Şimdi Ara

Donanim degistirdim pc acilmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bir sure on e Asus m5a99fx pro anakart ve fx8350 islemci aldim ve eski sisyemime ekledim. Sonra pc yi ilk actigimda memok uyari ledi yandi ve alarm sesi veldi memok tusuna bastim ve sonra bilgisayar acildi ama sadece biosa girebiliorm windows yukleme penceresinden sonra reset atio pc. Sorun ramden zannettim bugun anakartin uyumluluk listesinde olan corsair 1866mhz ram alip taktim ama yine ayni sorun cikti. Anakarti degistirdikten sonra format atmalimiydim yoksa donanimsal bir uyumsuzlik mu var. Yardimlarinizi bekliyorum sagolunji

• Anakartı değiştirdiğinde eski kurulu Windows'un açılmaz,kullanamazsın.
  • anakartla beraber harddiskide değiştirmek lazım diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grondan

Arkadaslar bir sure on e Asus m5a99fx pro anakart ve fx8350 islemci aldim ve eski sisyemime ekledim. Sonra pc yi ilk actigimda memok uyari ledi yandi ve alarm sesi veldi memok tusuna bastim ve sonra bilgisayar acildi ama sadece biosa girebiliorm windows yukleme penceresinden sonra reset atio pc. Sorun ramden zannettim bugun anakartin uyumluluk listesinde olan corsair 1866mhz ram alip taktim ama yine ayni sorun cikti. Anakarti degistirdikten sonra format atmalimiydim yoksa donanimsal bir uyumsuzlik mu var. Yardimlarinizi bekliyorum sagolunji

hdd değiştirin düzelmesi lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz298

quote:

Orijinalden alıntı: Grondan

Arkadaslar bir sure on e Asus m5a99fx pro anakart ve fx8350 islemci aldim ve eski sisyemime ekledim. Sonra pc yi ilk actigimda memok uyari ledi yandi ve alarm sesi veldi memok tusuna bastim ve sonra bilgisayar acildi ama sadece biosa girebiliorm windows yukleme penceresinden sonra reset atio pc. Sorun ramden zannettim bugun anakartin uyumluluk listesinde olan corsair 1866mhz ram alip taktim ama yine ayni sorun cikti. Anakarti degistirdikten sonra format atmalimiydim yoksa donanimsal bir uyumsuzlik mu var. Yardimlarinizi bekliyorum sagolunji

hdd değiştirin düzelmesi lazım

Hdd yeni yavvv

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anakarttan değiştikten sonra tekrar format atmayı deneyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: PeerNet*

Anakarttan değiştikten sonra tekrar format atmayı deneyin.

Dedinizi yapıcam büyük ihtimalle ondan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • anakart değişince hdd değişir mi ya ne saçmalıyorsunuz siz
    Yeni donanım takılınca yazılımı baştan yüklemen gerekir. (format)
    Kolay gelsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: melih9478

anakart değişince hdd değişir mi ya ne saçmalıyorsunuz siz
    Yeni donanım takılınca yazılımı baştan yüklemen gerekir. (format)
    Kolay gelsin..

Teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.