Şimdi Ara

Donanım Haber: 'Donanım dünyasının öne çıkan gelişmeler' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Nvidia sağolsun, bundan sonraki ekran kartımında AMD olacağını garanti altına aldılar.

• iphone'cu zihniyeti nede güzel anlatmışlar
  • Ağzınıza sağlık. çok güzel ve anlamlı bir bölüm olmuş

• Nvidia adamlar haklı o ara piyasadan ne koparırım kaça satarım para peşinde koşmaktan 970 nin durumuna bakamamışlardır...

• nvidia meydanı boş buldu hep amdnin yüzünden söle taş gibi dx12 kartı çıkaraydı
    bunların eteyi tutuşaydı

• Hay Allah razı olsun sizden gönlümüzdekini dile getirdiniz Erdi ve Ender kardeşim çok saolun bu tarz benim 'e yaptığınız gönderme için .
    Ayrıyeten programda güzeldi emeğinize sağlık.

• Ağzınıza sağlık, bazı noktalara değinmenize sevindim iyiki varsınız, nvidia ile bilal ortak olmuş lar sorunlar oradan patlak vermiş not hiç bir partiyi tutmam anlayana

• nvidia nın yaptığı resmen ayıp arkadaş. madem böyle birşey var telafisini yap.
  • Nvidia ya el mahkum. Amd verimli bir düzey ve uyumlu bir yazılıma gelmediği sürece fazla para verip nvidia almak gerekiyor. Fifa world gibi dandik bir oyunda bile nivdia farkını konuşturuyor. Bu avantajını çok iyi biliyor nvidia ve bayağı rahatlamışlar zorlayan yok nasılsa savsaklamaya tüketiciyi aptal yerine koymaya başlamışlar.

• Yeni bölüm yok.Yayından mı kaldırdınız.Zamanınız mı yok yoksa haber yaapcak donanım mı kalmadı :D

• raspery pi 2 bir devrimdir. Gömülü sistemler için çok önemli bir gelişme...
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    altyazı adamların hızına yetişemez çok hhızlı konuşuyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Nvidia'dan peşisıra kötü haberler. 970 kullanıcısı olmak istemezdim açıkçası.

nvidia işte 3dfx i aldıgından beridir sevmiyorum o firmayı:D
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.