Şimdi Ara

Donanım Haber: 'Donanım dünyasının öne çıkan gelişmeler' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Açık ara serinin en iyi programı.Tebrikler..
  • 970 videosunu şimdi seyrettim, gece gece iyi güldüm.

Ağzınıza sağlık. Özellikle son kısımdaki düşüncelerinize kesinlikle katılıyorum.
  • ağzınıza sağlık ingilizce alt yazı olsa yabancı arkadaşlarıma da da izletirim :)

• 2si1de bulamadıklarımızı bulabiliyoruz bu programda. İkinize de teşekkürler.

• koptum yaaa

• Özellikle son kısım çok anlamlıydı, ağzınıza sağlık.

• 970leri geri toplayıp 980 vermek çok ütopik olur ancak bir oyun hediye edilebilir, 3-5 oyun listelenir, 970 sahibi seri numarası ile bir oyun alır.

• İşlemci dünyasına fransız kalmışım en son pcmi 3 sene önce topladım o zaman alabildiğim en iyi işlemci Sandy bridge li 32 mb catch li i5 di şimdi skylake den bahsediliyor. Bunlar güzel gelişmeler.

• Abi sizi izlerken sanki masanın diğer ucunda benmişim gibi izliyorum. Bunu başarabilen ender sitelerden birisiniz.

Ayrıca son kısımda bahsettiğiniz ülkemizin üniversitelerindeki projeleri trtdeki teknoHD programı veriyor ben fırsat buldukça izliyorum sitedeki arkadaşlarada tavsiye ederim. Çok başarılı bir program!

• quote:

Orijinalden alıntı: infom@n

Samsung 840 Evo yavaş yazma problemi oluyorsa Samsung bunun için bir araç paylaştı aklı başına geliyor :D

İndirme linkinin olduğu Samsung sayfası:
    http://www.samsung.com/global/business/semiconductor/minisite/SSD/global/html/support/downloads.html

İndirme linki:
    Samsung Performance Restoration V11.zip

Kesin bir çözüm değil. Bu konuyla ilgili ilk haberler ocn kullanıcılarının bildirimleri sonucu çıktı fakat daha sonra pcper bunanla ilgili bir çalışma yapmış.

http://www.pcper.com/reviews/Storage/Samsung-840-EVO-Performance-Restoring-Firmware-Only-Partially-Effective

• emeğinize sağlık

• OneTreeHill kullanıcısına yanıt
    Evet haberi okudum.
    Bu geçici bir çözüm fakat kesim çözüm gelene kadar idare eder sanırım.

Benim korktuğum FW veya bir uygulamayla kesin çözüm bulunamazsa ne olacak?
    Türkiye'deki servisleri nasıl ikna edeceğiz?
    Yeni bir 840 EVO verirlerse yine sorun devam edecek.

Anlaşılan herşeyin en iyisini alacaksın, EVO yerine neden PRO almadım şaşıyorum.
  • gsync monitörlerin pahalı olmasının sebebi modül değil ilk çıkan modellerin üst düzey monitör olması. asus swift kullanmış biri olarak o özelliklerde yani 2K 144 Hz 1ms özeliklere sahip hangi monitör olsa o fiyata olurdu. Eksen bilgisayar 2400 TL civarına sattı bu monitörü. yurtdışında 800 dolar. bence fiyatını hakeden bi monitör. Ayrıca freesync olayınında farklılıkları var. Misal freesync monitörlerin minimum hz hızları 30-20 civarı yani bu durumda gsync daha avantajlı. ben freesync olayından pek umutlu değilim. ama umarım gsync deneyimine ekstra ücret ödemeden herkesin ulaşmasını sağlar.

• Sonda demişsiniz de, "bu ülkeye çivimi çaktılar" diye. Adamların işi o zaten, sonrada biz bu para hep böyle akacak zannettik deyip ağlıyorlar.

• Mükemmel olmuş, teşekkürler...

• Sonda çok güzel söylediniz ama naparsın işte resmen deliler hastanesindeki tek akıllılar gibi haykırabiliyoruz anca :)

• ismini bilemedim arkadas videoda ben nvidianin yerinde olsam gtx 970 alanlara karti geri alip yerine gtx 980 verecegim diyor buyuk firmaya bu yakisir diyor eywallada peki ya biz gtx 980 alanlar nasil hissetmemizi beklersin ozaman bana bunun cevab verirmisin lutfen eger boyle birsey olursa belki bizede hediye olarak o 970 leri versinler olmazmi ?

• Super Flower 2000W en güzel SLI'da kullanabiliriz. Mesela iki adet nVidia 970 GB toplam 7 GB + 0,5 + 0,5 MB çok komplike bir sistem olur. JanJanlı

• Nvidia'dan peşisıra kötü haberler. 970 kullanıcısı olmak istemezdim açıkçası.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.