Bildirim
Donanim arızalarını gösteren program..
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
O tarz bir program olduğunu sanmıyorum.Donma olayına gelince;pc açılıştamı donuyor,yoksa herhangi bir programı açmaya çalıştığnında mı? -
acılısta donmuyor, normal acıkken herahngi birsey yaparken muzik internet falan kitlenip kalıyor.. ekran direk öylece kalıyor, harddisk ten calısma sesi gelmiyor.. -
Epox ana kartlarda hata kodu göstergesi var
yani donanımla ilgili sorunu o koda bakarak tespit edebiliyorsun.
fazla ayrıntı vermiyor ama bölgeyi tespit edip arızaya daha çabuk ulaşıyorsun.
Saygılarımla. -
quote:
Orjinalden alıntı: aaakodi
Epox ana kartlarda hata kodu göstergesi var
yani donanımla ilgili sorunu o koda bakarak tespit edebiliyorsun.
fazla ayrıntı vermiyor ama bölgeyi tespit edip arızaya daha çabuk ulaşıyorsun.
Saygılarımla.
Malesef hata dizustumde :( -
Şuna bir bak.Şöyle bir alıntı buldum.Sana uyarsa denersin.Adam şöyle demiş.
DENETİM MASASI/PERFORMANS VE BAKIM/GÜÇ YÖNETİMİNDEN AŞAĞIDAKİ ŞEKLİ İZLEYEREK HİÇBİRİ DİYE İŞARETLE. AYNISI BENDE OLUYORDU. HP ZAMANLARA AYAR KOYMUŞ BEN DEĞİŞTİRDİM. ŞU ANDA BENİM LAPTOPTA DA KAPANMA PROBLEMİ YOK.
-
quote:
Orjinalden alıntı: chingachgook
Şuna bir bak.Şöyle bir alıntı buldum.Sana uyarsa denersin.Adam şöyle demiş.
DENETİM MASASI/PERFORMANS VE BAKIM/GÜÇ YÖNETİMİNDEN AŞAĞIDAKİ ŞEKLİ İZLEYEREK HİÇBİRİ DİYE İŞARETLE. AYNISI BENDE OLUYORDU. HP ZAMANLARA AYAR KOYMUŞ BEN DEĞİŞTİRDİM. ŞU ANDA BENİM LAPTOPTA DA KAPANMA PROBLEMİ YOK.
Malesef bunlada olmuyor. Galiba ram slotum bozuldu :(
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X