Şimdi Ara

Saatimin arka kapağını açtım kapatamıyorum acil yardım :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
12.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba saatciye para vermemek için saat pilimi kendim aldım arka kapağını açtım. Pili degistirdim.bir türlü kapatamıyorum. Ne yaptıysam olmadı. Bastırıyorum bastırıyorum kapanmıyor
    Ne yapmam lazım anlayan arkadaşlar yardım edebilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Saatin Kapağı Kapanmıyorsa Ne Yapılmalı?

Saatin arka kapağını açıp kapatmakta zorlanıyorsan endişelenme, bu yaygın bir sorundur. Kapağı başarıyla kapatmak için şu adımları izleyebilirsin:

• Doğru Aletleri Kullan: Saatin arka kapağını güvenli bir şekilde açmak ve kapatmak için uygun aletlere ihtiyacın var. Genelde bir saatçi tornavidası veya bıçağı yeterli olacaktır.

• Kasanın kenarlarını Kontrol Et: Kapağı kapatırken kasanın kenarlarında herhangi bir hasar veya eğrilik olmadığından emin ol. Herhangi bir sorun varsa, kapağın düzgün kapanmasını engelleyebilir.

• Contayı İncele: Saatin arka kapağında genellikle su geçirmezliği sağlayan bir conta bulunur. Conta hasarlı veya yerinden çıkmışsa, kapağı kapatmakta zorlanabilirsin. Contayı kontrol et ve gerekirse değiştir.

• Kapağı Doğru Yönde Yerleştir: Arka kapağın yalnızca bir yönde takılabileceğini unutma. Saatin modeline bağlı olarak, kapağı kapatmadan önce doğru yönü belirlemen gerekebilir.

• Sabırla ve Nazikçe Kapat: Arka kapağı kapatırken sabırlı ve nazik ol. Aşırı güç kullanmak kapağa veya saate zarar verebilir. Yavaşça ve eşit bir şekilde bastır.

• Profesyonel Yardım Al:Yukarıdaki adımları uyguladıktan sonra hala kapağı kapatamıyorsan, profesyonel bir saatçiye danışmayı düşünmelisin. Saatin arka kapağını değiştirmek veya onarmak için özel ekipman ve uzmanlığa sahip olabilirler.

Saat Kapağı Kapanmıyor Anahtar Kelimeleri:

• Saatin arka kapağı kapanmıyor
    • Saatin arka kapağı nasıl kapatılır
    • Saat kapağı nasıl kapatılır
    • Casio saat arka kapağı nasıl kapatılır
    • Saat arka kapağı nasıl kapatılır
    • Casio saat kapağı nasıl kapatılır
    • Saatin arka kapağı kapanmıyor
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Çevirerek kapat
  • Aşağıdaki videoda istenen malzemeler benim evde vardı, söylenenleri aynen yaptım ve saatimin kapağını takmayı başardım. Eğer yakınlarda saatçi yoksa ve videodaki malzemeler evde varsa işinize yarayabilir.

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=5Wzd24d6FpA

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.