Şimdi Ara

Dominos Pizzam geç kaldı ne yapayım ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
1
Favori
4.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kesmiyorlar, ama para verirsen yada pizzayı alamazsan gerçekten üzülürüm söke söke al...
  • Hakkını ara hocam boşvere getirme paranla rezil olma buz gibi olmuştur zaten bide para mı vercen
  • Bugüne kadar 2-3dk geç geldiği olmuştu verdim ücretini, 1 kere 10dk gecikince vermemiştim. Biliyorum çalışandan kesilmedi ama yediğim pizzadan hiç keyif alamamıştım.
  • Kuryelerin soyu tükenmesin
  • ona bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: yastik1

quote:

Orijinalden alıntı: T.Edison

O parayı kuryeden kesiyorlar, kuryenin evinde çocugu eşi ekmek bekliyor bedava alayım deme sakın

O yönden düşünürsek bu adamda evinde aç bekliyor kurye yemeği erken getirmeye çalışsın

Erken getirmeye çalıştığı için senede defalarca "Hızlı giden pizza motosikleti kaza yaptı" diye haber başlıkları görüyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcExpertt

quote:

quote:

O parayı kuryeden kesiyorlar, kuryenin evinde çocugu eşi ekmek bekliyor bedava alayım deme sakın

O yönden düşünürsek bu adamda evinde aç bekliyor kurye yemeği erken getirmeye çalışsın

Erken getirmeye çalıştığı için senede defalarca "Hızlı giden pizza motosikleti kaza yaptı" diye haber başlıkları görüyoruz

Alıntıları Göster
    Verme kardeşim, sen nasıl parasını veriyorsan, o adamında görevi onu 30 dakikada yetiştirmek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Métropol

Verme kardeşim, sen nasıl parasını veriyorsan, o adamında görevi onu 30 dakikada yetiştirmek.

Alıntıları Göster
    Şöyle söyliyim ,

Dominostan 100'ün üzerinde sparişim var net hesabımda 2011 yazından bu yana...

4 kere bedava yedim , 1. si 31 TL tutmuştu müdürünü aradı 1 TL'yi istediler gerisi bedava ,

2.si arkadaşın evindeydik benim hesaptan söyledik tam 42 dakikada geldi müdürü aradı hiç gevelemeden bedava verdi ,

3. sü 23 TL di 33 Dakikada geldi 3 dakikanı hesabını yaptım bedava yedim (Fakir değilim )

4. sü daha geçen hafta gerçekleşti hatta cumartesi günü , babannemle pizza söyledik 28 TL idi , 15 ini o verdi gerisini ben , adam geldi müdürü aradı tam 32 dakikada gelmişlerdi aslında 31 fakat adam yukarı çıkana kadar 1 dakika daha geçti , müdür geveledi işte efendim 2 dk olmuş , sparişler bize siz verdikten 5 dakika sonra ulaşıyor , 4'e 1 kampanyası yüzünden yoğunuz 2 dakikayımı yapıyorsunuz felan dedi ,

Hiç acımadan internette butona bastığınız andan itibaren 30 dakikada gelmesse bedava yazıyor beni ilgilendirmez geri sayımda var o zaman onu yazmıyacaksınız dedim , adam tamam beyfendi indiriminizi yaptım dedi verdi.

Şimdi dikkat etmeniz gereken nokta , siz telefonla çağrı merkezini arayıp spariş verince şubeye 5 dakika sonra ulaşıyormuş yalanmı değilmi bilemem , onlar bundan faydalanıyor veyahut sizin saatiniz yanlış felan geveliyorlar , yapmanız gereken internetten söylemek , butonun altından bastıktan 30 dakika sonra gelmezse bedava yazıyor , bu koz çok iyi ,

Ayriyeten Eğer Şube Dominos şirketine aitse np , kuryeden kesilmez ,

Ama şube Francsing midir nedir öyle bir ortaklıkla açılmışsa kuryeden kesilir ,

Bizim şube Bakırköydeki Francashing değil , Dominosun kendi açtığı bir şube ondan gönlüm rahat zaten gelen kuryelerde tabi efendim buyrun diye hemen açıyor telefonu onu iyi araştır.

Ayriyeten kaza maza demişsiniz benmi başlattım kampanyayı belki o kampanya olmasa Little Ceasers'tan söyliyeceğim , ben başlatmadığım için beni ırgalamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aimstein -- 6 Mart 2014; 0:57:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: R.Light

Sizin pizzanız yüzünden kuryeler kaza yapıyor(!)

He he bizim yüzümüzden
  • Bende bu sabah söyledim. Pizza 30 dk yi geçti az bişey ve soğuk geldi. Gelen kurye babam yaşında falandi. Nasılsıniz efendim diye halimi hatrimi sordu. Adam karşımda ezilip büzuluyor bende ezilip buzuluyorum. Parasını verdim pizzanin hiçbirşey demedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rahat adam

Bende bu sabah söyledim. Pizza 30 dk yi geçti az bişey ve soğuk geldi. Gelen kurye babam yaşında falandi. Nasılsıniz efendim diye halimi hatrimi sordu. Adam karşımda ezilip büzuluyor bende ezilip buzuluyorum. Parasını verdim pizzanin hiçbirşey demedim.
    biri dominosta kuryeyim soruları alayım diye konu açmıştı

Eğer Şube Dominos şirketine aitse np , kuryeden kesilmez ,
    Ama şube Francsing midir nedir öyle bir ortaklıkla açılmışsa kuryeden kesilir

bunu o da söylemişti bedava yerken bunu aklınızda bulundurun

ayrıca geçen benimki de geç geldi ama parasını ödedim kartla o gece saat 2 de istanbuldan merkezden aradılar
    parasını ödediniz mi kartla mı ödediniz diye nedenini tam bilmiyorum herşey olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: speedyrazor

biri dominosta kuryeyim soruları alayım diye konu açmıştı

Eğer Şube Dominos şirketine aitse np , kuryeden kesilmez ,
    Ama şube Francsing midir nedir öyle bir ortaklıkla açılmışsa kuryeden kesilir

bunu o da söylemişti bedava yerken bunu aklınızda bulundurun

ayrıca geçen benimki de geç geldi ama parasını ödedim kartla o gece saat 2 de istanbuldan merkezden aradılar
    parasını ödediniz mi kartla mı ödediniz diye nedenini tam bilmiyorum herşey olabilir

Alıntıları Göster
    arkadaşlar netten siparis verince mi 30 dkıka sonra gecıcek yoksa hazırlandıktan sonra yolda mı 30 dk gecıcek

• quote:

Orijinalden alıntı: Unbelievable7

arkadaşlar netten siparis verince mi 30 dkıka sonra gecıcek yoksa hazırlandıktan sonra yolda mı 30 dk gecıcek

Alıntıları Göster
    yemeksepetinden verilen siparişlerin saatlerini dikkate almıyolar hiç ümitlenmeyin. lc geç getirdi pizzayı dedim şu saatte sipariş ettim geç getirdiniz, adam diyor bana ulaşan saat 21.29 ben siparişi 21.21 de verdim ys'den haklı olarak sordum, e bu sipariş sana 8 dakkada mı ulaşıyor? aradı şubeyi adamla konuştum adamın korkudan sesi titriyodu ulan madem veremicen bi pizzayı bedavaya ne diye sokuyosun elini o taşın altına... neyse iki kuruşun hesabını yapmiyim diye verdim parasını yolladım... ama şunu unutmayın mutlaka bi bahane bulurlar o pizzayı beleşe vermemek için.

• Helal...insanlık ölmemiş
  • Reklam yapmayı biliyorlarsa 1 saniye bile geçse pizzayı bedavaya vermek zorundalar.
  • Sonuç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ratso

yemeksepetinden verilen siparişlerin saatlerini dikkate almıyolar hiç ümitlenmeyin. lc geç getirdi pizzayı dedim şu saatte sipariş ettim geç getirdiniz, adam diyor bana ulaşan saat 21.29 ben siparişi 21.21 de verdim ys'den haklı olarak sordum, e bu sipariş sana 8 dakkada mı ulaşıyor? aradı şubeyi adamla konuştum adamın korkudan sesi titriyodu ulan madem veremicen bi pizzayı bedavaya ne diye sokuyosun elini o taşın altına... neyse iki kuruşun hesabını yapmiyim diye verdim parasını yolladım... ama şunu unutmayın mutlaka bi bahane bulurlar o pizzayı beleşe vermemek için.

Siz becerememişsiniz, asıl en garantisi ys...
  • ZeroSystem kullanıcısına yanıt
    Neyi becerememişim okumadın galiba yazdığımı
  • quote:

Orijinalden alıntı: forum_m

Sonuç?

Hocam arkadaşında bahsettiği gibi yaşlı bi amca geldi zaten gelmeden öncede aradı beni, numara 18 di 118 yazmışlar. Adam bayağı aramış galiba kartonun üstünde ki numarayı da gösterdi, ufak bide muhabbet ettik bende hiç lafını bile etmedim verdim parayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcexpertt

quote:

quote:

Arkadaşım adamın mesleği bu bunu bilerek giriyor işe ve dominos çoğu yerde var aşırı hızlı gitmeden de getirebilir yemeğini ama Türk sürücülerin motor lu sürücüleri ve bisiklet sürücülerini yolda hakkı yok olarak görmesi kazalara sebep olmakta

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.