Şimdi Ara

donanım haber dota2 turnuvası???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet beyler acaba yeterli katılım olur mu bilemedim genede konu açıyım dedim ne dersiniz yeterince takım çıkar mı şöyle zevkli bi organizasyon yapalım
    http://dota2turnuvasitr.jimdo.com/ katılmak isteyen olursa kurallar burada var steam id'm aşağıda beni ekleyip katılmak istediğinizi belirtebilirsiniz

http://steamcommunity.com/id/imsomeone/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talha2438 -- 17 Ekim 2014; 17:37:15 >

• 10 kişilik lobiyi zor kuruyoruz ne turnuvası
  • BloodSkull kullanıcısına yanıt
    8 takım çıkmazmı yani forumdan gerekirse dışardan takım bulurum ben mesele istek var mı burada
  • adam gibi saatinde oyunda olan 3 takım çıksın ben oyunu bırakırım
    yapma ya baya canın yanmış heralde bu konudan daha önce öyle mi oldu?
  • talha2438 T kullanıcısına yanıt
    can yanma degilde lobi yapıyorduk her akşam zar zor 10 kişi topluyorduk sonradan zaten yapmamaya başladık
  • çok zor bir iş, sebeplerine gelince :
    birincisi karşındaki kişilerin çoğu liseli bile sayılmayacak veletler, onların sözleri bir herhangi bir plan yapılıp, işe girişilmez. ilk lobi konusu açıldığında 25-30 civari bende gelirim şeklinde konuya yazan kişi olmuştu, maç saatinde dışardan 2 tane oyuncu bularak ancak girdik ki takımlardan birisi sürekli birlikte olan bir grup olduğu için 25-30 kişiden sadece 3 kişi geldi.
    ikincisi hadi diyelim takımları buldun, maç saatinde de geldiler, oyunculara bakıp kimin kazanacağını rahatlıkla söyleyebilirsin, lobilerde bile muazzam bir denge problemi olup pickler bile yapılmadan %90 ihtimalle kimin kazanacağı belli oluyordu, bu kadar güç dengesinden uzak bir topluluk ile o tarz bir turnuva zevk vermez.
  • BlackVnM kullanıcısına yanıt
    nispeten haklısın ama cm mod girenler belli bi seviyede oynuyodur diye düşünüyorum sonuçta bi takım oluşturulmuş birbirini bilen kişiler dediğin kadar low takımlar ilk turdan elense en azından yarıfinal finalde iyi maçlar dönebilir bununla birlikte birbirimizi tanımış oluruz forumda atıp tutan çok zaten takım çıkarır o kişiler heralde
    ben lobileri okul başladı vakit ayıramıyorum diye bitirdim yoksa katılım az çok dolduruyordu yada ben takım arkadaşlarımı çağırıyordum onlarında seviyeleri biraz yüksek olduğundan denge çok olmuyordu.

gelelim turnuvaya yaz tatilinde falan ancak yapılabilecek bir olay oda bizim önce yaptıklarımızda ramazana denk gelmişti çoğu insan tatile gitmemişti bu sene durumu bilmiyorum ne olur.

şahsen benim okuldan dolayı pek vaktim olmuyor şu postu yazarken bile projeyle uğraşıyorum
  • talha2438 T kullanıcısına yanıt
    yok mu şimdi buradan takım
  • Denge ayarlanir ama ilk once garanti oynayacaklari konuya editlersen iyi olur. Bu sekilde takim kurulur. İki takim ciksa bile kar, uc uzerinden zevkli bi 2 saat yasariz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turnuvanın adı DonanımHaber turnuvası değil başlık açarken buradan takım çıkar mı manasında öyle bir şey yazdım başlık düzeltilse düzeltirdim bazı şeylerde açık aramaya verdiğiniz gayrete hayranım
  • ilk maç hızlı bitti

2. maç comeback oldu :)

oyun özetlerini paylaşıcam yarın burada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talha2438 -- 18 Ekim 2014; 21:53:57 >

• Hocam henuz 1. Sinifim kafa rahat dur bakalim bizim ortamda oynayan varsa bi ihtimal ben cikartabilirim pzt sali sana om atarim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.