Şimdi Ara

Donanim Birimlerinin İsim Model Ve Özelliklerini Bilmiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a Beyler Biliyorum Biraz Kazmaca Olcak Ama Söyliyecem :D
    Pc Yi Geçen Sene Aldık Bildiğim Özellikleri
    Asus Anakart
    Intel Pentium D 3.00 Çift Çekirdek İşlemci
    1 Gb Ram ( 512x2 Kingston )
    512 Ekran Karti ATI Radeon x1600 Series
    Ses Kartını Fln Önemsemiyorum Onu Salla :D

Para Birktirdim de Ram Alıcaktım 1 Gb. Ramlerin Mhz sini Öğrenmek İçn İnterneti Bi Yokladım Program Fln Önermişler Hep Ama Bu Programlarda Para Cart Curt İstiyor . Sistemimin Özelliklerini Öğrenip Buna Göre Kingston 1 Gb Ram Alıcam Ama Öğrenemiyorum:D . 32bit mi 64 mü Olduğunu Bilsem İlerde Ona Göre Ram Alıcam Nasıl Öğrenicem Bi Yol Gösterin Hacılar :D

• everest Ultimate Edition isimli programı kullanabilirsiniz..
  • Bi Download Linki Varsa Atsana Be Hacı Girdiklerim Ya Bulunamadı Yada Download İçn Kredi Kartı No Fln İstio :D

/Edit Tmm İnndir.Comdan İndirmeye Başladım Bu Konunun Altına Anakart Modelini Yaziyim Bi Yardmcı Olursunuz :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pnomecasous -- 28 Haziran 2008; 21:36:33 >
  • Google den everest Ultimate Edition olarak aratın ilk çıkan indir linkinken indirin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuemrek -- 28 Haziran 2008; 21:43:36 >
  • Sanirim bunlar Yeterli Olur Tam Proyu İndirirken Ramlare Bir Daha Baktım Görmiyim Diye Küçk Yazmişlar 677 yi Ya 3. Bakışta Gördüm :D

CPU Türü DualCore Intel Pentium D 925, 3000 MHz (15 x 200)

Anakart Adı Asus P5LD2 SE (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN)
    Anakart Çipseti Intel Lakeport i945P

DIMM1: Kingston 512 MB DDR2-667 DDR2 SDRAM (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz)
    DIMM3: Kingston [ TRIAL VERSION ]

Görüntü Bağdaştırıcısı Radeon X1600/1650 Series Secondary (512 MB)
    Görüntü Bağdaştırıcısı Radeon X1600/1650 Series (512 MB)

3D-Hızlandırıcı ATI Radeon X1600/1650 Series (RV535)

/Edit
    Bi Ram Tavsiyesi Alabilirim Şmdi Sanırım:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pnomecasous -- 28 Haziran 2008; 21:46:35 >
  • Anakartın max. 4 GB kapasiteli ve DDR2 667 MHz ram destekliyor.

Alacağın ram DDR2 667 MHz olmalı.

Anakartın ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsin :
    http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=1022&l1=3&l2=11&l3=185&l4=0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuemrek -- 28 Haziran 2008; 22:23:24 >
  • Cok Saol Hacı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Önemli değil , yardımcı olabildiysem ne mutlu.
  • Haci bi Sorum Daha Olucak
    Anakartta 4 Slot Var 2şerli Soldakiler Sarı Sağdakiler Siyah . Sarı Slotlara 512 Ram Takılı 2sine Siyahlar Boş 1 Gb Ram Alınca Ben İnş Hangi Slota Takicam 1Gb Lığı Ve 512Likleri Bi Öneri . Mantıken En Soldakine 1Gb Yanina 512Mb Dier Sarı Slota da Bir 512Mb Deilmi Yinede Bir Soriyim İstedim :D
    Ahanda Buda Benim Eziq Sistem:D

• quote:

Orjinalden alıntı: Pnomecasous

Haci bi Sorum Daha Olucak
    Anakartta 4 Slot Var 2şerli Soldakiler Sarı Sağdakiler Siyah . Sarı Slotlara 512 Ram Takılı 2sine Siyahlar Boş 1 Gb Ram Alınca Ben İnş Hangi Slota Takicam 1Gb Lığı Ve 512Likleri Bi Öneri . Mantıken En Soldakine 1Gb Yanina 512Mb Dier Sarı Slota da Bir 512Mb Deilmi Yinede Bir Soriyim İstedim :D
    Ahanda Buda Benim Eziq Sistem:D

Slotların renkli olması ramlerin dual olarak çalışması içindir.

Elindeki 2 adet 512 Mb ram sarı slotlarda takılı demişsin.512 Mb lık ramlerin bu şekilde dual olarak çalışıyor zaten.

Eğer 1 GB ram alacaksan , bence 2 adet 512 Mb ram alıp siyah slotlara takarak bu ramleride dual olarak çalıştırabilirsin.

Çünkü tek 1 GB ram alırsan , sarı slotlara taktığın ramler dual olarak çalışmayacak.

Buna gerek var mı diye sorarsan, ramlerin dual olarak çalışması en fazla %10 luk performans artışı sağlar.Yinde sana kalmış.

Benim sana tavsiyem ekonomik durumun iyiyse 2 adet 1 GB ram almandır.

• 55YTL Civarı Param Var Sanirsam Bi 25 Daha Toplasam Alırm 2 Adet 1Gb Ram Cok Saol Abi Sen Olmasan Cahal Dolaşcaktık Ortalıkta Hakkını Ödeyemem
  • Önemli değil kardeşim , amaç bilgi paylaşımı.
  • bende ram alıcamda bende 512 var oem 333 mhz 400 mhz lik 512 alıp mı dual yapsam daha iyidir yoksa 333 mü alıp dual yapayım. nedense mhz düştükçe fiyat da artıyorda. ayrıca birinin oem diğerinin kingston veya ocz olması kötü olurmu yardım ederseniz sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: slayer90

bende ram alıcamda bende 512 var oem 333 mhz 400 mhz lik 512 alıp mı dual yapsam daha iyidir yoksa 333 mü alıp dual yapayım. nedense mhz düştükçe fiyat da artıyorda. ayrıca birinin oem diğerinin kingston veya ocz olması kötü olurmu yardım ederseniz sevinirim

Anakartının marka ve modelini yazarsan sana yardımcı olabiliriz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.