Rami 16 yapın 1 de ssd ekleyin nasıl fark ediyor görün. Hele cs go ga < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Donanım Arşivi MD2 - Toplama Bilgisayar + 144HZ LG Monitör - İTOPYA - 4899 TL (3. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: acura07Rami 16 yapın 1 de ssd ekleyin nasıl fark ediyor görün.
Hele cs go ga
16gb ram var zaten. 2 tane ssd var laptopda biri m2 ssd. ekran kartı gtx960m , i7 6.nesil. servarda 40-50 kişi olunca fps 110lardan 20ye ani düşüp çıkıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM -- 26 Aralık 2020; 19:43:38 > -
6700hq 950m ile bende oynuyordum 3-4 ay öncesine kadar.
130 civarı fps ile.
Başka bir yerde sıkıntı olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamam. Sen topla.... -
144hz FHD monitör dahil bana denk bir sistem toplar mısın bütçem 5000 bekliyorum?
-
2. El toplar :) -
Ben aldım siteye zor girildi sürekli denedim kargo gelince yazacam her detayını
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 yukarıdaki arkadaşa yazdım ücretsiz verecekmişte, sonradan birisi 5750tl teklif etmişte bilmem ne bilmem ne, insanlar ne kadar karaktersiz ya, yalandan iş yapıyor. belkide dolandırıcının teki. dikkatli olun ..
-
Almış bulunup da vazgeçen varsa kapalı kutu şekilde gelip alır ödemesini de nakit yaparım. Ben alacaktım alamadım. 1 adet kendime arıyorum al sat için değil.
-
Böyle mesajlar atmayın uyarı geçmişime baktım 5 6 kez uyarı puanı atmışlar bende diyorum bu ceza puanı ne böyle. Yakında banlayacaklar herhalde. Millet ana bacı gidiyor neler neler oluyor burada bizim tüm sohbetlerimize ceza atmışlar neredeyse -
Yolunu bulmuş o havale sipariş açmış havaleyi yap banada komisyon ver diyordur :) -
O monitör yerine bundan koysanız ya ondan bin kat iyi ve 100 TL pahalı hakan abibeyoutubeoyuncu monitörü TUF Gaming VG249Q1R Asus 165hz(oc) 1MS (1595₺)https://www.youtube.com/watch?v=5Y23Q3dnpRc&feature=youtu.be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
ınsallah bozuk gelırde daha gelmeden don bıcmeyı gorur adı yaratık
-
İşin kötüsü adama bir şey de diyemiyorsun. Bir şey desen "serbest piyasa, istediğim fiyatı koyarım" diyecek. Bunun gibiler yüzünden gerçekten ihtiyacı olanlar alamadılar belki de.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evil Belief -- 27 Aralık 2020; 19:24:53 > -
Stok dün 2,5 saat içinde bitti maalesef hocam. Ben de ihtiyacı olan bir arkadaşa tavsiye etmiştim, site çöktüğü için aldı mı alamadı mı belli değil. Para çekilmiş ama siparişlerim sayfasında görünmüyormuş. Umarım alabilmiştir. Bu işi ticarete dökenler 5'er 10'ar tane almışsa zor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X