|
Domuz gribi 'süper bağışıklık' sağlıyor >> bbc.com/turkce/haberler/2011/01/110111_swine_flu (2. sayfa)
-
-
resimdeki ben değil, Primal Diet belgesinin yazarı Kaliforniyalı Aajonus Vonderplanitz
Primal Diet gerçek sağlık için radikal beslenme önerileri veren 1993 'te 1. te 2. düzenlemesi yayınlanmış belge.
Bu belgede Aajonus virüslerin bulaşarak hastalık yapan değil, sadece vücudumuzun bozuk dokuları çözdürmek üzere bizzat vücüdumuz (Béchamp 'ın deyimiyle mikrozima) tarafından üretilen temizlik molekülleri olduğunu anlatıyor.
Aajonus a göre bir virüsün insanı hasta edebilmesinin tek yolu, virüs dolu bir sıvıyı vücuda enjekte etmek. Aşılarda ne var? Virüs. Ne yapılıyor o virüs? enjekte ediliyor. Herkese geçmiş olsun :)
Resimdeki Aajonus olmakla beraber, Aajonus'un önerilerini 2 yıldır toplamda sadece 1-2 ay uygulamama ragmen, duruşum Aajonus gibi oldu yani, iyimser, enerjik, güçlü. Aajonus 'un önerilerinde en temel konu hayvansal ürünleri (et süt yumurta) pişirmeden çiğ olarak yemek. 2 yıl öncesine kadar cok rahatsız edici bir bel ağrım vardı. doktora göre bel fıtığı başlangıcı ve ameliyatla düzeltilebilecek birşeydi. Aajonus'un bu belgesi ve birkaç başka makale & videolara bakarak primal diet uygulamaya karar verdim ve 2018 sonbaharında 10 adet kadar çiğ kuzu kalbi yedim ve şiddetli bel ağrım sıfırlandı ve 2018 sonunda bu diyeti bıraktığım halde, 2 yıldır belimi zorladığım günlerde dahi dikkate deger hiçbir ağrı duymadım cunku çiğ kuzu kablindeki enzim, vitamin (bu ikisi en önemli), yağ ve proteinler belimdeki sorunlu bölgeyi içerden iyileştirdi. Bunun ispatı bu yaşadığım deneyimdir. Dikkat, bu, Aajonusun 100% doğru ve belgesindeki hereyin 100% doğru olduğu anlamına gelmez! Aajonus'un Internet çağı öncesinde bu belgeyi yazdığını düşünürsek, eksik ve yanlış kalan noktaları var. Ancak coğunlukla doğru ve o doğruları uygulayarak bel ağrımı sıfırladım.
Geçtiğimiz Cuma akşamı 100% çiğ inek sütü aldım. Türkiyede Çiğ süt yasal olarak satışına izin verilen (her ülkede izin verilmiyor!) ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından "Çiğ Süt Arzı" tebliği yayınlanmış bir üründür. Gittiğim yer, Bakanlığın bu tebliğine uygun çiğ süt üreten ve bakanlıktan izin belgeli. Süt inekten sağıldığı gibi 0 derecede şişelenip saklanıyor. Bir keresinde aldığımda süt bayağı bir donmuş haldeydi. İşte o sütten cok büyük bir bardaga (50cl'lik bira bardağına!) koyup 0 dereceden biraz içilebilir soğukluğa geldiğinde, çiğ olarak içtim. tadı mükemmel bir kere. İnek sütü, ineğin kanının beyaz kısmı deniliyor. Yani çiğ süt içtiğinde bir bakıma kan içmiş gibi oluyorsun. Pişirilerek pastörize edilmiş (bakınız Louis Pasteur) süt, tüm enzim vitaminleri ölmüş, ölü bir içecek haline geliyor, yarar oranı cok düşüyor. Cuma günü hafif bir başğarım vardı. Çiğ sütü içtikten sonra baş ağrım sıfırlandı (plasebo etkisi değil) sütün kalan 2,5 lt'sini annem kaynatarak pastörize etti. Ondan da sırf lezzet ve keyif amaçlı bir yarım lt daha içtim. Kaynayınca sütün tüm yağı üste cıkıyor, o yağ da cok lezzetli oluyor ama bu sadece doğal süt üreten yerlerdeki sütte olur, markette orda burda alacağınız sütte garantisi yok. Ctsi, pazar ve bugün zımba gibi enerjik haldeyim. 1 bardak çiğ süt. Bu kadar basit. İspatı benim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğkan-0153 -- 7 Eylül 2020; 19:43:7 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
mantık basit meyveyi dalında yerseniz meyve sadece meyvedir.
ama meyveyi bekletirseniz. meyve bekleme süresinde kendini koruma enzimleri salgılar başta alkol olmak üzere
bu 1000 de 1 bile olsa alkol yaşayan hücrelerinde hayata kala bilmesi için yaşlı hücreler içindeki enerji içeriğini almak için alkol salgılar. bu insan bedeninde haliyle de aynı etkiyi yaratır. yani
dalında taze yenilmeyen şeyler insan bedenin deki yaşlı hücreleri yaşam süresini kısaltacaktır.
çünkü içinde 1000 de 1 bile olsa alkol üretilmiştir.
alkol hücre zarının geçirgenliğini artıran ; hücre zarına zarar veren bir madde dir.
zaten bu yüzden beyin alkolü alınca insanlın son derece hassas işleme ünitesi 1 ve 0 devreleri arasında geçişkenlik artar
kimi hızlı düşünür. kimi rahat düşünür . kişi şarkı söyler . kimide otokontrol sistemince bastırılmış duyguları
alkol aldıktan sonra dışa vurum yapar.
insanları şehir yaşamı değil ! bekletilmiş ve içinde alkol oranı artmış gıdalar zehirler ve yaşlandırır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectMan -- 8 Eylül 2020; 9:41:58 >
-
Birçok açıdan yanlış bir düşünce. Bir kere, bitkisel gıdalar üzerinden gidiyorsunuz bu 1. yanlış. Yukarda benim yorum full hayvansal gıdalar et süt üzerinden gidiyor. Hardcore bakış açısı ile yumurta dahi temel hayvansal gıda değil.
Hayvansal gıdaları gözardı etttiğiniz bu düşünce, alkolü odak noktasına koyuyor. Ben bu düşünceyi biryerlerden hatırlıyorum. Bu sağlık ile ilgili değil, bir tarikat düşüncesi. Tarikat yerine din, kültür vs başka sözcükler de konulabilir. Fakat burada tarikatları değil, sağlığı tartışıyoruz. Ve "Alkol, yaşlı hücrelerin yaşam süresini kısaltır" diyerek tarikata bilim giysisi giydirmeye de çalışmısşınız fakat onun deneyi var mı? Fakat deneyi yapan ve yayınlayan tarikatçı olmayacak, bankerlerden, veya biryerden destekli olmayacak, salt objektif ve bağımsız, 1816-1908 arasında yaşayan Antoine Béchamp gibi deneyleri ve çalışmaları sırf gerçeği aralamak üzere yapan, araştırmacı kişi olacak. Var mı öyle bir kaynağınız? Yeni bir iddia olunca, onun objektif bir kaynağı da olmalı. Ayrıca gündem konumuz virüs. o konuda ne diyorsunuz? Louis Pasteur 'un 'hastalık yapıcı bakteri/virüs teorisi' ne katılıyor musunuz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
hastalık yapıcı faktörlere bakılırsa !
youtube üzerinden farklı bakış açıları bile var.
örneğin sayik videoları var ki
burada bazı kronik vakaların daha önce yapılan günahlara kadar sebep sonuç ilişkileri ortaya çıkıyor
tabi olay biraz metafiziki açıdan bir değerlendirme var.
ama dünyada işlenilen hataları karşılığı dünyada cezasının çekilmesi
dünyanın bir sınav olduğunun değil de bir okul olduğu yorumunu getirmekte -
https://forum.donanimhaber.com/kaliteli-uyku-icin-bakir-kablo-ile-anti-statik-yatak--145458969
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectMan -- 9 Eylül 2020; 19:8:4 > -
eti çiğ yemek demek
parazitlerin yumurtalarını da mideye indirmek demek
o yüzden şu an hiçbir yerde etli çiğ köfte satılmyor çünkü ağır ishal tablosuyla seyreden bir hastalıpa sebep oluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 16 Ocak 2021; 18:41:52 > -
parazitlerin bakterilerin olduğunun bizden kaynaklanmadğının göstergesi bu olabilir
ya da ölen bir hayvanın 2-3 hafta sonrasında kemikten başka bir şey kalmamasının nedeni de bu diyebilirsin kendiliğinden nasıl oluyor bakteriler ürüyor kendiliğinden olmuyor sinekler gibi canlılar yumurtaları orada bırakıyorlar ya da yumurtalar orda beklioy ondan
-
O noktada Béchamp hava (air) rolüne değiniyor. Türkçemizde hava mecazi ve deyimsel olarak cok farklı anlamlarda kullanılıyor fakat hava sadece nefes alıp verme, ateşler yakma, pnömatik cihazları çalıştırma veya mevsimleri oluşturma, rüzgar vs den farklı olarak canlı organizmalarla ilgili başka işlevi de olmalı ve Béchamp işte o işlevi açıklamaya çalıştı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bu hastalık domuz gribi türevi olduğunu düşünüyorum
özetle zamanında domuz gribi olanlara
hiç bir şey olmuyor diye düşünüyorum.
2019 aralığında resmen ağızımda köpükler gelmişti !
ondan sonra taş gibi oldum :)
-
olayı çiğ süte bağlamışsın :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X