Şimdi Ara

araba fiyatlari

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • araba fiyatlari internette daha pahali diyolar peki gercek fiyatlari nerden bulacaz?
    cogu galeride internete ilan veriyor ama

• O indirim farklarından kaynaklanıyor.yoksa genelde anahtat teslim aynıdır ancak bi ton indirim var.Öğrenmek istersen en sağlamı bi kaç bayiden fiyat almak..........
  • internetteki fiyatlarla bayi fiyatları arasında ne kadar oynuyor
  • İkinci elde genelde % 5-% 10 arasında falan düşüyor fiyatlar aklında bulunsun
  • İnternetteki 2. el fiyatları neredeyse hep daha pahalı. DOD falan gibi firmaların arabaları ile aynı sayıp kafasına göre fiyat sallıyor bazı insanlar. Adam doğru dürüst bakımını bile yapmadığı arabasını 101 nokta testinden(emin değilim 101di heralde) geçmiş otomobil ile aynı kefeye koyup fiyat yazıyor.
  • En yakın oto pazarına gidin... İşte gerçek fiyatlar orada. İnternet minternet hikaye. Ben internete güvenip arabama ona göre fiyat biçmiştim. Sonra ne oldu? 22000 YTL düşünürken 18000 YTL ye sattım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: resmonse

En yakın oto pazarına gidin... İşte gerçek fiyatlar orada. İnternet minternet hikaye. Ben internete güvenip arabama ona göre fiyat biçmiştim. Sonra ne oldu? 22000 YTL düşünürken 18000 YTL ye sattım...

kardeş araba neydi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2000 Bora Comfortline otomatik. Gümüş gri.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.