Şimdi Ara

donanim fiyatlari

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ya ben Amerika'da yasiyorum ve bugun bir sey ararken bu siteye girdim ama sitede okudugum haberlerde bahsi gecen donanim fiyatlarinin Amerika'dakilerle ayni oldugunu gordum. Gerci haberlerin kaynaklari Amerikan siteleri ama ben yine de merak ettim hakkaten Turkiyede bu cihazlar bu fiyatlara bulunabiliyormu. Yani mesela Viewsonic Pocket PC V35 icin $250'dan bahs ediliyor ki bu alet 300 Mhz. islemcili 64 mb. ramli oldukca kuvvetli bir sey ve burasi icin bile oldukca iyi bir fiyat bu. Dahasi hakkaten bu kadar genis yelpazede urun bulunuyormu Turkiye'de yani burdaki markalarin hemen hepsiyle ilgili haberler var. Yani Turkiyeye sik sik gelen ve de dunyanin pek cok ulkesinde bulunmus bir insan olarak Turkiye'nin Afrika'nin ortasindaki icsavas yasayan ulkelerden birisi olmadiginin farkindayim ama diger taraftan da Amerika'da ozellikle elektronik konusundaki urun cesitliligini uc dort yil once gittigimde Avrupa'da dahi gorememisken bugun Turkiye'de Amerika ile kiyaslanabilecek cesitlikte ve hemen hemen ayni fiyatlarda urun bulunduguna hem de markali urun bulunduguna inanmak bana zor geldi. Yine de durum buysa globallesme denen meretin iyi taraflari da var demektir, tabi bunu iyi olarak algilarsaniz.

Herneyse de yani birileri bana bu sitedeki haberlerde adi gecen her urunun Turkiyede bulunup bulunamadigini ve de bulunuyorsa bu fiyatlara bulunup bulunamadigini soyleyebilirse cok memnun olacagim.

Herkesin bayramini tebrik ederim.

Ahmet

• Amerika dünyan?n en ucuz ülkesi. Ço?u ürün Türkiyede bulunacakt?r. Kald?ki bu arz talep meselesi, e?er ki bir arz söz konusu ise neden bu ürün Türkiyeye gelmesin ki ? onu anlayamad?m ben... Yanl?z fiyat? kesinlikle usa fiyat?ndan fazla olacakt?r.
  • ee orası ABD
  • Hiçde yadırganacak birşey değil. Bu şekilde düşünülmesini yadırgadım. Globalleşmeden nasibini herkesin alması gerek. Amerikalılarında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.