Şimdi Ara

Donanım Arşivi MD2 - Toplama Bilgisayar + 144HZ LG Monitör - İTOPYA - 4899 TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
6.579
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Google.com.tr : Bundle nedir neden yapılır?
  • Aynı problem bende de oldu. Parayı çekti sipariş görünmüyor. Bugün aradım sistemde problem vardı. Banka işlem görüntüsünü mail atın dediler. Arkadaşınıza söyleyin isim soyisim ekran görüntüsü ve teli yazarak mail atsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EaEnki kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler, bugün arayacaktı İtopya'yı. Akşam bir sorayım ne yapmış. Ulaşamadıysa sizin yaptığınızın aynısını yapsın 

• Arkadaşlar öncelikle merhaba. Bu sistemden aldım herşey iyi güzel fakat monitörde 1 tane ölü piksel çıktı. Bu normal sayılabilecek bir durum olabilir. Gönül isterdi hiç çıkmasın ama şansımız yaver gitmedi. Ben bunun şans mı yoksa herkese ölü pikselli mi gönderildiğini öğrenmeye çalışıyorum. Kargolar elinize ulaştıkça bilgilendirirseniz sevinirim. İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Younusjo -- 30 Aralık 2020; 17:54:29 >
  • Laptopu boşver 5000tl toplama pc özellikleri laptopdan daha iyidir
  • güya 50 bin beğenmeye yeni sistem toplayacaktı ses yok

• Güncel durum ne oldu arkadaşlar, aynı problem benim de başıma geldi fakat ben dün fark ettim 2 hafta geçmiş üstünden parayı o gün çekmişler ama ben fark etmemişim siparişlerime de düşmemiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerKrc -- 9 Ocak 2021; 20:20:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Younusjo Y kullanıcısına yanıt
    Bende aldım. Bende sorun çıkmadı .
  • xtcx kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim haber verdiğiniz için.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.