< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
tebrikler
kesinlikle bir dh olucusune yakisicak bir haraket.hemen yarin gidip deniyorum ![]() dh de aradigimiz ruh bu |
İnsanda azıcık utanma azıcık haysiyet olur. Açta açıkta değilsen böyle bir şey yapmak ney la 10 tl bi menü yanında da 10 tane nugget var ekonomix
|
afiyet olsun
hiçbir şirket bizden fakir değil sömürü düzeninden ne koparsanız kardır gömün |
Soysuzluk mu ? Bunu soysuzluğa nasıl vurduğunu merak ediyorum klavye delikanlısı
|
Çok zekice ama değer mi yau?
Sipariş veren birini bulacan da rica filan edecen ![]() Bana denk gelirsen,bu kadar uğraştırmam seni "kardeşim gel karnını doyuracam" derim,ciddiyim ![]() |
bi at taragi olmasada tebrikler
|
Aslında çok derin bir zeka gerekmiyor böyle şeylere, o yüzden zeka gerektiren konularda fayda sağlamaz.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçamayan Pegasus -- 30 Nisan 2018; 0:31:33 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasonn123 -- 29 Nisan 2018; 19:59:30 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPAWN-TheUndead -- 30 Nisan 2018; 15:21:17 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulpi -- 30 Nisan 2018; 21:8:43 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |