Şimdi Ara

Burger King & McDonalds

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Burger King & McDonalds

(En Son Oy Tarihi: 16.8.2008)
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancannazlican -- 15 Temmuz 2008; 23:42:58 >

• Burger King
    Wooper menüsü güzel ama kazık
  • Mc Donalds...
  • 1-2 saat önce whooperımı yedim yine süperdi
    Artık sakızda veriyorlar
  • bana burger king de hem hesaplı hemde doyurucu olan bir menü söyler misiniz ? örneğin 5 ytl ile tıka basa doyabilirimiyim ? Tavuk burger var 1.6 ytl :D oda süper
  • soğansız bol turşulu acılı büyük seçim whooper with cheese, hellyeah
  • kesinlikle mc donalds. bi de gnctrkcll olayı varken süper oluyodu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ruffles Burger King Deneyen ?
    14 yıl önce açıldı
    Dominos Pizza
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • lezzet olarak bk
  • mc donalds ama rusyadaki çünkü burada big teysi diye bir çeşidi var çok büyük ve doyurucu,neden türkiyede yok anlamışta değilim! türkiyede ufacık menüleri satıyolar acaip fiyatlara ve çok güzelde değişik bir patatesi var
  • KFC-HOT WİNGS
  • Sarımsaklı Mayonez tek geçerim
  • Çoçuklar için McDonalds

Yetişkinler için ise Burger King
    (Big King XXL)
  • arkadaslar asagida bi alinti var internetten aldim. evet arkadas hakli. ben mc donalds a hic gitmedigim icin o yuzden musteriye davranislarini bilmiyorum ama surekli burger king e gittigim icin evet aynen boyleler calisanlar cok kaba aynen arkadasin dedigi gibi yanlis bir sey getiriyorlar bide tersliyorlar adami. siz ne dusunuyorsunuz mc donalds cidden bu kadar guler yuzlu mu. yada sizin gittiginiz burger kinglerde benim gittiklerim ki gibi kabalar mi.

quote:

1)-mc donalds' ta siparişte sorun olduğunda saniyesinde özür dilenerek değiştirilir, zira müşteri memnuniyeti esastır.

-burger king' te tavuk hamburger veren elemana tavuk değil et istediğinizi söylemenize rağmen 'hayır tavuk dediniz' diye ısrar eder, bununşa da kalmaz hamburgeri değiştirirken tripten tribe girer ve en son 'bir dahaki sefere tercihinizi belirtin' diye ukalalık taslamaktan da geri kalmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancannazlican -- 15 Temmuz 2008; 23:54:48 >

• ben burger king te yiyiyorum ama neredeyse tüm menüleri denedim en güzel big king çeşitleri :D bide whooper amaan hepsi güzel :D mc donalds daha iyi.kraliçe de orayı tercih ediyor :D(ingiliz olan)

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancannazlican -- 15 Temmuz 2008; 23:58:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cancannazlican

ADın Alican mı ? =)=)
  • Kesinlikle burher kingin milk shakeini denemelisiniz çok güzel yapıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NakkrazeN -- 16 Temmuz 2008; 0:03:47 >
  • bu anketin açtığımdan üzere 1 ay bile geçmedi pes
  • quote:

Orjinalden alıntı: cancannazlican

arkadaslar asagida bi alinti var internetten aldim. evet arkadas hakli. ben mc donalds a hic gitmedigim icin o yuzden musteriye davranislarini bilmiyorum ama surekli burger king e gittigim icin evet aynen boyleler calisanlar cok kaba aynen arkadasin dedigi gibi yanlis bir sey getiriyorlar bide tersliyorlar adami. siz ne dusunuyorsunuz mc donalds cidden bu kadar guler yuzlu mu. yada sizin gittiginiz burger kinglerde benim gittiklerim ki gibi kabalar mi.

quote:

1)-mc donalds' ta siparişte sorun olduğunda saniyesinde özür dilenerek değiştirilir, zira müşteri memnuniyeti esastır.

-burger king' te tavuk hamburger veren elemana tavuk değil et istediğinizi söylemenize rağmen 'hayır tavuk dediniz' diye ısrar eder, bununşa da kalmaz hamburgeri değiştirirken tripten tribe girer ve en son 'bir dahaki sefere tercihinizi belirtin' diye ukalalık taslamaktan da geri kalmaz.

Ben şimdiye kadar birçok kez yanlış getirilen sipariş ile karşılaştım. her defasında da özür dilenerek doğrusu verildi. gerçek dışı olmuş o alıntı. oradan buradan bulunan sabun köpüğü yazılara değil de biraz gerçek yaşananlara yönelseniz.

Mesela ben geçen gün McDonald's da dondurmadan(evet bildiğin dondurma) böcek çıktığını gözlerimle gördüm. Ama bunu asla genelleyerek Mc Donald's ın dondurmaları böceklidir demedim. Denk gelmiştir şanssızlıktır.. Her şeyin bir adabı vardır.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.