Şimdi Ara

Domuz gribi 'süper bağışıklık' sağlıyor >> bbc.com/turkce/haberler/2011/01/110111_swine_flu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Domuz gribi 'süper bağışıklık' sağlıyor >> bbc.com/turkce/haberler/2011/01/110111_swine_flu
    bbc news türkçe
    Domuz gribi 'süper bağışıklık' sağlıyor - BBC News Türkçe
    https://www.bbc.com/turkce/haberler/2011/01/110111_swine_flu

ve bizim forum olarak yaptığımız bilimsel anket sonuçu
    https://forum.donanimhaber.com/bilimsel-anket-sonucu-domuz-gribi-c18-gecirenler-korona-c-19-a-bagisiklilik-kazaniyor--144674416

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectMan -- 6 Eylül 2020; 7:45:54 >

• Süper mi über mi orasını bilemem. Ama her geçirdiğimiz hastalık zaten bize bağışıklık kazandırıyor.
  • BBC denilen şarlatan kuruluşu BBCler sevsin.
  • Keşke domuz gribi geçirmiş olsaydık mı diyelim yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • süper güçlerimiz oluştu :) :D
  • 10 sene evvel askerdeyken domuz gribi geçirmiştim ama bu habere hiç itibar edemeyeceğim!

• Geçen sene influenza geçirdim, ağzımın 1 hafta tadı yoktu, ateşim 38 den aşağı düşmedi öksürük hak getire 1 hafta 10 gün çektim. Ama sigara iciyordum hastaykende içmiştim belki ondan geç iyileştim.
    Simdi covid + hastanedeyim :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yazıyı okumadan cevap yazmasak mı? Yazıda Covid sözü geçmiyor ki. Sadece bütün grip türlerine karşı süper bağışıklık sağlayabileceği üzerinde çalıştığı söyleniyor. Covid bir grip virüsü değil. (Covid + olan arkadaşa acil şifalar dilerim.)

• BBC'nin haberlerine inanan, medyada görünen her yeme lapin balığı gibi atlayan biri...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O Donem okullarda maske veriyorlardı

• smart0201 kullanıcısına yanıt
    Askerde bize de 3in1 verdiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A21AA1D72

Askerde bize de 3in1 verdiler
    Adalet

• Adamlar bilimden, neden sonuç bağı kurmaktan o kadar uzak ki BBC olduğu için inanmıyorum diyor. Akit ve A Haberin basına olan bu güvensizliği oluşturması anlaşılabilir bir yere kadar tabi ama haberin kaynağı Journal of Experimental Medicine dergisinde yayınlanan bir araştırma.
    Inancının ilk emiri olan Oku'ya tepki olarak doğmuş arkadaşlar okumaz ama yinede ilgili araştırmanın bilimsel makalesini buraya bırakalım, belki merak eden, yabancı dil öğrenecek zeka seviyesine sahip bir insan okuyup faydalanır.

rupress.org
    Broadly cross-reactive antibodies dominate the human B cell response against 2009 pandemic H1N1 influenza virus infection | Journal of Experimental Medicine | Rockefeller University Press
    https://rupress.org/jem/article/208/1/181/40767/Broadly-cross-reactive-antibodies-dominate-the

• MeMETH_ kullanıcısına yanıt
    Journal of Experimental Medicine websitesine,kimin yayını olduğuna baktın mı?

ROCKEFELLER UNIVERSITY

Dünya tarihinin gelmiş geçmiş en büyük ganimet kaldırmış ailesi Rockefeller.

Louis Pasteur'un hastalık yapıcı virüs teorisini, laboratuvar ve patentli ilaç odaklı 6 yıllık tıp eğitimini, milyarlarca dolar para yedirerek tüm dünyadaki tıp fakültelerinde okutulmasını sağlayan, insan sağlığını hayatının misyonu edinmiş "hayırsever" işadamı David R. Rockefeller'in Üniversitesi 'nin yayınına güvenirim diyorsun yani.

Alkışlar içersinde tebrik ediyorum

• dediklerin doğru ise ;

zaten domuz gribini bunlar yapmış ise

haliyle doğal mutasyonları suni mutasyona çevirmişlerdir ki

bu şekilde hem doğal hemde suni mutasyona karşı bağışıklılık kazanmak olası.
  • Domuz gribini onlar yaptı demedim ki?

Sadece arkadaşın cok güvenilir dediği yayının sahibi Rockefeller University dedim ve David R. Rockefeller'ın 1800'ler sonu 1900'ler başında Louis Pasteur'un "hastalık yapıcı virüs teorisi" ni hışımla destekleyen baronlardan biri olduğunu söyledim.Louis Pasteur'u desteklediği bilinen diger baronlar: Johns Hopkins ve Andrew Carneige.

Bu arada mutasyona karşı bağışıklılık kazanmak dediğin şey, sadece Pasteur'un virüs teorisi kapsamında geçerli fakat Pasteur'un virüs teorisi geçersiz.

Pasteur o teoride ne diyor? Örneğin, pastörize edilmemiş (hehe) süt içersen içindeki bakteriler seni hasta eder, değil mi o yüzden tüm dünyada sütler hep pastörize satılıyor değil mi? Evet öyle. Bu durumda ben sürekli hiç pastörize edilmemiş çiğ süt içersem ne olur? Er geç hasta olurum değil mi? Ama 1+ yıldır haftada birkaç kez çiğ süt içiyorum hiçbirşey olmuyor, tersine, çiğ süt içtikten bir süre sonra vücüdum süper enerjize oluyor. Bu nasıl iş doktor bey :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğkan-0153 -- 6 Eylül 2020; 20:40:42 >

• nobel de dinamiti icat etti !!

ama savaşlarda daha verimli kullanıldı.

şimdi bu adam iyi mi kötü mü !?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProjectMan

nobel de dinamiti icat etti !!

ama savaşlarda daha verimli kullanıldı.

şimdi bu adam iyi mi kötü mü !?
    Domuz gribi 'süper bağışıklık' sağlıyor >> bbc.com/turkce/haberler/2011/01/110111_swine_flu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğkan-0153 -- 7 Eylül 2020; 19:14:59 >
  • Bir tıp dergisi, doktorlar ve bilim adamları ile bilimsel bir araştırma yapıyor. Neyse niye uzatayım ya. Üniversitede Rockfeller yazıyorsa doğrudur sen haklısın. Hatta zaten Amerigalı bunlar. BBC ROCKFELLER AMARIGANIN OYUNU bir araya gelmiş ben görememişim pardon. Ecnebiye mi güveneceğim mis gibi TÜİK verilerimiz, TÜBİTAK'ımız varken.
    Salam ve sucuk ile.

• MeMETH_ kullanıcısına yanıt
    Azizim tekrar düşün.

Bir sağlık dergisi ve sahibi Rockefeller.

Sence o dergide çalışanlar neye göre araştırma ve yayın yapar?

Parayı verenin istediğine göre.

Rockefeller vakfı, 1910-1950 arasında (genel dönem olarak, yılı yılına değil) diger baronlar Amerika ticaret kralı Johns Hopkins ve Amerika demir çelik kralı Andrew Carneige ve dünya finans kralı John Pierpont Morgan ile birlikte geliştirdikleri "Yeni Tıp" sistemini benimsemesi için ABD ve Avrupa'da tıp fakülteleri, hastanelerde calışan onbinlerce doktor, bilim insanı ve araştırmacıya, 1920'lerın dolar cinsinden 100 milyon dolar bugünün dolar cinsinden 1.2 Milyar dolar para dağıttı, bunun belgesi var. Bu ganimetçi Rockefeller sence durup dururken neden öyle para dağıtır? Tabi ki kendi kurdukları yeni tıp sistemi için dağıttı. Bu sisteme uymayan sağlık okulları kapatıldı, başkaldıran doktorlar hapsedildi! Bunların da belgesi var. Rockefeller ceza yasalarını da kendisine göre düzenletti cunku, herşey paraya bakar, bunlar bilinen gerçekler. Şu anda ABD hükümeti en cok ve başta olmak üzere hemen tüm hükümetler, Rockefeller-Hopkins-Carneige-Morgan çıkışlı "yeni tıp" tabanlı sağlık sektörünün uygulama merci. Bu sektör günümüzde dunya capında yıllık 15 trilyon dolarlık dev bir büyüklüğe erişti. Corona sonrası bu büyüklük daha da arttı.

Tüm bu virüs yaygarasını koparanlar da bu dev sağlık sektörü ve bu sektörün arkasındaki bu ganimetçi baronlar.

"Güvenirim" dediğin yayın işte bu ganimetçi baronların yayın kuruluşu. Güvendiğin şey gerçek bilim değil, 1800'lerin demir celik petrol finans ve ticaret baronlarının geliştirdiği bilim.

1850-2020 yılları arasında sayısız deney ve çalışma ile

Fransız Profesör Dr. Antoine Béchamp (1816-1908)
    Alman zoolog Günther Enderlein (1872-1968)
    İngiliz Dr. Montague R. Leverson (1830–1925)
    Fransız Dr. Jean Elmiger (1935 - )
    Fransız Dr. Eric Ancelet (1953 - )
    (diger bilim insanı ve araştırmacılara ek olarak)

virüslerin insandan insana bularak hastalık yapıcı olmadığını, virüslerin vücuttaki bozuk hücreleri vücuttan atmak için bizzat hücrelerimiz tarafından üretildiğini belirtiyor ve bu konuda somut çalışma ve örnek de veriyor (burada iletmem uzun olur)

Rockefeller bilimi, bu yukardaki araştırmacı kişilerin çalışmalarını yok sayıyor ve para verdiği yayınlarda yani tüm medya, wikipedia, tv kanallarında gösterilmemesini sağlıyor yani bu konuda insanların bilgilenmemesini istiyor.

Başka deyişle, su anda bildiğiniz şeyler, Rockefeller ve ayinesi ganimetçilerin insanların bilmesini istediği, insanlar için uygun gördüğü şeyler.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.