Şimdi Ara

DONANIM HABER DEV YAZILIM ARŞİVİ (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
485
Cevap
27
Favori
125.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TRAFİC TESCİL PROGRAMI LAZIM ARKADAŞLAR TEŞŞEKURLER ŞİMDİDEN
  • teşekkürler
  • Teşekkürler hacı ;)
  • Arkadaşlar uzun süredir konuyu güncelleyemiyorum.Elimde daha eklencek 40-50 civarı hazır yazılım konusu duruyor ama bir taraftan okul bir taraftan iş hayatı zor oluyor vakit bulamıyorum.Verilen linklerin bir kısmı silinmiş olabilir.Bunları bana mesaj atarsanız güncellerim.Ama tek tek girip hepsini kontrol etmek için fırsatım yok.Eğer link silinmiş ise mesaj atın veya Google'dan aratın bulursunuz.

Windows Vista ve 7 ile uyumluluk konusuna gelince genelde yazılımları verirken direk belli bir sürüm olarak değil genel bir link verdim.Yani tıklayıp indirdiğiniz yazılım her zaman son sürümü olcak.

• arşiv için teşekkürler.4 yıldır linkleri güncellemek hiç kolay değil heralde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -w K- -- 15 Mayıs 2010; 22:16:59 >
  • Çok güzel bir arşiv elinize sağlık
  • Elinize sağlık çok güzel olmuş çok işime yaradı
  • yarin sabah bir isim cikmazsa linklerin download managerimda iniyor olacak cok tesekkurler bu arsivi bir araya getirdigin icin elimde olmayan bircok program var burada.

(Bu arada su an kullandigim netbooktaki klavye de Turkce karakter yok klavye Danca o yuzden boyle garip garip yaziyorum kusura bakmayin)
  • NOD32 AntiVirus System 2.70.16 TÜRKÇE LİNKİ ÇALIŞMIYOR.....
  • eline sağlık çok kapsamlı bir çalısma olmuş
  • Harika bir paylaşım
  • emeğine sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi walkmania -- 4 Eylül 2010; 17:33:28 >
  • teşekkürler
  • DH'de paylaşımlar gök gürültülü sağanak yağışlı
  • up
  • teşekkürler
  • Elinize sağlık
  • harikasınız....
    konu yu daha derli toplu yapamazmısınız.
  • Çok uğraşmışsınız emeğinize sağlık hocam.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.