Şimdi Ara

Donanim Haber Carting Turnuvası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bu kadar çok motorsporları tutkunu var bence bir carting organizasyonu yapalım hatta bu işi üstlenebilirim tuzla carting pistinde yapabiliirz???

Eğer olumlu yanıtlar alırsam hemen çalışmalara başlarım...Hatta bunu geleneksel hale bile getirebiliriz...trafik te hız yapmayalım...ben araba tuttunu biriyim ama istanbul trafiğinden gün geçtikte nefret ediyorum
    Gelin bu tutkumuzu güzel bir organizasyonda birleştirelim stress atalım eğlenelim???

HADi baaalım :D

• Gece 11-12 gibi buralarda olucam arkadaşlar o zaman kadar msj attı kaçtı yapmayalım
  • 1 msj bile yok wala :D ilginç alsında yada normal bütün topiclere bakınca daha çok çaylak var normal normal diorum.. formu gezdim bi daha bu bölüme pek giricemi sanmam, bi kaç yıl sora belki...

buraya msj atan olursa pm atsın bi zahmet...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CINGIL -- 15 Temmuz 2005, 23:11:11 >
  • gerçekten bu topike 2 sene boyunca kimsenin cevap yazmaması ilginç. Böyle bi organizasyon olursa ben varım arkadaşım. Hertürlü kapışırız inşallah.
  • Hortlağa Gel. Valla sinan ağbide yapalım diyodu ama ..
  • Mesaj hortlatmaca :)))
  • Ben gelemeyebilirim ama carting de yarışmalara katılmış birini yollayabilirim.
  • troll'e geeel geeel :) haydi bakalım
  • Şaka maka yapalım bir ara
    Gerçi 8 senede yapılamamış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tarih aralıklarına bak :D neyse 2016 da yine yazarım gorusuruz :D
  • Konuyu açan arkadaş iplenmeyen adam olmuş resmen

8 senede 11 mesaj ve 5i konuyu açana ait

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nk061 -- 6 Temmuz 2013; 12:55:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Konuyu açan arkadaş iplenmeyen adam olmuş resmen

8 senede 11 mesaj ve 5i konuyu açana ait

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ara ara böle trolller iyi oluyor ağa düşenleri temizlemek lazım :))
  • Neredeyse 2 senede bir yorum atılmış eğer böyle bir turnuva olursa bende gelmek isterim tekrar hort
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.