Şimdi Ara

Burger King'de Ilk Is Günüm -- İŞTEN ÇIKARILDIM.!!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
32
Favori
21.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hijyenden bahsedersen süper olur dostum.
  • hijyen biraz çalışanına bağlı hocam, mesela burgerde bazı zorunluluklar vardır saat başı elini yıkaman gerekir, eldivensiz ve önlüksüz asla hamburger yapamazsın bunlar zorunludur fakat bazı çalışanlara zor geliyor adam eldiven takmayı sevmiyor mesela takmıyo öyle normal yapıyor hamburgeri. Etler pişirildikten sonra çuti denen bi kaba konur yani fazladan pişirilen etler mikrodalga gibi düşün onun içinde bekler ama çok beklerse tadı değişir ve biraz kararır bazı expertler ( bi kademe üstümüz ) bunları müşterilere verin bişey olmaz derler ama bazı expertler atın onlar yenmez derler.
  • Kardeşler size tavsiyem çalışın bakın çalışın ancak burger king mc gibi yerler size hiç bir şey katmaz.

Köle gibi çalıştırır,karnınızı doyurur 3 kuruş para verir ama paradan daha önemli şeyler var.

Gidin garsonluk yapın gidin satış danışmanı olun gidin çağrı merkezinde çalışın gidin kitapçıda çalışın böyle yerler hem iletişiminiz kuvvetlendirir insan ilişkilerinde bir adım önde olmanızı sağlar hem de leş gibi yağ kokmassınız yani demem o ki sana bir şeyler katar.

İş yok demeyin ilk işimi 16 yaşında gazete ilanında sayesinde gittiğim barda buldum ondan sonrada tanıdık tanıdık her yaz yada part time çalıştım böyle yerlerde.
    (Not:Hatun kaldırma ihtimaliniz çok daha yüksek beyler abi tavsiyesi)
  • Mc yada bk insana bisey katmaz diyenler çalışmışmi hiç merak ediyorum. Adam ne guzel isinde ekmeğini kazaniyor burada bok atıyorsunuz. Birakin insanlar istedigi iste calissin. Ben 4 senedir calisiyorum mc de tamam bende gecici calisiyorum univ var diye ama inanin kisisel anlamda yasiniz küçükse hayati ogretiyor. Cok sey katiyor. Ben ise girdigimde 16 yaşında kendi halinde biriyken simdi 20 yasindayim o eski kendi halinde icine kapanik ben yok artik. Şuan asistan müdürüm vardiya müdürünün bi ust pozisyonu. Bakalim univ bitene kadar daha iyi yere gelirsem kalici olabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sadece gördügümü anlatıyorum arkadaşları aydınlatmak için herkesin kendi fikri kararı var tabi ki girip çalışmadan bilemezsin nasıl bi yer olduğunu iyi olan yerlerde var kötü olan yerlerde var şansına iş arkadaşlarına bağlı biraz durum. Ama hayatı öğrettiği kısmı doğru insana iş hayatının zorluğunu çok güzel bir biçimde gösteriyor bence.
  • Hocam 8-10 değişiyor 8 saat normal gerisi mesai yaziyor.

niko : yok hocam öyle bişey :):))))
  • Takip , güzel konu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • melihcskn M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • En iyi burger steakhouse mu ? Degilse ne onerirsin doyurucu olarak

• Yer nerde

• Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    Bana kalırsa Steak house ve big king xxl + tavuk whooper :)
  • İzmir / Bornova
  • Okuduklarıma göre hergün fast food yiyorsun galiba hocam sağlığa zararlı evdende bişeyler getir ye bence .

• balgam aromalı patates satmıyorsunuz değil mi bide hangi şube?
  • Hoca nasıl işe alındın ? İnternetten başvurumu yaptın?
  • Akşam kapatırken artan ürünleri napıyorsunuz?

• xxxpisikopat kullanıcısına yanıt
    Zararlı fakat hocam napalım :D ben elimden geldiğince tavuk yemeye çalişiyorum gögüs kısmından whooper yapiyorum sağlıklı oluyor :D yani beyaz et yiyiorum
  • Yüz yüze görüşme yptım gidip başvuru formu doldurdum 7 gün sonra aradılar

@mortuus hocam ürün artmıyor öyle artarsada arada bizimkiler yiyiorlar kola limonata whooper felan yani :)
  • disparity kullanıcısına yanıt
    patatesler sürekli değişiyor 10 dkda patates bitiyor tükürme vb işlem kesinlikle yapilmiyor restourant müdürü zaten sürekli kameralardan izliyor :) Yere düşen malzeme kesinlikle alinmiyor hemen kaydı tutuluyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BingolluKenan

patatesler sürekli değişiyor 10 dkda patates bitiyor tükürme vb işlem kesinlikle yapilmiyor restourant müdürü zaten sürekli kameralardan izliyor :) Yere düşen malzeme kesinlikle alinmiyor hemen kaydı tutuluyor..

hangi şube hocam?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.