Şimdi Ara

Burger King'de Ilk Is Günüm -- İŞTEN ÇIKARILDIM.!!!! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
32
Favori
21.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sağol hocam okuduğun içinde teşekkürler
  • kardeş bornova bk ya gelicem bana ne kıyağın olur bol patates iki kat et bolca sos gibi
  • -Realist- kullanıcısına yanıt
    Ahaha öyle yapamayız hocam kameralar var 4 tane müdür var nereye yapiyon :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BingolluKenan

Ahaha öyle yapamayız hocam kameralar var 4 tane müdür var nereye yapiyon :)

kardeş kapanışa gelsem kalan hamburgerlerden patateslerden falan beraber tırtıklasak olmaz mı
  • -Realist- kullanıcısına yanıt
    Ne beleşçi adammişin
  • Yükselmek değil amacım . Askere kadar çalişmak hocam. Biraz para biriktirmek. Siyah deri ayakkabı zorunlulugu var bilmiyorum neden :D
    Yemek olayı hamburgerle sınırlı değil salata 'da var yani tonbalikli salata yanına tavuk kanatları limonata yada portakal suyuda alabilirsiniz beni doyurmadıgı için hamburger yiyorum yoksa bayanların geneli salata yiyior çalişanlar :D Yediğimi yakıyorum sporda yaptıgım için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BingolluKenan -- 7 Ocak 2015; 15:08:36 >
  • quote:

Ne beleşçi adammişin

ne olacak kapanışta beraber yesek o kadar patatesi soğan halkasını tek başına nasıl yiceksin
  • İçeri geçince galiba başa bere vs takılıyor. İşe girmek istesem, saç uzun diye alırlar mı ki? Veya bayan çalışanlar bu konuda ne yapıyor?

Şubeye göre değişir de; bir de akşam vardiyası nasıl? Akşam 7-11 arası mesela.
    Edit: 2. sorunun cevabını gördüm yukarıda. 1. için bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuroki -- 7 Ocak 2015; 15:15:22 >
  • dostum bu gidişle obez olacaksın
  • Hocam beylikdüzünde koçtaşta bkde kapandi zaten onceden olan bisey. Pecete istedim yuzume firlatti bildigin.:D her bk kasiyeri böyle atarlımı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel konu :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuroki

İçeri geçince galiba başa bere vs takılıyor. İşe girmek istesem, saç uzun diye alırlar mı ki? Veya bayan çalışanlar bu konuda ne yapıyor?

Hocam bere değil bk şapkası takiliyor bildiğin şapka . uzun saç çok uzun değilse sorun yok saça laf etmiyorlar fakat , Sapkayı takınca saçlarin fıs olur yağlanıyormuş gibi oluyor yani istesende istemesende kötü gözüktüğünü düşündüğün için biraz kısaltıyon saçini .yoksa adamlar sana bişi demiyor :)

• Dostum ben spor ayakkabı görüyordum çalışanlarda renkte kafana göreydi galiba ya da ben pek dikkat etmedim.

Siyah spor ayakkabıda giyemiyorsun yani kötüymüş o zaman.

Ya tabi aylak aylak oturmanın alemi yok kendi paranı kazanmak güzel bir şey ya çok yorulmuyorsan yemek işindesin gıda işinde sıkılmazsın en azından yiyorsun dostum o var yani.

Maaş 949 demi ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kuroki

İçeri geçince galiba başa bere vs takılıyor. İşe girmek istesem, saç uzun diye alırlar mı ki? Veya bayan çalışanlar bu konuda ne yapıyor?

Hocam bere değil bk şapkası takiliyor bildiğin şapka . uzun saç çok uzun değilse sorun yok saça laf etmiyorlar fakat , Sapkayı takınca saçlarin fıs olur yağlanıyormuş gibi oluyor yani istesende istemesende kötü gözüktüğünü düşündüğün için biraz kısaltıyon saçini .yoksa adamlar sana bişi demiyor :)

Saçlar uzun dediğim omuzu geçiyor. Şapkaysa güzel. Kasadakiler şapka takıyor da, arkadikeler bere sanıyordum. Bere olsa çok zor olurdu çünkü.

İşe alma da gerçi biraz da iş verene bağlı. Uyuz biri olursa laf söyleyebilir. Saçların yağlanması kötüymüş. Uzun saç olduğundan her gün yıkamak gerekir, çok belli oluyor yoksa. Saç gibi bir nedenden almamazlık olmaz umarım. Zaten akşam 3-4 saat durmayı planlıyorum. Olmadı bağlarım veya arkadan giysinin içine sokarım.

Cevap için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuroki -- 7 Ocak 2015; 15:49:22 >

• quote:

Merhabalar ..
    23.12.2014
    Arkadaşlar Dediğim gibi bugun ilk iş günümdü 11'de gel demişlerdi dün gittim bugun işte seminerde siyah ayakkabı demişlerdi fakat ben dalgınlıkla beyaz giydim gittim ve sakal traşını makine ile olanlar bilir kökten almaz makine bendede yüzümün heryerinde sivilce vardı makine sayesinde hiç kalmadı o yüzden jilet vurmuyorum..
    Herneyse girdim dükkana Müdür yardımcısı geldi işte meraba meraba bu dedi bana beyaz ayakkabı giymişsin evet dalgınlığıma geldi falan dedim sakallarıda söyledim jilete vur yarın dedi tamam dedim el mahkum vurucaz.
    Herneyse İşte bana dediler broiler'a geç et pişirme makinasına yani tamam dedim geçtim saat 1 gibi patron geldi karşılaştık direk yere baktı ayakkabılara sanki vürüs var beyaz ayakkabıda
    Müdür yardımcılarına demiş işte bugunluk bukadar yeter yarın gelsin 11'de herneyse kadın geldi söyledi bana tamam dedim yemek yedim çift etli whooper patates kola işte nuget felan üstümü giyindim çıktım yarın 11 'de gelicem ayakkabı var siyah traşıda olucam bakalım kelime yapacaklarmı Bu Arada Herişten sonra teşekkürler demek zorundasınız mesela size 1 party steak at dediler teşşekürler diycek kadın bana yada ben dicem dondurucudan et getirirmisin teşekkürler diycem o şekil çok sinir bozucu :D

Bu arada 3 Saat çaliştim ama gerçekten sürekli tempolu bir yer hep ayaktasın arada soguk odaya girdim abi - lerde Sıcak yerden soguğa geçince çok fena üşüdüm inş hasta olmayız :D Herneyse 3 saat çaliştik işte bugün gönderdiler ayar oldum yemegi bile yiyemedim sinirden . Hamburgeri yedim kolayı içtim çıktım. Aptal Aptal İnsanlar var gerçekten ayakkabıya bakıp gülüyorlar sanki anasını satayim krampon giydikte geldik spor ayakkabı beyaz giydik ne var yani bunda ? Gerçektende Seviyeleri düşük insanlar çalişiyor ha kadınlar çok iyi çok cana yakınlar . Erkekler bi acayip geldi . Bugünlük bukadar yeter hergünü böyle editliycem bir ay boyunca . HALA SİNİRLİYİM

24.12.2014 : Arkadaşlar bugün neler yaptıgımı anlatacağım saat 11 gibi mesaim başladı işte etlerin başına geçtim steak hamburger ve whooper istediler sürekli onları yolladım daha sonra biten etleri tazeledim . patetesleri tazeledim saat başı timelerini attim . 1 Tane steak house yaptım :D Daha sonra temizlik işte yerler paspalama çöpleri boşaltma gibi işlemleri yaptım arada -4'den soğuk oda yani malzeme çıkardım. Aralıksız 4-5 Saat Tepsi sildim :) Baya sıkıcıydı ilk zamanlar böyle geçicek artık :/
    Herneyse yemeğe felan çktım bügün whopper yedim yanına büyük kolay orta patates + sufle yedim . Bugünüm böyle bitti arkadaşlar gerçekten böyle yazdığıma bakmayın harbiden yorucu ayaktasınız sürekli yaslanmanıza bile laf edebilirler :). Bide bazı tiplere ayar oldunuzmu öfff kızgın yağı suratına basasınız geliyor :)
    Yarın 12 gibi vardiyam başlayacak. Bakalım yarın neler yapacağım sormak istedikleriniz varsa sorabilirsiniz. İyi forumlar..

26.12.2014 : mrb arkadaşlar bugün günüm gayet güzedi . Öncelikle 12'de işbaşı yaptım saat 3 'e kadar hamburger,whooper jr , mega chesee,big king , big king extra gibi ürünleri ben yaptım . Daha sonra 4 gibi yemeğe çıktım gene kendime ,
    çift peynirli whopper yaptım istedigim malzemeyi koyuyuorum karişan eden yok :) Yanına orta boy patates 3 tane barbekü 1 tane ranch sos ve XXL kola aldım :D:D 1 litre yani yemeğimi yedim daha sonra tepsi sildim yaklaşık 3 saat boyunca arada çöp attım işte soğuk oda (-18)'den malzeme getirdim götürdüm felan filan bugünümde böyle geçti genede yoruluyoruz baya ama napacaz alişacağız artık :))
    NOT: Arkadaşlar hijyen kurallarını yazmamı istemiş öncelikle eller sürekli yıkanacak ozel sıvı sabunla çok kirliyse amonyakla çitileyeceksiniz . 10-15 dk'da bir yıkanıyor 5-10-15 dk'da bir yeni eldiven takıyoruz bazen dakikasında çıkarıyoruz 1 dk içinde kirlenirse :)
    Hijyen kuralları gayet iyi . Mesela önlük varsa üstünüzde kasanın oraya çıkamazsınız yada elinizde eldiven varsa çıkamazsınız . Sivil kıyafetle kasaya mutfağa giremezsiniz şapkasız giremezsiniz. Mutfağa önlüksüz giremezsiniz vs.

27.12.2014 Merhabalar bugün 14.00'da mesaim başladı arkadaşlar. Öncelikle Broiler'de 2 saat et attım hamburger, whopper, steak , chiken whoper felan attım daha sonra çöp paspas süpürge derken yemek saatim geldi .
    Chiken Whooper yedim bol peynirli yaptım kendime :D + xL kola küçük patates barbekü ranch sos felan :) Daha sonra yemekten geldim 2 saat tepsi sildim . Hamburgere geçtim 1.5 saat ( whooper jr . big king extra ) felan yapiyorum .
    22.00'da işten çıktım bugün ayaklarım ağrımadı alişti galiba :D Çıkıştada süpervizorum mudurumle kahve içtim eve geldim :) Bugünde böyle bitti ama cumartesi diye inanılmaz kalabalık vardı baya yogundu. Yetiştiremiyoruz ürün o derece yağmur yağmasına rağmen 20-25 Bin ciro yapmişizdir ..

03.01.2015 Selam arkadaşlar adminlere gene karabasanlar inmiş ondan ban atmışlar bana :) neyse konumuza dönelim . Sonra 3-4 gündür güzel gidiyor herşey . Bugün 4 saat aralıksız tepsi sildim haftasonu oldugu için çok yogun yani 1 dk boardlar boş kalmıyor sürekli hamburger , whooper , special gidip duruyor . Ben 2 saat hamburger board'da takıldım öğrendim iyice bi tavuk olan hamburgere geçemedim whooper boardını ve hamburger boardını öğrendim . Kasaya henüz almadılar içeriyi komple öğrenip kasaya geçecekmişim Neyse yorulunca su yerine limonata dolduruyorum çaktırmadan Herkes öyle yapiyor gerçi :D Neyse bugun herişe koşturdum valla baya yoruluyorum haftasonları . Yemeğe çıkınca rahatladım hemen bi steakhouse çektim yanına xxL kola - orta patates ve 5'li Çıtır peynir barbekü ve ranch sossuzda olmaz tabiki 20 Liralik menü yiyorum hergün :D Bizde puan muabbeti yok kimin canı ne çekiyorsa onu yiyor wallaha :D arada kimisi yemeğe çıktıktan sonra karnı acikiyor . Hemen bi hamburger hazırlayıp kolasıyla arka odada götürüyor Bu arada maaşım yarım yatmadı . Yani 10 günlük yatmadı ay başına herkes aldı maaşını benım 40 günü ocağın sonunda yatırcaklar 1300 felan galiba bakacağız :D . Bugünlük bukadar görüşürüz

04.01.2015 Selam arkadaşlar bugünü kısaca özet geçeyim ; Saat 12.00 itibariyle vardiaya başladım saat 14:00'a kadar hamburger board'ındaydım . Daha sonra tepsiye geçtim 2 saat tepsi sildikten sonra yemeğe çıktım. Bu arada çöp felan atiyorum işte -18'den et veya patates getiriyorum felan . Yemekten geldim biraz öyle böyle takildim yani oraya koştur buraya koştur son 3 saatte whooper board'ına geçtim Whooper serisi steakhouse texas felan yaptım . Yogunluk çok diye şuta doldurduk ürünleri saat 20.00'a doğru azaldı müşteriler ondan şutta kaldı yaklaşık 1 saat şutta texas ve steakhouse kaldı :D normalde 10 dakika sonra çöpe gitmesi gerekiyor fakat şutta sıcaklığını korudu kimsede atmadı şuta benden duymuş olmayın :D
    Hadi iyi forumlar ..

05.01.2015 Merhabalar arkadaşlar bu tarihte yani dün kapanişa kaldım :) ilk kapanişimdi . Saat 17.00'da mesaim başladı hemen whooper boarda geçtim fazla müşteri yoktu hafta içi diye. İşte 2-3 saat çaliştik daha sonra lobby 'e geçtim boşları topladım falan saat 21.00 gibi yemeğe çıktım bugün steakhouse + Sufle üstüne dondurma + orta patates + XXL kola aldım tıkabasa doydum :D Neyse daha sonra 22.00 gibi dükkanı kapattık . 1 Saat içeride oturduk işte takıldık konuştuk sonra işe başladık saat 23.00 gibi Ben Broileri'in tavanını sildim çikolata gibi yağ var arkadaşlar o derece hergün silinmesine rağmen . :) Tepsi açtim ve benim işim bitti diğerleride komple bi temizlik yaptı sonrra biz çıktık 1 gibi . Bugün gene kapanişim çarşamba izinliyim. Yarın bu saatlerde 2.kapanişimi anlatıcam kg

06.01.2015Merhabalar bildiğiniz gibi bugün 2.kapanişim Herneyse hafta içi diye fazla kalabalik değildi gene mesai saatim 17-01 arasi. Gene whooper board'a geçtim yardırdım :) Steaklar , tribleler , texaslar havada uçuştu 9 gibi yoruldum :D sonra yemeğee çıktım benim en sevdiğim yer burası :D Hemen bi chicken whooper yaptım kendime yanına XXL kola , orta pattes , dondurmalı sufle gene karnımızı doyurduk . Daha sonra 22.00'gibi dükkanı kapattık. İçeride 1 saat sohbet muabbet derken saat 23.00'ü geçiyordu hemen giriştik kapanişa , Arkadaş benim dün yaptıgım yeri broiler tavanını ve broileri halletti ben ortalığı yıkadım süpürdüm , tepsi açtim etlerin tavuklarin felan koyuldugu yer ufak donduruculari temizledim. Diğer arkadaşım patates ünitesini ve kızartma ünitesini halletti en zorunu o yaptı :D Daha sonra servise atladik eve geldik bugünde böyle geçti .

SORULARINIZ VARSA ÇEKİNMEDEN SORUN HERGÜN YAZMAYA ÇALİŞACAĞIM BAZEN GEÇ ÇIKABİLİYORUM ERTESİ GÜNE BIRAKIYORUM YORGUNLUKTAN KUSURUMA BAKMAYIN :) ŞUBE VERMEK İSTEMİYORUM BAZI NEDENLERDEN DOLAYI LÜTFEN ISRARCI OLMAYIN . İYİ FORUMLAR

Yediklerinin parasını ödüyor musun ?

• Hayır.
  • CR7_35 kullanıcısına yanıt
    Siyah spor ayakkabıda giyebiliyorsun ama deri olursa iyi olur diyorlar. Maaş dediğin gibi fakat 50 100 lirada yol parası aliyon. + Gece kapanişsan servis var
  • 7 yıldır özel bir şirkette çalışıyorum.
    Ara sıra bu tür yerlerde part-time çalışmak istiyorum. Maddi bir beklentim yok. Aynı işi senelerdir yapmaktan duygusal anlamda köreldim. İşimin kıymetini değerini anlamak istiyorum.
    Gelip haftasonları 3-4 saat çalışmak istesem iş verir mi BK ? Yol , yemek bana ait. Sigorta da istemez
  • hocam başvuruyu herhangi bir şubeden mi yaptınız ? ben de çalışmak istiyorum part time lakin hiç tecrübem yok iş kolay kapılır mı yani düzene alışmak falan gözümde büyüyor da.
  • Bozo Luluk B kullanıcısına yanıt
    Part-time olarak çalişabilirsin hemen alirlar bk'ya yol yemek onlardan zaten sigortanı mecbur yaparlar .
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.