel anlatıyorsun valla insanın gidip çalışası geliyor

ahahaha sağol hocam editlicem fırsatım oldukça :D
  • Yerlerin yağdan mıdır nedir yapış yapış olması, ayakkabıların yere yapışması...
    Fast food da en cok iğrendiğim içerideki koku ve yerlerin pisliği.
    Kolay gelsin.
  • Sonu cinayetle bitecek gibi merakla okuyorum.Daha ilk günde kızgın yağı yüzlerine vurmayı düşündüysen, ilerde aksiyon olacak

• Allah kolaylık versin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BitliKene

Sonu cinayetle bitecek gibi merakla okuyorum.Daha ilk günde kızgın yağı yüzlerine vurmayı düşündüysen, ilerde aksiyon olacak

Şuanlık birşey yok fakat bazen çok fena oluorum yok onu yap yok şunu yap diyorlar bugün müdüre dedim turbo yok bende biraz sakin bakalım :D
  • hamburher imal saati nere yazıyor
    yani şuta kalmadıgını nasıl ögreniriz
  • Yarim saattir siparis bekliyom yollayin artik.

• Patates kola sayımı ya da ne bilim sos sayımı nasıl oluyor eksik çıkınca ne yapıyorsunuz, diyelimki müşteri ürünü beğenmedi iade etti yeni ya da başka ürün verdinizonun kaybını kim karşılıyor,
  • Saatlik ucret ne kadar ve günde min ne kadar çalışıyorsun. Mesela ben günde 4 saat gelsem çalışsam olur mu?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.