Şimdi Ara

Donanım Haber çantaları satışta (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
1
Favori
12.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ulan ne adamlarsınız hiçbir şeyi beğenmiyorsunuz. 50-60 liraya bir işe yaramayan düz dandik çantalar alırsınız, bu kadar kullanışlı ve fonksiyonel çantayı 120 liraya görünce hemen çok pahalı vs. Kardeş adamlar çanta başına 60 lira kar etmeyecek merak etme, zaten alacağın fiyat bu bu tarz çantalar için gayet normal.

On numara çanta olmuş helal olsun. Bende alacak çanta arıyordum. Sırt çantası ve omuz çantası olarak değişmesi harika bir ayrıntı tam istediğim şey üniversite öğrencisi olarak. Kesinlikel alacağım.
  • -çantalar videoda güzel görünüyor ama canlı gözle inceleme imkanı olmalı

-çanta aslında pahalı değil daha geçen hafta us polo dan 200 tl ye çanta aldım. ama şöyle birşey var bu çanta dh logolu ve sanki dh çalışanı yada çekilişle kazanmış gibi bir izlenim vereceği için kullanırken prestij sağlamayacak,reklam ürünü gibi duracak ki zaten reklamda olacak o yüzden daha ucuz olmalıydı en azından üyeler için

-m&w adlı firmanın internet sitesi kullanışlı değil fotoğraflara bakmak çok zor oluyor.
  • Calistigim bilisim firmasi icin 15 adet canta alma yetkisi verildi. Belirlenin butceye uyuyor fakat mesut cevik'in teknoseyir ile ilgili hadsiz yorumlarindan oturu bu cantadan almayi düşünmüyorum. GM odemeleri aksatinca zor tabi sizin de isiniz.

• Dolar mı? Site de dolar yazıyor şaka gibi. TL yazsanız olmuyor muydu? M&W ne ayrıca? Websiteleri de çok kötü. Bug dolu.

• pahalı abi ..

donanımhaberde üyelerini kazıklıyor he...
    satsana 50 tl ye birde niye 2 modelde ayrı fiyat bari aynı fiyat yapsana..

senin reklama ihtiyacın yok senin kar etmene ihtiyacın yok hem çantayı bana pahalıya satacaksın hemde benim üzerimden reklam yapacaksın..

yemezler canım....

• Almam.Ayrıca tasarım da çok kötü.

• parada değilmiş 100 lira :D
  • fiyatta indirim istiyoruz...
  • Transformers olanından aldım.Fiyatı kalitesi ile doğru orantılı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Model olarak da erdi abiyi kullanmışsınız ya helal olsun
  • Ah keske urunun ustunde o gereksiz kullanici adlari olmasa. Cok guzel ve fonksiyonel olmus ozellikle transformers model. DH logosu da cok yakismis ama o kullanici adlari oldugu surece almam asla.

• quote:

Orijinalden alıntı: MertBuyuk

76 dolar $40 indirim desek 46 dolar civarı oda 100lira eder , bence normal diyebiliriz .

40 $ indirim 36$ yapar

• Çantalar gerçekten hoş duruyor. Ben yinede üzerinde fazla çalışılmadığını düşünüyorum.Nedeni ise çanta üzerindeki dikişin renkleri oldukça sırıtmış, koyu renklerde olsaydı kendini fazla göstermeyebilirdi...

• pahalı abicim...
  • İki modelde 15.6" laptoplar için yapılmış. Birde 13.3" versiyonunun yapılması lazım. Ayrıca kimlerin nickleri yazıyor. Bunlara bir açıklık getirilmesi lazım. En azından ilk mesajda text olarak yayımlanması gerekli.
  • bunuda gordumya bal satanların vb. reklamları gıbı

• Çok fonksiyonel filan diye görende uzay mekiği oluyor sanacak dolar cinsinden satışa sunulmasını doğru bulmadım.Sterlin veya Euro tercih edilmemesi büyük eksiklik...
  • Transformer olan modeli, dün elime ulaştı. Fiyatını pahalı bulan arkadaşlar, çantanın 2 yüzü olduğunu ve hem sırt hemde yan çanta olarak kullanılabilidğini gözden kaçırıyorlar sanırım. Ayrıca kalitesi gayet başarılı. Beklediğime değen bir çanta olduğunu söyleyebilirim. Teşekkürler DH.

• tek kelime PA-HA-LI

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.