Şimdi Ara

donanım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim bilgisayar her açılışta yeni donanım bulundu mesajı ile beraber açılıyo (ondan sonrada donanım yükleme sihirbazı açılıyo)...ben bu mesajın açılmamasını istiyorum. ne yapmam gerekir ... yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyi mi böle -- 24 Mart 2007; 12:15:45 >

• denetim masasi, sistem ,aygit yoneticisine bak bakalim surucusu yuklenmemis herhangi birsey var mi?. varsa surucusunu yuklemen gerekir.
  • yüklenmemiş var ama daha önce bu mesaj gelmiyodu bilgisayarım açılırken ...
  • ya suruculeri yukleyeceksin , yada pc ye bagladigin seyleri (bununla ilgili olarak) sokeceksin .
  • ünlem işareti nerde yani hangi donanımda görünüyor üstünde sagtık güncelle hayır bu kez degil ve otomatik olarak güncelle yi dene eger varsa driver ı nı yüklemelisin önce kurulu oldugu için çıkmıyordur
  • yeni speaker aldım onu taktıktan sonra oldu ama sorunsuz çalışıyo....ama mesaj yine çıkıyo
  • hoparlör le alakalı oldugunu sanmıyorum belki seskartı için dir sen ünlem işaretinin altında ne yazıyor onu yaz buraya yada bir resim koy bakalım neymiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Corsa Donanım Paketleri
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.